Şimdi Ara

MÜSTAKİL EV TAVAN İZALASYONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar 3 katlı müstakil evin 3 katında oturuyorum dısarıda ısı ızalasyonu malesef yok son kat oldugu ıcın catıdada malesef ızalasyon yok dısarı ızalasyon yaptırmak muhakkak en ıyısı fakat durumum musaıt olmadıgından evın tavanına cam yunu ızalasyon sonra alıcıpanla kapatıyım dıyorum hem malıyet acısından da ıyı olur dıye dusunuyorum ayrıca ısı kaybınıda bı nevze onlemıs olurmuyum yada sızın baska bır urun tavsıyenız varmıdır ? herkeze cok tesekkurler saygılar..



  • olur birde bu tavanlar için satılan sekilli köpükler var adını hatırlamıyorum onunda çok faydası oluyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Styronit ısı yalıtım malzemesi uygulamasını yaptıran varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycin -- 12 Mayıs 2015; 16:19:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycin

    Merhaba Arkadaşlar 3 katlı müstakil evin 3 katında oturuyorum dısarıda ısı ızalasyonu malesef yok son kat oldugu ıcın catıdada malesef ızalasyon yok dısarı ızalasyon yaptırmak muhakkak en ıyısı fakat durumum musaıt olmadıgından evın tavanına cam yunu ızalasyon sonra alıcıpanla kapatıyım dıyorum hem malıyet acısından da ıyı olur dıye dusunuyorum ayrıca ısı kaybınıda bı nevze onlemıs olurmuyum yada sızın baska bır urun tavsıyenız varmıdır ? herkeze cok tesekkurler saygılar..


    Dışarıda ısı izalasyonu yok derken çatıdamı yok ? dış cephedemi yok ?

    * Eğer çatıda yok ise cam yünü ve alçıpanla kapatman şu an için maliyet açısından iyi. Yanlız bunları yapmadan önce bazı boya firmalarının ürettikleri çatı izalasyon astarını sürmeni şiddetle tavsiye ederim ileride sıcak ve soğuğun biribirine karışmasıyla nem ve rutubet yapabilir tavanınız.

    * Birde size önerebiliceğim İsonem diye bir markanın %40'a varan ısı tasarruflu boyası var onuda incelemenizi tavsiye ederim.

    Dış cephenizde ısı izalasyonu yok ise maliyet açısından yaptıramıyorsanız, içeriden 2-3 milimlik veya 5 milimlik kalın strafon ile evinizin önemli bölümlerini kaplayabilirsiniz. Tabi bununda maliyeti azdır ama işçiliği çoktur :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.