Şimdi Ara

MSI GE620DX 802XTR - LENOVO y570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim 2 bilgisayar arasında kaldım ikisinin de i5li modellerine bakıyorum yani beni en çok endişelendiren kısım ekran karları..msi güncelleme yaparak ekran kartını gt635m olarak değiştirdi lenovoda ise gt 555m ddr5 olarak görünüyor.
    Beni en çok cezbeden şey fhd olayı msı'ın fakat forumda bazı arkadaşlar oyunları yüksek çözünürlükte oynatmayacağı görüşünde gt635m'in
    bu konular dahilinde yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim...
    Not:özellikle yüksek persormans isteyen crysis ve battlefield serileri gibi oyunlar dahilinde yorumlarsanız sevinirim...



  • dediğin oyunlarda fhd çözünürlülükte yüksek ayarlarda kasar çok düşük fps alırsın genelde ideal çözünürlülüğü hd çözünürlülüktür.sonuçta lenovo ile aynı çözünürlülükte oynamış olursun ama bana sorarsan msi al derim.
  • Dostum ayrıntılı bilgiyi pm olarak atacağım , yapman gereken şey eğer imkânın varsa bu iki makineyi yerinde görüp incelemen, açıkçası bu iki makine arasında kalmadım ben. Asus n55sf-sl serilerine de bakabilirsin . Asıl karşılaştırman gereken seri bu. Bu üç makineyi incele.
  • Msi öneririm Battlefield'ü 3 fullhd ultra orta ayarlarda bitirdim.Çözünürlüğü hd çekerseniz herşey ultrada oynayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.