Şimdi Ara

Natro.com dan site aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar natro.com dan site aldım ama hiç birşey bilmiyorum bu site nasıl kontrol edilir ne yapılması gereklidir. Sadece host ne demek domain ne demek onu biliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbehlıul -- 13 Temmuz 2015; 18:37:53 >



  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    Mailinize bilgiler gelmiş olması gerek.Bir ftp programına (tavsiyem filezilla) orada yazılı bilgileri kullanarak sunucunuza bağlanacaksınız.Buraya kadar gelin gerisini sonra hallederiz.
  • ftp ile sunucuma bağlandım şimdi nasıl sitemi tasarlamaya başlayacağım
  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    Filezillada karşınıza birçok klasör gelecektir.Eğer hostunuz linux host ise "public_html" klasörü sizin sitenizi kuracağınız klasördür.Eğer bir blog, forum vs. kuracaksanız ilgili dosyaları bilgisayarınıza indirip bu klasöre atıp sitenizi açmanız ve gerekli ayarları yapmanız yeterli olacaktır.Örneğin wordpress kurmak istiyorsunuz.Wordpress dosyalarını indirip sunucuya attınız.Sitenize girdikten sonra kısa bir ayar menüsü ile karşılacaksınız, bu ayarları yaptıktan sonra artık sitenizin tasarımını yapabilirsiniz.Yok ben tek sayfa bir tasarım istiyorum derseniz de, önce istediğiniz şekilllerde bir index dosyası yapıp bu dosyayı direk public_html klasörüne atmanız yeterli olacaktır.
  • Çok teşekkür ediyorum verdiğim bilgiler için. site şu an oluşuyor. Ama index ne demek bide ben istediğim sayfaya nasıl koycam wordpress i



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbehlıul -- 13 Temmuz 2015; 21:39:58 >
  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.İndex yazamaya alışmışın, index anasayfa demektir.Yani açılışta gördüğünüz sayfada diyebiliriz.Bu sayfadan wordpressi indirin.Daha sonra .zip dosyasından masaüstüne çıkartın.Karşınızda "wordpress-4.2.2-tr_TR" adında bir klasör olacaktır.Bu klasöründe içine giriyoruz ve yine "wordpress" adında bir klasör görüyoruz.İşte bu klasöründe içinde bizi gerekli dosyalar bulunuyor.Filezilla programında "public_html" dosyamızın içine giriyoruz.Dikkat ederseniz sağ tarafta da bir pencere var.Bu pencereden masaüstündeki wordpress klasörümüzü bulup biraz önce dediğim dosyaların hepsini seçip sol taraftaki boş alana sürükleyip bırakıyoruz.(Burada dikkat etmeniz gereken eğer blog.siteadi.com yazıp direk siteye gitmeyeceksek kesinlikle klasör şeklinde atmamamız.)Şimdi dikkat ederseniz alt taraftaki pencerede dosyalar tek tek aktarılmaya başladı.Şimdi o dosyaların hepsinin sunucuya atmasını bekleyeceğiz.Daha sonra bir adet veritabanı oluşturmamız gerek.Onunda sırası gelecek.




  • teşekkür ediyorum dediklerini yaptım oldu ama sorularım olursa sendeyim haberin olsun
  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, sorun değil istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımda bulunurum.Kolay gelsin.
  • Peki ben worddpress i baya baya kurdum çalışmaya başladım site güzelde oluyor fakat blog gibi oldu ben blog olmaını istemiyorum wordpressin dışında önerebiliceğin varmı(joomlayıda denedim beğenmedim)
  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    Ne tür bir site istiyorsunuz?
  • Sahibinden.com tarzi bi site ilan girmem gerekicek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbehlıul -- 14 Temmuz 2015; 21:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hbehlıul kullanıcısına yanıt
    O zaman ilan sitesine uygun bir sistem gerekli.Size tavsiyem ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz opencart olur.
  • Eyvallah reis
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.