Şimdi Ara

muhabbet kuşum kafesinden çok çıkmak istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
8.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 2 hafta önce muhabbet kuşu aldım. Eğitme aşamasında pek bir ilerleme yok. Hala elime gelmiyor herneyse. Ben bu kuşu 2-3 kere saldım sonra kafesine koydum ama şimdi çok çıkmak istiyor. Eğitme desem elimi soktuktan sonra hareketleniyor durmuyor hiç. Yorulunca 10 dakika sonra gene hareketleniyor. Durgun olduğu zaman çok az. Şu anki gibi. Yardımınıza ihtiyacım var. Ne yapmalıyım? (kuşum 4 aylık ve erkek)
    Arkadaşlar yardım edin lütfen durmuyor kuş neredeyse sürekli öyle anca dinleniyor bazen ne yapacağımı bilmiyorum onun ayak sesleriyle uyanıyorum resmen :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ne güzel hareketli olması çok iyi işte elbet alışır sabır sabır sabı
  • Tabii ki güzel fakat endişeleniyorum onun için. Dışarı çıkardım şimdi kafese soktum tekrar çıkmak istiyor. Ne bileyim, pencere'nin kenarında kafesi. Uçan güvercinleri falan görünce ötüyor ve kafesin kapısını gaglalıyor. Herneyse biraz daha bekleyeyim o zaman siz ne dediyseniz o :P

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuşum 1 aylık her akşam uçuruyorum. Ama elime bir türlü alıştıramadım kafesten herşeyi çıkartıyorum(suluk dahil) parmağımı içine sokuyorum ama üstüne tünemiyor kafesin tellerine tırmanıyor 5 dk bekliyorum ama yok akşam söküyorum yemliği sabah elimle tutuyorum 10 dk gene tık yok. Nasıl olacak bu iş?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pr0gedys

    Benim kuşum 1 aylık her akşam uçuruyorum. Ama elime bir türlü alıştıramadım kafesten herşeyi çıkartıyorum(suluk dahil) parmağımı içine sokuyorum ama üstüne tünemiyor kafesin tellerine tırmanıyor 5 dk bekliyorum ama yok akşam söküyorum yemliği sabah elimle tutuyorum 10 dk gene tık yok. Nasıl olacak bu iş?

    hocam kuşu kafesten çıkardıktan sonra tekrar nasıl kafese sokuyorsunuz elinize gelmiyosa ? bende 1 aylık muhabbet kuşu aldım 1 hafta oldu 1 kere 2-3 saat aç bıraktınca elimden yemek zorunda kaldı 2 kerede elime geldi fakat sabahları elimi uzattığımda yanına bile yaklaştırmıyor anca akşamları oluyo bu dediklerim. kafesten çıkardıktan sonra elimle yakalayıp zorla kafese sokmak istemiyorum zira bütün güvenini kaybedebilir bana olan.




  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    Kafesin kapısını açık bırakıyorum 1 haftadır kendisi giriyor Almadan önce araştırdım. Ele almayın dedikleri için almamıştım. Kafesi tünediği yere yakın bi yerde tutunca giriyordu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.