Şimdi Ara

Motor Önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Motor almayı düşünüyorum. Yeni başlayan biri için uygun, az yakan ve parça sorunu yaşanmayacağım Chopper-Cruiser tarzı motor önerilerinizi bekliyorum. Olabildiğince uygun fiyatlı olsun bizi derde sokmasın. Sonrasında satıp üst modele geçmeli bir yolculuk planım var. Olabildiğince 200K bandını geçmesin üstü zorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bu dönem chopper tarzı motor alınacak bir dönem değil. Ama naked/commuter tarzı, yeni başlayacak biri için öneri istersen aşağıdaki motor iyi olabilir.

    Bir incele istersen.


    we2stromyoutube
    Başlangıç Motoru Tavsiyesi | Tvs Raider 125cc Yorumları Kullanıcı yorum videolarında bu sefer uygun fiyatı ve hoşunuza gidebileceğini düşündüğümüz özellikleri ile başlangıç motoru olarak değerlendirebileceğiniz bir motosiklet var. Tvs Raider, 125cc hacmindeki motoru ile 11 beygir civarı güç üretiyor. Bu güç çoğu arkadaşımız için yeterli olacaktır. Teknolojik açıdan da benzerli arasında en donanımlı modellerden biri. Videomuza konuk olan Rıfkı Göçgen de kullanıcı olarak memnun olduğuna göre, başlangıç motoru arayışında olan arkadaşlara tavsiye edebiliriz. Tvs Raider ile ilgili sorularınız varsa, yorumlar bölümünde iletmenizi rica ederim. En kısa sürede yanıtlama çalışacağım. Rıfkı da yine yorumları takip ediyor olacak. Gözden kaçırdığı yorumlar olursa, ben de kendisine iletebilirim. Tvs Raider ile ilgili tecrübelerini paylaşmak isteyen arkadaşlara da yorumlar bölümümüz açık. Herhangi bir moderasyon bulunmuyor ve direkt olarak yayına alınıyor. Yayınlanmadığı veya gecikme yaşandığı durumlarda (benzer problemleri gördük daha önce) bizden kaynaklanmadığını bilmenizi isterim. Aşağıdaki konular hakkında yardımcı olur, yorumlarda taleplerinizi iletirseniz seviniriz. -Bir sonraki videonun hangi motosiklet hakında olmasını isterdiniz? --Sorular arasında ilginizi çekmeyen konular var mı? ---İlave olarak sormam gerektiğini düşündüğünüz konular nelerdir? Tvs Raider ile ilgilenen bir arkadaşınız varsa, videoyu kendisine ileterek, hem arkadaşınıza yardımcı olabilir, hem de kanalımıza destek verebilirsiniz. Yine içeriği beğendiyseniz, beğeni ve yorumlarınız ile kanalımızın gelişmesine katkı sağlayabilirsiniz. 00:00 Giriş 01:15 Neden Tvs Raider? 02:42 Sevdiğin/sevmediğin konular 03:53 Uzun yolda nasıl? 04:43 Tvs Raider Son Hız 06:40 Raider yakıt tüketimi 08:33 Kalite, sürüş 12:05 Frenler 15:15 Kronik problemi var mı? 17:00 Bakımlar 19:43 İkinci el durumu 20:50 Başlangıç motoru 22:30 Hangi motora geçersin? 27:55 Aksesuar 28:55 Kamera Arkası Keyifli seyirler. Tekeriniz düz bassın. TVS RAIDER Teknik Özellikleri: Motor: Tek silindir, 4 zamanlı 124.8 cc. Güç: 11.4hp - 7500 rpm. Tork: 11.2 - 6000 rpm. 5 vites zincir aktarma Ön Fren: Disk 240mm. Arka Fren: Kampana 130mm. Lastik Ön: 80/100 17" Lastik Arka: 100/90 17" Yerden Açıklık: 181mm. (yüksüz) Depo 10 lt. İçeriği beğendiyseniz lütfen beğenin/takip edin! ▶︎ INSTA: @ dengeliyorum https://www.instagram.com/dengeliyorum ▶︎ FACEBOOK: https://www.facebook.com/dengeliyorumcom #motosiklet #başlangıç #tvsraider #raider125 #raider125cc
    https://www.youtube.com/watch?v=dY4lTbfr1CY
  • Teşekkürler videoyu inceleyeceğim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.