Şimdi Ara

MSI EX600 Laptop Bios Şifremi Unuttum ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Gerçekten kendimi gerzek hissediyorum bu mesajı yazarken. Başkaları kullanmasın diye bilgisayarımın açılışına şifre koymak niyetiyle şifre atamıştım. Ama bu gerzek kafam maalesef hatırlamıyor şifreyi.

    Çok araştırdım, bios pili filan yok bu alette, sökmediğim yer kalmadı. Garantisi bitti ürünümün ve servise verecek param yok şu ara. Resmi sitesinden bir şeyler bulmaya çalıştım. Bilgisayarın nasıl söküldüğüne dair videoyu izledim ve orada herhangi bir bios pili yoktu zaten. Sanırım bu işi CMOS kablosunu söküp tekrar takarak resetlemeliyim şifreyi. O kabloyu da buldum videodan fakat söküp takmayı denedim gene şifre sıfırlanmadı.

    klavyemde F tuşları da bozuk oldugunda biosa grmeden CD BOOT seçeneğini seçemiyorum. Acil yeniden sisem kurulumu yapmam lazım fakat bot sorunum oldugu için kilitlenmiş durumdayım. allah rızsı için bana yardım edin. gerçekten tek kelime ile köşeye sıkıştım. Bu lanet şifreyi nasıl iptal edebilirim acaba?

    Ya kimisi bu konuya destek vermiyor. çalıntı pc olayına karşın. Öyle düşünüyorsanız özel mesaj atn eğer samimiyetime inanıyorsanız lütfen.







  • Bende hp notebook var ve bios pili var. Altta ramlarin olduğu bölümün kapağını çıkarınca gözüküyor...
  • valla ben ramleri söktüm ama altında bi şey yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.