Şimdi Ara

MSI anakartım yandı ne yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba tam 1 hafta önce yani 21 temmuzda , 3 ay önce aldıgım msi p67a - gd65 marka anakartım yandı. bilgisayarım açılmıyordu kasamı açtım parçalarına bakacaktım elektrik kaçırdıgını farkettim. sonra kasamı arızasına bakılması için kadıköy eksen bilgisayara götürdüm.anakartımın ram yolundaki lehimlerin eridigini anakartın yandıgını söyledi. bilgisayarımda sadece ekran kartına bağlı mozaiklenme sorunu vardı msi 6850 . eksen bilgisayarın teknik servisindeki arkadaşa ekran kartımın anakartımın ve güç kaynagımın servise yollanmasını istedigimi belirttim.ekran kartımda mozaiklenme sorunu oldugu için , güç kaynagımın anakartımı yakmış olabileceği için anakartımın da yandıgı için... hiç bir şekilde overclockla vesaireyle falan ugrasmadım . eksen bilgisayardaki adam 2 hafta sonra arayın dedi ne gibi bi sonuç alırız diye sordugumda msi muhtemelen garanti dışı bırakıp geri yollar dedi. bu konuyu şunun için açtım arkadaşlar diyelim ki gerçekten de böyle oldu ben ne yapmalıyım hakkımı nasıl aramalıyım ?
    saygılar







  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadimdostum

    Arkadaşlar merhaba tam 1 hafta önce yani 21 temmuzda , 3 ay önce aldıgım msi p67a - gd65 marka anakartım yandı. bilgisayarım açılmıyordu kasamı açtım parçalarına bakacaktım elektrik kaçırdıgını farkettim. sonra kasamı arızasına bakılması için kadıköy eksen bilgisayara götürdüm.anakartımın ram yolundaki lehimlerin eridigini anakartın yandıgını söyledi. bilgisayarımda sadece ekran kartına bağlı mozaiklenme sorunu vardı msi 6850 . eksen bilgisayarın teknik servisindeki arkadaşa ekran kartımın anakartımın ve güç kaynagımın servise yollanmasını istedigimi belirttim.ekran kartımda mozaiklenme sorunu oldugu için , güç kaynagımın anakartımı yakmış olabileceği için anakartımın da yandıgı için... hiç bir şekilde overclockla vesaireyle falan ugrasmadım . eksen bilgisayardaki adam 2 hafta sonra arayın dedi ne gibi bi sonuç alırız diye sordugumda msi muhtemelen garanti dışı bırakıp geri yollar dedi. bu konuyu şunun için açtım arkadaşlar diyelim ki gerçekten de böyle oldu ben ne yapmalıyım hakkımı nasıl aramalıyım ?
    saygılar

    kullanıcı hatası der geri gönderir peki psudamı yeni almıstınız




  • sorununun nedeni voltaj ise arkadaşın dediği gibi garantı dışıdır.. sizin hatanız olsun olmasın ..genelde elektronık cıhazların elektrık kaynaklı hataları arızaları garantı dışıdır .. kı bu durum garantı belgelerınde sanırım belirtilmişdir...

    eğer garanti dışı derseler yapacak pek bişi yok hocam ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.