Şimdi Ara

Müşteri tehdit eden esnaf nereye şikayet edilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Burada müşteriye dikleşmesiyle mimlenmiş bi esnafa istemeyerek gidip 13 inç notebook çantası sordum. Bilgisayarı getirin öyle daha iyi bakarız dedi, bende yanımda diyip gösterdim. İçerde bi tane çanta gösterdi, bu biraz evrak çantası gibi duruyo ama bi deneyelim deyip bilgisayarı çıkarırken, tamam o zaman sen başka yere bak diyip arkasını döndü tavır yaptı. Dedim bi deneyelim, yok, uğraşmaya değmez dedi.


    Sizin dedim adetiniz bu herkese aynısını yapıyosunuz, bakmayalım mı yani diyince dükkandan kovdu, bi daha gelme, seni bu dükkana sokmam dedi. Sinirim zıpladı arkamı döndüm sana mı sorcam lan nereye geleceğimi sen kimsin diye üstüne yürüdüm. Ben adliyenin de karakolun da yolunu biliyorum istediğin yere şikayet et diyince, sen aslında şikayet edilecek değil ağzı burnu kırılacak adamsın diyip tam bi tane sallayacaktım ama neyse oruçlu oruçlu kendimi günaha sokmam diyip ayrıldım.


    Bu olaydan hemen önce, her zaman alışveriş yaptığım bir kuyumcuya çeyrek altın fiyatını sordum, eski tarihli 4100, yeni tarihli 4150 dedi. Dönüşte alcam diyip ayrıldım. Yukarda yazdığım olaydan sonra altını almak için içeri girdim, bu kez fiyat aldığımın yanında babası vardı. Fiyatı yarım saat önce aldığım için bi daha sormayıp bi çeyrek verir misin dedim. Eski tarihli kalmadı, eskisi 4150 yenisi 4170 dedi. Abi daha yarım saat önce senin oğlan eski 4100 yeni 4150 dedi nasıl oluyo dedim, o zerzevat ben öyle bişey demedim dedi. Bi de orda münakaşa yaşadım.


    Böyle esnaflar nereye şikâyet edilmeli beyler?








  • Niye size kaba davranan esnafa para kazandırmaya çalışıyorsunuz anlamadım.

  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

    Başka yerde yoktu.

  • Sabır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.