Şimdi Ara

Motor ısınınca sabit hzıda tekleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Arkadaşlar 2005 Chevrolet Kalos 1.6 sx sahibiyim. Belli bir mesafe gidip motor ısınınca sabit hızda (mesela 70 km 2500 devirde) araç teklemeye başlıyor. Lpg veya benzin farketmiyor. Özel serviste buji, buji kabloları ve bobin değişti olmadı. Daha sonra kompresyon testinde sorun çıkınca subaplar çelik olanlarla değişti. Maalesef bu da çözüm olmadı. Oksijen sensörü değişmedi ama temizleyici sıvı içinde bekletilip takıldı olmadı. Krank sensörü değişti olmadı. Egr valfi çıkartılmış şekilde sürdüm olmadı. Map sensörü yenisi denendi olmadı. Bilgisayara bağlanınca herhangi bir hata görünmüyor. Ustalar da pek bir şeyden anlamıyor. Artık internetten araştırıp ben söylüyorum şundan olabilir mi diye. Bu şekilde çözüm bulamamak çok can sıkıcı. Anlayan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.



  • Debriyaj switchinden olabilir. Accent erada oluyordu bu tekleme. Genellikle debriyaj switchinden kaynaklandigini yaziyorlardi forumlarda.

    Bi deneyin derim fazla pahali bisey degildi sanirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NDT Man

    Debriyaj switchinden olabilir. Accent erada oluyordu bu tekleme. Genellikle debriyaj switchinden kaynaklandigini yaziyorlardi forumlarda.

    Bi deneyin derim fazla pahali bisey degildi sanirim.
    Cevabınız için teşekkürler. Onu da deneyelim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.