Şimdi Ara

Msi masaüstü bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tercih meselesi ama uygun degil itopya incehesap gibi sitelerden hazir almak daha mantıklı
  • Böyle bir sistemi o sitelerde ortalaama kaça çıkarabiliriz örneğin bu bilgisayarda eksik ya da kötü bir özellik varmıdır
  • furkmid F kullanıcısına yanıt
    Msi aegis kullanmıştım bır ara 350 w psu su vardı bu sebepten gpu upgrade yapamıyorsun/ psu upgrade yapılamıyordu.
    Bunlarla uğraşmak yerıne muhtelıf sıtelerden toplanmış hazır kasaları alabılırsınız.bu kasanın en cok ederı 4700-5000 orda yazan ınıdrım rakamlarına ınanmayın.Hangı gerzek verıcekmıs 1660 s kasaya 10.500



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerMeister_ -- 27 Mayıs 2020; 19:23:45 >
  • Almanızı önermem. En azından 10. Nesil işlemcileri beklemelisiniz. Amd alıyor olsaydınız az çok performansı birbirine yakın olduğu için eski işlemciyi kullanmanızı önerirdim ama 9400f ile 10400 arasından karşılaştırmalarda baya fark var. Ek olarak 10. seride intel uygun fiyat politikası uygulayacak dolayısıyla bu işlemciler çok daha ucuzlayacak. Aceleniz yoksa bekleyin bence.
  • Ben de aynı bilgisayarı düşünüyorum. Kendimiz toplasak daha ucuza geleceğini söylemişsiniz genellikle. Peki kasa tasarımı önemsiz midir? Beni cezbeden kısmı kasasının bu kadar ufak olması oldu, masada da tam uyacağı bir yer var açıkçası :) Bu tarz kasayı kendimiz bulabilir miyiz?

    Ayrıca kendimiz toplamamız ile msi marka bir ürün almamızın farkı nedir? Adamlar parçaları birleştirmek dışında hiçbir şey yapmıyor mu buna?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.