Şimdi Ara

Monster Abra a5 v5.1.1 Aldım Hangi Windows Sürümünü Kurmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Monster abra a5 v5.1.1 aldım ürünün gelmesini bekliyorum o arada windows u indiricem sizce hangi windows sürümünü kurayım cihaza? Ben win 7 seviyorum ama win 7 bütün driverları uyumlumu bide win 10 da driver sorunu varmı ikisinden birini kurmayı düşünüyorum win 8 hoşuma gitmiyor.



  • Arkadaşım ben de win 10 kuracaktım,hatta driver uyumsuzluğu olur mu diye monster'a sordum şu cevabı verdi;

    " Sn. Highfunction Socipath;

    Windows 10 sürücüleri üretici tarafından elimize ulaştı. Direkt kurup testini yaptık herhangi bir sorun yok Windows 10 sürücüleri tam uyumlu çalışıyor ve hata vermiyor ya da kurulmayan bir sürücü bulunmuyor.

    Ancak FTP sitemize her modelimizin Windows 10 sürücüleri henüz yüklenmedi ve gelen yurt dışından gelen tüm ürünlerin de kutu içeriğinden sadece Windows 8.1 sürücüleri çıkıyor. FTP sunucumuza yeni elimize ulaşan Windows 10 sürücüleri muhtemelen önümüdeki hafta içinde sunucuya yüklenmesi tamamlanmış olacaktır. Bu zamana kadar Windows 8.1 kurup Windows 10 'a yükseltme yaparsanız 8.1 sürücülerini Windows 10 kendisi otomatik olarak ayarlıyor ve yeniden sürücü kurmanıza ihtiyaç kalmıyor.

    Ancak elinizde Windows 8.1 sürücüleri varken Windows 10 'unu kurarsanız 8.1 sürücülerini kurmanız durumunda bazı sürücülerde uyumsuzluk hatası alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    MONSTER Müşteri Hizmetleri "




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.