Şimdi Ara

MP3 Dosyalarını Düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vista'da bazı MP3 dosyalarının şarkıcı/albüm bilgisi vs.yi değiştiremiyorum ya da bilgi giremiyorum. Özelliklere tıkladığımda şarkının bilgileri tam gözüküyor fakat dosyada dururken tüm bilgiler boş gözüküyor. Anlaşılması için resim de koydum. Bilgileri değiştirmeye çalıştığım zaman "0xC00D002F: No error description available" şeklinde bir hata mesajı alıyorum. 2.000 civarı şarkıdan 10-15 tanesinde bu problem oldu. Bir çözüm bilen var mı?

     MP3 Dosyalarını Düzeltemiyorum


    İmleci şarkı üzerine getirdiğimde gözüken kutucukta bütün bilgiler görünüyor, fakat dosyada kırmızıyla gösterdiğim yer boş.

     MP3 Dosyalarını Düzeltemiyorum


    İkinci resimde de şarkıya tıkladığımda en alt kısımda yine artist, album, year vs. hiçbir bilginin gözükmediği görülüyor.







  • Bazan bu bilgiler kilitlendiği için değiştirilemiyor. Ben "MP3 Tag Remover" programıyla bütün mp3 leri temizleyip kullanıyorum,çokta memnunum.
    Burası boş olunca winamp dosya adına baktığı için problem olmuyor.
  • İki farklı program denedim işe yaramadı. Portable cihazlarda düzgün gözüküyorlar, Windows Media Player'da da düzgün çalışıp bilgiler gözüküyor ama dosyada gözükmüyorlar bir türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.