Şimdi Ara

Müşterilerin Kullanımına sunulan android box için nasıl kısıtlama yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • müşteri bekleme salonlarında müşterilerin internete girebilmesi vb işler için PC yerine Android Box hizmete sunmayı planlıyorum,
    ayarlarda değişiklik yapılmamasını ve marketten izinsiz program indirilip kurulu programların kaldırılmamasını nasıl kısıtlayabilirim, custom rom yükleme şansım yok cihazlar dark android box bu işlemleri yapmamı sağlayan uygulama varmıdır ?



  • güvenlik yazılımlarına bakabilirsin. ben avastı örnek veriyim, uygulama kaldırırken şifre soruyor. bu tarz basit bir güvenlik yazılımları olabilir. marketin kısayolunu menüden kaldırırsan girmek için uğraşacaklarını sanmam. bu da basit bir launcher ile çözülebilir.
  • Markette Zdbox diye bir uygulama var istediğin uygulamaların açılışına şifre koymani sağlıyor birçok özelliği var. Android bir cihazın varsa dene derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: qazxcv

    güvenlik yazılımlarına bakabilirsin. ben avastı örnek veriyim, uygulama kaldırırken şifre soruyor. bu tarz basit bir güvenlik yazılımları olabilir. marketin kısayolunu menüden kaldırırsan girmek için uğraşacaklarını sanmam. bu da basit bir launcher ile çözülebilir.

    usta ayarlar uygulamarda avast ı bulup durmaya zorla deyince şifre koyduysan bile sormuyor

    eğer böyle bir şey yapmak istiyorsanız yönetici olarak atanabilen uygulamalar kullanmalısınız.hem uygulamayı kaldıramaz hem de yönetici ayarlarından kaldırmaya çalışırsa şifre ister.
  • teşekkür ederim sanırım apex launcher da mevcut görünüm şifre koruması mevcut tavsiyelerinizi değerlendircem, ,kısıtlama android mantığına aykırı olduğu için pek fazla seçenekte yok normal olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.