Şimdi Ara

MSI S300 HAKKINDA BİLGİ!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu cihaz hakkında bilgisi olan varsa vede bunu paylaşırsa çok memnun olurum almayı düşünüyorumda olumlu yada olumsuz her türlü görüşe ihtiyacım var..



  • Arkadaşım ben yaklaşık 2 aydır s300 kullaniyorum ve cok memnunum. Olumlu tarafları oncelikle boyutu eğer taşınabilirliği yüksek bir notebook arıyorsan bence s300 çok iyi. 12" modelle hemen hemen aynı ağırlık ve olçülerde 13.3" bence cok uygun. Performansı çok iyi ben t7200 2ghz 4mb cacheli modelini kullaniyorum. Ekran kalitesi çok iyi asusun ve apple in pahali modellerinde kullanilan ekrandan kullanilmis. Pil 8 cell ve 3:30 saat gidiyor hemen hemen. Fazla ısınmıyor fan gürültüsü normal kullanimda hic rahatsiz etmiyor. Kapatmadan 24 saat kullandigim zamanlar oldu hic problem cikarmadi. Urun vista ile geliyor ben xp pro ile kullaniyorum. Harddisk toshibanin 120gb 5400rpmli modeli. 1gb ddr2 667 ile geliyor ben 1gb daha ekledim ve 2gb ile mukkemmel oldu.

    Eksi taraflarina gelince uzerinde web camera ve gomulu microfonu yok.(Bu benim icin cok buyuk bir eksik degil). 4 adet speaker var ama sanıldığı gibi bir etkisi yok. Ses biraz kısık ve tisli çıkıyor. Pil 8 cell oldugundan arkaya cikintisi var goruntu olarak rahatsiz edebilir ama bence goreceli bir durum. Ekran karti intel onboard eger guncel oyunlari oynamak istersen yetersiz gelebilir fakat need for speed undergroundu denedigimde beni sasirti bukadarini bile beklemiyordum gayet iyi calistirdi ve benim geforce go 6200 lu packard bellden cok daha iyi oynattigini soylebilirm. Sanirim islemcinin iyi olmasida bir neden. Sonucta benim gibi cok sık oyun oynamayan biriyseniz ve video edit gibi islemci gucune ihtiyac duyup ve tasinabilirligi yuksek bir notebook bakiyorsaniz s300 bence iyi bir secim.

    Ayrıca donanimhaber de video lu testi olacakti. Ordan da bakabilirsin. Fakar ordaki modelle ust kapagin parlak bir maddeden oldugu ve cizilebilir oldugndan bahsedilmis bendeki model ole degil normal plastik parlak degil cizilmiyor.




  • seagleye
    s300 de s-video çıkışı varmı?
    tv ye aktarım yaptınmı hiç?
    teşekkürler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: prohex07

    seagleye
    s300 de s-video çıkışı varmı?
    tv ye aktarım yaptınmı hiç?
    teşekkürler



    Malesef svideo çıkışı yok alırken svideo çıkışı olmaması benide biraz düşündürmüştü. Forumda eksi olarak bundan bahsetmeyi unutmusum.
    Fakat tv'ye goruntu verme ihtiyacı hiç duymadım. Vga analog çıkışı gayet iyi. Genelde 22" samsung ile beraber kullanıyorum. Ayrıca 24" dell ile denedim 1900*1200 HD çözünürlükte görüntü verebiliyor. Sonuçta bir digital dvi çıkışı kadar olmasada gayet tatminkar. Yeni modellerde HDMI çıkışı görmeye başladık. Hdmi destekli lcd/plazma tvler de yaygınlaşıyor. S-video da ilerde tarih olacak gibi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.