Şimdi Ara

Muhabbet Yavru kuşu sadece aspur(kanarya yemi) yiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almış olduğum Muhabbet kuşu en fazla 2 aylıktır arkadaşlar yemliğin içerisinden sadece aspur yiyor nadirende olsa nijer de yiyor.Ne yapmamı tavsiye edersiniz?
    Yemi karıştırıyorum yine ne yapıp ne edip aspuru yiyor.Dal darıyla karıştırıp verdim yine işe yaramadı yine aspur yine aspur.
    Sadece aspur yem alsam versem sizce ne gibi sıkıntıları olur kuş aç kalıyor yine de diğer yemleri yemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakgs94 -- 18 Temmuz 2017; 19:51:32 >



  • Küçük yavruya nijer falan verilmez hocam. Normal yem ver aspurda verme bolca mama yap yedir (kaynamış yumurta ve bebe bisküvisi).
  • Birebir Nijer vermiyorum yemin içinde nadirende olsa var sabah darıları yemeye başlamış güzel bir gelişme ama yinede yemin içinde önce aspur yiyor sonra mecbur kalınca darı yiyor böyle böyle alışacak sanırsam hocam kaynamış yumurta vs yedirmeye çalışıyorum ama pek yediği söylenemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: burakgs94

    Birebir Nijer vermiyorum yemin içinde nadirende olsa var sabah darıları yemeye başlamış güzel bir gelişme ama yinede yemin içinde önce aspur yiyor sonra mecbur kalınca darı yiyor böyle böyle alışacak sanırsam hocam kaynamış yumurta vs yedirmeye çalışıyorum ama pek yediği söylenemez.

    Diğer yemleri kaldırırsanız yer merak etmeyin. Alışma süreci elbette olacak ama nijer vermeyin kesinlikle yakar o yem kuşu. Ak darı vermeye gayret edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.