Şimdi Ara

Nasıl karar verebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar fırın alma arefesindeyim fakat bir türlü karar veremedim. Beko bfm430 çok hoşuma gitti, altı pişirmiyor diyenler var. Tamam diyorum siemens alayım onu araştırıyorum yine aynı yorumlar. Kaç gündür araştırmaktan yıprandım, size zahmet kullanıp bu ürün iyi dediğiniz fiyatı abartı olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum.



  • Eskiden Bosch Siemens Türk mutfağına uygun değildi. Börek, baklava, pizzada eşit dağılım ve sıcaklık önemli, hindi ve büyük parçalı etlerde ise ısı önemli. Arçelik bu yüzden seviliyor.


    2010 gibiydi Bosch/Siemens bu konuyu çok çalıştı, fuarlarda meşhur aşçılarla sunumlar yapıyorlardı hatta. Biz de bu dönemde Bosch aldık. Geçen sene buton şaftı içerden kırıldı, paça sipariş edip kendim değiştirdim. Bunun dşında gayet memnunuz.


    Avrupa istiyorsanız, baklava börek önemliyse birinci tercihim Zanussi'dir. Bunların özelliği kazanlarının yekpare, eksiz olmasıdır. Fakat Türkiye'de çok az modeli var bulununca da fazla fiyatlı. Almanlar'ın pişiricilerde isim yapmış markası ise Neff. Bu da Türkiye'de pek bulunmaz ama zaten Bosch/Siemens gurubuna katılmıştı ve bu markalar Neff'ten alacaklarını büyük oranda aldılar diye düşünüyorum.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim.
  • isebakyauv İ kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.


    Sonradan aklıma geldi, bir de yuvarlak davul fırınlar var. En iyi eşit dağılım yapan onlar, hala üretiliyor. Onunla mukayese ediyorlar sanırım. Ama tepsinin raf yüksekliğini seçmek, yuvarlak tepsi kullanmak durumu iyileştiriyor. Fırınlarla gelen emaye tepsilerde biraz dağılım sorunu olabliyor.


    Tabii bunlar çok amaçlı fırınlar, biraz alışmak, denemek gerekiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.