Şimdi Ara

NBA 2K12|Creating A Legend Mod'u Detayları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • NBA 2K'nın bu sene yaptığı yeniliklerden biride NBA : Creating A Legend modu.Bu modda istediğiniz NBA oyuncusunu seçip onun kariyerini devam ettirebiliyorsunuz.Kısacası My Player'ın bir diğer versiyonu.

    İlk yapıcağınız şey moda başlarken hangi oyuncunun kariyerini devam ettirmek istiyorsanız onu seçmek.Ligde olan istediğiniz her hangi bir oyuncuyu seçebilirsiniz.Eğer yıldız olarak moda başlamak istiyorsanız Kobe,Lebron,Wade veya Howard'ı seçebilirsiniz.Eğer daha fazla heyecan istiyorsanız genç yeteneklerden Dexter Pittman veya Daniel Orton'u seçip,onları All Star veya MVP seviyesine getirip NBA şampiyonu olabilirsiniz.

     NBA 2K12|Creating A Legend Mod'u Detayları


    Bu yeni modda olan en güzel şeylerden biri ise bir yıldızı seçip onu istediğiniz takımda oynayabilmeniz.Eğer Kobe Bryant'ı Melo ve Amare ile New York'ta görmek istiyorsanız takım yönetimine gidip sizi New York'a takas etmelerini isteyebilirsiniz.Unutmayın bu modda ipleri elinde tutan Kobe değil,çünkü Kobe Sizsiniz!

    Ayrıca bu seneki oyunda My Player moduna eklenen özelliklerin hepsi NBA: Creating A Legend modunda'da geçerli Kontrat Görüşmeleri ve Harcama,Sadece önemli maçları oynama(sezonu daha hızlı geçmeniz için),Oyuncu Özellkleri,Maç içindeki görevler,yeni antremanlar ve daha fazlası.

     NBA 2K12|Creating A Legend Mod'u Detayları


    Benim düşüncem bu moda sağ taraftan yani yıldızları seçerek başlamak çünkü oyunda oynanacak bir sürü güzel şey var ve zamanınızı bu modla harcamayın derim.Fakat ne yazık ki tüm bu yeni özellikler için 4 Ekim'e kadar beklemeniz lazım.

    Kaynak:http://www.nbatrky.com







  • bence çok iyi bir mode olmuş , myplayerdaki adamından skılan insan lebronla wadele kariyer yapıcak çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.