Şimdi Ara

MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MSI ürünleri, Oyundan Ev Ses/Görüntü Bileşenleri ve Aksesuarlarına kadar 7 ödül kazandı. Diğer 6 ödül ise Ocak 2023’te açıklanacak.

    Oyun, tasarım ve iş donanımları ve çözümlerinde dünya lideri MSI, bugün yaptığı açıklama ile toplamda 13 ödül ile CES® 2023 Yenilikçilik Ödülleri ile onurlandırıldığını duyurdu. Bu ürünler arasında monitörler, laptop bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlar ve bileşenleri bulunuyor. Ödüllerin 7 tanesi bugün duyuruldu. Diğer 6 ödül ise 3 Ocak 2023’te açıklanacak.

    Bu yılın CES Yenilikçilik Ödülleri programı, 2100 başvuru ile rekor düzeye ulaştı. Duyuru, 5-8 Ocak 2023’te Las Vegas’ta gerçekleştirilecek olan CES 2023 öncesinde yapıldı.

    Tüketici Teknolojileri Birliği (CTA)® tarafından başlatılan ve yürütülen CES Yenilikçilik Ödülleri programı, toplam 28 tüketici teknoloji ürünleri kategorisinde öne çıkan tasarım ve mühendislik ürünlerini onurlandırıyor. En yüksek oya sahip ürünler “En Yenilikçi Ürün” olarak belirleniyor. Medya, tasarım, mühendislik dahil gibi birçok sektörde uzman jüri üyelerinden oluşan elit bir panel tarafından incelenen başvurular yenilikçilik, mühendislik, işlevsellik, estetik ve tasarım kriterleri üzerinden değerlendiriliyor.

    MSI, CES Yenilikçilik Ödülleri programında Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuarları, Oyun ve Ev Ses/Görüntü Bileşenleri ve Aksesuarları kategorilerinde ödüllere layık görüldü.

    MSI Pazarlamadan Sorumlu GMY Sam Chern, "Yalnızca oyuncular için değil, içerik üretenler, iş dünyasının elit kullanıcıları ve diğer herkes için de mümkün olan en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz. CES Yenilikçilik Ödülleri ile arka arkaya her yıl yenilikçilik ve estetik tasarımlarda yorulmak bilmez arayışımız ile öne çıkarılmamız bizim için gerçek bir onur kaynağı”, dedi.

    Ödül alan MSI ürünleri:

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MEG TRIDENT X2: “Gaming” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MAG 275CQRX/325CQRX: "Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuarları” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    Modern MD271UL: “Ev Ses/Görüntü Bileşenleri ve Aksesuarları” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MEG 342C QD-OLED: "Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuarları” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    GeForce RTX™ 4090 SUPRIM LIQUID X 24G: “Gaming” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MEG Z790 GODLIKE: “Gaming” kategorisi

    MSI, CES 2023’te 13 Yenilikçilik Ödülü Kazandı


    MEG Ai1300P PCIE5: "Bilgisayar Çevre Birimleri ve Aksesuarları” kategorisi

    CES Yenilikçilik Ödülleri kazanan ürünler, açıklamaları ve fotoğraflarına CES.tech/innovation adresinden ulaşılabilir. Diğer ödül ve detaylar 2023 Ocak ayında duyurulacak. Ödül kazanan firmalar bu ürünleri fuarda özel bir alanda sergileyecek.

    CES fuarı bu yıl Las Vegas’ta, 5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Medya günleri 3-4 Ocak olarak belirlendi. Katılımcılar global markaların yeni teknolojilerini deneyimlerken düşünce liderlerinden yeni fikirleri dinleyecek, diğer katılımcılarla yüz yüze görüşmelerle işbirlikleri oluşturacaklar. Fuar, yenilenebilirlik, taşımacılık ve taşınabilirlik, dijital sağlık, metaverse ve dünyanın karşı karşıya olduğu diğer zorlukların aşılmasında yenilikçi yaklaşımlara vurgu yapacak. Ziyaretçiler, John Deere ve AMD gibi sektör liderlerinin konuşmalarını dinleyebilecekler. CES 2023 ile ilgili güncel bilgiler, katılım için kayıt detayları ve medya sayfası için CES.tech adresini ziyaret edebilirsiniz.

    https://registration.experientevent.com/ShowCES231/wizard/landing
    https://www.ces.tech/media.aspx
    https://www.ces.tech/







  • TR'de çalıştığınız teknik servisleri düzeltseniz çok daha faydalı olur, link vermiyorum forumu araştırınca karşınıza çıkacaktır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.