Şimdi Ara

msi Z170A gaming M3 anakart geç açılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba, MSI Z170A Gaming M3 anakartımı son 1 haftaya kadar sorunsuz olarak kullanıyordum. Anakart ile birlikte gelen programlardan fast boot uygulamasını sürekli olarak 'ON' daydı. Son bir haftadır bilgisayar çok geç açılıyor, bios ekranı uzun süre ekranda kalıyor. Ayrıca 'msi fast boot bu anakart modeli tarafından desteklenmiyor' diye uyarı alırıyorum fast boot uygulamasından. Uygulamayı sildim, aldığımdan beri anakartım fast boot'u desteklerken şimdi desteklememesi tuhaf, sizce sorun nedir? bios ve anakart ile ilgili diğer uygulamaların hepsi güncel. Yinede bios'un son sürümünü yeniden yükledim. Benzer bir sorunu yaşayan yada tavsiyesi olan var mı?



  • Merhaba Konuyu hortlamış oldum ama kimse birsey yazmamış belki sorunu çözmüşsunuzdur. Aynı sorunu msi z10a pc mate anakartta yaşıyorum bende son 3-4 gündür ama ben msi fast boot uygulamasını hiç kullanmadım 10 saniyede açılıyordu 3 yıldır pc simdi sizde ki gibi ekran da takılı kalıyor. Herşey güncel sadece internet bağlantım yok son günlerde. Pcnin açılışıyla alakası yoktur ama denk geldi galiba.
    Ayrıca samsung 750 evo ssd kullanıyorum onla bir alakası olabilir mi acaba. Eğer sorunu cozduyseniz nasil yaptiniz geri dönüşü yaparsanz sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01Berk

    Merhaba Konuyu hortlamış oldum ama kimse birsey yazmamış belki sorunu çözmüşsunuzdur. Aynı sorunu msi z10a pc mate anakartta yaşıyorum bende son 3-4 gündür ama ben msi fast boot uygulamasını hiç kullanmadım 10 saniyede açılıyordu 3 yıldır pc simdi sizde ki gibi ekran da takılı kalıyor. Herşey güncel sadece internet bağlantım yok son günlerde. Pcnin açılışıyla alakası yoktur ama denk geldi galiba.
    Ayrıca samsung 750 evo ssd kullanıyorum onla bir alakası olabilir mi acaba. Eğer sorunu cozduyseniz nasil yaptiniz geri dönüşü yaparsanz sevinirim
    Ben psu'yu değiştirdikten sonra her hangi bir sorunla tekrar karsilasmadim.
  • Teşekkür ederim cevabınız için temiz format attım düzeldi. İlerde sorun olursa psu degistiririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.