Şimdi Ara

MSI GS60 GHOST DPC_WATCHDOG Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Dün sabah Battlefield 1 oynarken bu hatayı almaya başladım, oyundan da dx3d error diye bir hata vererek attı. Intel ekran kartını kullanabiliyor olmama rağmen , nvidia'yı seçtiğimde ona bir işlem yaptırmak istediğimde kernel hata verdi ve bu durumdan kurtuldu hatası alıyorum. Ekran kartı mı arızalı? ya da çözmek için ne yapmam gerekir,sanırım garantisi de geçti. Oyun oynarken bunun birden olmasına da anlam veremiyorum. Servise göndersem yaparlar mı ne kadarlık bir masraf çıkar,öğrenciyim ve çok lazım oluyor okuduğum bölümden dolayı,bir oyun oynarken nasıl birden gider aslında bazen de yapıyordu böyle oyundan kaynaklı sanıyordum ancak bu sefer düzelmiyorda. Format attım,sürücüleri güncelledim ne yaptıysam olmadı lütfen yardım edin.



  • Temiz Windows kurulumu, güncel driver yüklemesi ve ardından Bios + firmware güncellemeleri ardından sorun hala devam ediyorsa tek bakacağın yer ssd yada hhd. Taramadan sonra aynen devam ederse teknik servis yardımcı olur.
  • Cihazın para iadesi oldu servise gittikten sonra öğrendiğime göre ekran kartı çipseti değişmesine rağmen sorun devam edince anakartı değişmiş para iadesi ile kendime yeni bir notebook aldım o dediklerinle hic birşey elde edemezler bilgilendirmek için söyleyeyim cihazı servise yollayın. Buradan da sanalmarketimle msi ye teşekkür ediyorum sorunsuz para iadesi işlemlerimi en hızlı şekilde gerçekleştirdikleri için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.