Şimdi Ara

MULTİMEDYA TEYP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar aracım 2005 model b5.5 kasa highline passat. Aracımın orjinal teybi ve 6'lı cd changeri bulunmakta. Ben double din ve multimedya bir teyp almak istiyorum ancak fazla para harcamayacağım.

    Öncelikle aklımda iki model var. Birincisi Roadstar Rd-9110n :http://www.hepsiburada.com/roadstar-rd-9110n-navigasyonlu-multimedya-sistem-p-OTROADSTARRD9110N

    Yorumlarını ve videolarını izledim bir sıkıntı görmedim. Ses sistemi düzmüyorum sonuçta. Ancak benim için önemli bir kriter var oda aracımda ki ses kalitesi. Ben orjinal teybimin ses kalitesinden çok memnundum. Bu modeli kullanırsam ses gücünde ve çıkışında bir düşme veya kayıp yaşar mıyım? Bu modelin avantajı Navigasyona sahip olması.

    Birde bu model var Navitech Dtv-8500 :http://www.hepsiburada.com/navitech-dtv-8500-6-2-arac-radyo-tv-dvd-sd-usb-oynatici-p-OTNAVDTV8500

    Bu modelin navigasyonu yok ama 4x50 çıkış gücü var. Nedir bu çıkış gücü. Bu cihaz roadstardan daha mı güçlü? Roadstar ise 4x40 watt çıkış gücüne sahip. Hangisini tercih etmeliyim arada kaldım. Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenjims -- 19 Mayıs 2015; 15:55:54 >







  • Yok mu yardımcı olacak
  • +++++++++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.