Şimdi Ara

Ne mi olacak ayrılınca?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne mi olacak ayrılınca? Gerçekten sevmişsen zor olacak; sabah kalktığında göz altların mor olacak, günden güne hissiyatın yorulacak. Vicdanına sonsuz soru sorulacak; hepsi de cevapsız kalacak. İlk üç gün anlam veremeyeceksin, aklın onda olacak hep. Ondan bir kaç parça bulunca daha da kötü olacak ahvâlin. En zoru gecelerdir ya; gerçekten seviyorsan en zor ânın her ândır. Suçlayıp dururlar hep onu; gerçekten seven kendini suçlar. Hele kendini suçlarken kaçamazsın kendinden. Şuraya gideyim rahat edeyim dersin, gidemezsin. Kaldırım taşlarına oturursun da hayat umrunda olmaz ya, yine aynıdır ahvâlin.

    Sonra kişiliğinde, hayatında öne çıkan özelliklerini değiştirmek isteyeceksin. Büyük bir değişim. Saçlarını kestirirsin belki, sıfıra böyle. Ben öyle yaptım mesela, herkes saçlarımı çok severdi.

    Çaya takıl, kitap oku. Kedi, köpek sev. Ben kedilere sarılarak azaltıyorum bu acıyı. Hissediyorlar sanki. Bir de demine kurban olduğum çay tabii ki. Neyse ne.

    Bu acı geçer mi bilmiyorum. Geçecek gibi oluyor da geçmiyor. Geçecek de nasıl?

    Kuzuya, kurda yem hâlim,
    Olmamış çayda dem hâlim.
    Beni de bilirsin demi de,
    Ne diye sorarsın hem hâlim?

    Son olarak, ne olur artık mutlu rolü yapmayın! Mutsuzuz işte lan.

    Vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Tmm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mi olacak.sen saf sevginden anlamamıştın ama o yedek yapmıştı.hah şimdi ona gidicek bişeyler yaparlar heralde artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güzel yazmışsınız eyvallah ama şu aşk acılarınızdan midem bulandı yahu. Dünyada ki en büyük acı filan sanıyorsunuz herhalde yoksa bu kadar büyütemezsiniz. Gerçekten çok acısı olan insan gider içinde yaşar, bitirir. Nedir bu herkesin çok seviyorum, çok değer veriyorum ama karşılık alamıyorum ayakları?

    Vesselam
  • Özet pls

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.