Şimdi Ara

MSI GX60 1AC-038TR YENİ !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorum şu MSİ GX6O modelinin yakın zamanda çıkan yeni ge60 lar gibi ( yeni işlemci ve ekran kartı) yenilenme ihtimali var mı ??
    Bu soruyu sorma nedenim herkesin şikayetçi oldugu ekran kartı işlemci sıkıntısı ...
    Bende bu Gx6o modelini alcaktım fakat forumda açılan çoğu başlıkta ve araştırmalarımın sonunda gx60 modelinde olan işlemcinin İ3 den bile düşük oldugunu gördüm ve kararsız kaldım.
    Sizce Msi gx60 ı yeniler mi ?? Yenilemese bile Gx60 da ki işlemciyi değiştirme imkanım var mı ? en azından i5 işlemci ile kafa kafaya giden bir işlemci ile mesela

    Şimdiden cevaplarımız için teşekkürler .

    EDİT:GX6O TEST KAYNAĞIM http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX60-Notebook.86283.0.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violetcarson -- 18 Haziran 2013; 12:11:26 >







  • violetcarson V kullanıcısına yanıt
    ya da yeni çıkacak amd işlemcilerle?
  • Bin kere dedik size ama sizin filtreden geçmiyor sanırım.Oyunda cpu önemli değildir.Zaten program için kullanacaksanız a10 işlemcide işiniz ne?Oyun için bir problem teşkil etmiyor cpunun düşük olması.7970m oyunlar için yeter zaten.Ayrıca zaten yenisi çıktı gx70 8970m ve daha yeni işlemcisiyle.Gx60ında yenisi çıktı ancak buraya gelmedi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

    Bin kere dedik size ama sizin filtreden geçmiyor sanırım.Oyunda cpu önemli değildir.Zaten program için kullanacaksanız a10 işlemcide işiniz ne?Oyun için bir problem teşkil etmiyor cpunun düşük olması.7970m oyunlar için yeter zaten.Ayrıca zaten yenisi çıktı gx70 8970m ve daha yeni işlemcisiyle.Gx60ında yenisi çıktı ancak buraya gelmedi.

    hem bilmiyorsunuz hem de hakaret ediyorsunuz amd işlemci 7970m e darboğaz yapan bir işlemcidir ekran kartı performansının yarısını gösterebildi geçen sene bu seneki versiyonuda işlemcide de ekran kartında da %10 hızlı hali. kulaktan dolma bilgilerle millete akıl vermeyin yapıyorsanız bir iş adam gibi araştırıp öle yardımcı olmaya çalışın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.