Şimdi Ara

NB için soğutucu lazım... P31-DS3L anakarta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gigabyte P31-DS3L anakartımda AC Freezer7 pro kullanıyorum işlemci için oldukça işimi görüyor açık sistemde 22 dereceye kadar soğutabiliyorum normal kullanımda. Ama Chipset bi türlü yeterli serinelemeyi sağlayamıyorum ve değiştirmek istiyorum ama Freezer / aşağıdaki gibi bindirme yapıyor şuan resimdeki gibi buna uygun chipset soğutucusu ihtiyacım var.

    Thermalright HR-05 Chipset Cooler ı buldum ama başka tavsieleriniz yada kullananlarınızın görüşlerini bekliyorum ve diğer tavsiyeleride...

     NB için soğutucu lazım... P31-DS3L anakarta



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss85 -- 9 Ocak 2008; 18:52:42 >







  • MErhaba bende ds3l anakart aldım ve eskiden kullandıgım as-n 2000 ni taktım kesinlikle tavsiye ederim..İntelin stok fanı var suan(kısmetse ve bulursa TT BT alıcam ama ac frezer 7proda dusunmuyor değilim) Yapısı yuvarlak eski stok sogutcudan cok az ufak yani resimde gordugum kadarıyla sorun cıkarmadan takılabilir..Fotograf makinem olmadıgı için resim cekemiyorum(kuzenim saolsun kırdı da)
    Yukardan bakınca arada az bir pay var gibi gozukuyor goz kararı eger aynı yukseklikten yukarı dogru cıakrsak sizin işlemci sogutcusunun bombeligi yoksa sorun olmaz.
    işlemcinşz nedir bilmiyorum ama Eger mumkunse 1.4V vcore yapıp cıkabildiniz max hızda yuk altındakji degeri soyleyebilirmisiniz(istedim deger cıkarsa direk bunu alırım TT BT bulamıyorum zaten)
    Şimdiden tesekkurler..İyi aksamlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.