Şimdi Ara

Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

    Apple TV+, Legendary’nin Monsterverse’ünden uyarlanan 10 bölümlük bilim kurgu draması Monarch: Legacy of Monsters’ın tanıtım fragmanını yayımladı.


    Kurt RussellWyatt Russell (The Falcon and the Winter Soldier), Anna Sawai (Pachinko),  Kiersey Clemons (Zack Snyder’s Justice League), Ren Watabe (461 Days of Bento), Mari Yamamoto (Pachinko), Anders Holm (Inventing Anna), Joe Tippett (Mare of Easttown, The Morning Show) ve Elisa Lasowski’nin (Versailles) başrollerinde olduğu dizi 17 Kasım’da çift bölüm ile açılış yapacak ve sonrasında 12 Ocak 2024’teki finaline kadar her hafta 1 bölüm olarak ekranlara gelecek.


    Gareth Edwards’ın yönettiği 2014 yapımı Godzilla’nın devamı niteliğindeki Monarch: Legacy of Monsters, Godzilla ve Titanlar arasında San Francisco’yu yerle bir eden şiddetli savaşın ve canavarların gerçek olduğunun şok edici bir şekilde ortaya çıkmasının ardından, ailelerinin Monarch olarak bilinen gizli organizasyonla bağlantısını ortaya çıkarmak için babalarının izinden giden iki kardeşin hikayesini anlatıyor.


    İpuçları onları canavarların dünyasına ve sonunda ordu subayı Lee Shaw’a götürüyor; 1950’lerde ve yarım yüzyıl sonra Monarch’ın Shaw’ın bildikleri tarafından tehdit edildiği yerde geçiyor. Üç nesli kapsayan bu dramatik destan, gömülü sırları ve destansı, dünyayı sarsan olayların hayatlarımıza nasıl yansıyabileceğini ortaya koyuyor.

    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

    Kurt ve Wyatt Russell, Lee Shaw’ı canlandırıyor; Wyatt, Monarch’a henüz emekleme aşamasında katılan genç Shaw’ı canlandırıyor. Kurt, Monarch’ın ilk kurulduğu 1950’lerde edindiği bilgileri uygulamaya çalışan günümüz Shaw’ına hayat veriyor.


    Anna Sawai, aile meselelerini halletmek için Japonya’ya giden ama bunun yerine bir sırrı ortaya çıkaran ve G-Day’den (Godzilla Day) kurtulan bir öğretmen olan Cate’i canlandıracak. Sorunlarından kaçmaktan bıkmış, cevaplar bulmaya kararlıdır.

    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

    Ren Watabe, henüz kendi yolunu bulamamış zeki, yaratıcı ve meraklı bir genç adam Kentaro’ya hayat verecek. Saygın ama gizemli babası hakkında daha fazla bilgi edinmek ve bu süreçte kendi yeteneklerini keşfetmek için bir maceraya atılacak.


    Kiersey Clemons, hem kendini hem de başkalarını korumak için kullandığı küstah bir dış görünüşe sahip Amerikalı expat May karakterini canlandıracak. İster bir kodun şifresini çözmek, ister boşlukları bulmak olsun, etrafındaki herkesten her zaman üç adım öndedir.

    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

    Joe Tippett, gizli ajan macerası düşleyen bir ofis çalışanı olan Tim’i canlandıracak. Kendine aşırı güveni sahada başını belaya sokar, ancak organizasyonunu bozmamaya kararlıdır.


    Elisa Laswoski (Versailles), kendisine ve becerilerine sarsılmaz bir güveni olan uzman bir ajan olan Duvall’i canlandıracak. Tim gibi saha tecrübesi az olan meslektaşlarına rehberlik etmek için kullandığı alaycı bir mizah anlayışına sahiptir.

    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+

    MonsterVerse, yapımcılığını Legendary Entertainment’ın, ortak yapımcılığını ve dağıtımını Warner Bros’un üstlendiği, Godzilla ve King Kong’u içeren bir dizi canavar filmine odaklanan bir Amerikan multimedya serisi ve paylaşılan kurgusal evrendir. 


    2014 yılında Godzilla filmiyle başlayan MonsterVerse serisi, Kong: Skull Island (2017), Godzilla: King of the Monsters (2019), Godzilla vs. Kong (2021) filmleriyle devam etti. Bu sene Netflix’te yayınlanan Skull Island animesi onları takip etti. 2024’te yayınlanacak Godzilla x Kong: The New Empire ve ne zaman yayınlanacağı şimdilik belli olmayan Godzilla and the Titans filmleri onları izleyecek.


    Chris Black (“Star Trek: Enterprise,” “Outcast”) ve Matt Fraction (“Hawkeye”) tarafından ortaklaşa geliştirilen ve yönetici yapımcılığı üstlenilen dizi Legendary Television’dan geliyor.


    Matt Shakman (WandaVision), ilk 2 bölümü yönetti ve Safehouse Pictures’tan Joby Harold ve Tory Tunnell, Andy Goddard, Brad Van Arragon ve Andrew Colville ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev aldı. Godzilla ve diğer canavar karakterlerin sahibi olan ve onları Legendary’ye lisanslayan Toho‘dan Hiro Matsuoka ve Takemasa Arita dizinin diğer yönetici yapımcıları.


    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+Apple TVyoutube
    When monsters emerge, secrets follow. Monarch: Legacy of Monsters premieres November 17 on Apple TV+ https://apple.co/_Monarch Following the thunderous battle between Godzilla and the Titans that leveled San Francisco, and the shocking revelation that monsters are real, “Monarch: Legacy of Monsters” tracks two siblings following in their father’s footsteps to uncover their family’s connection to the secretive organization known as Monarch. Clues lead them into the world of monsters and ultimately down the rabbit hole to Army Officer Lee Shaw (played by Kurt Russell and Wyatt Russell), taking place in the 1950s and half a century later where Monarch is threatened by what Shaw knows. Based on the Monsterverse from #Legendary, and starring Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett and Elisa Lasowski, this dramatic saga — spanning three generations — reveals buried secrets and the ways that epic, earth-shattering events can reverberate through our lives. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple Films: Instagram: https://instagram.com/AppleFilms Twitter: https://twitter.com/AppleFilms More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #Monarch #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=ec27RCzb6qI





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 11 Eylül 2023; 11:19:44 >







  • Güzel.

    İzlenir

  • İlgi çekici duruyor. Çıkış tarihi belli mi?

  • Skylik S kullanıcısına yanıt

    Fragmanın sonunda yazıyor .17 kasım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furandor -- 13 Eylül 2023; 11:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Non-binary Godzilla geliyor sanırım.

  • zenci godzilla da olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+
    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+thegamer
    Forget "He" Or "She" - Godzilla Is A Gender-Neutral Icon
    https://www.thegamer.com/godzilla-gojira-gender-male-female-nonbinary-vs-kong

    Ben dalga geçtim ama adamlar iki sene önce harbi muhabbetini yapmışlar. Ulan çocukken diyoduk ki büyüdüğümüzde uzaya gidecez, uçan arabalar olacak, her şey ucuz olacak, hastalıkları yenecez vs. vs. Bu kadar "geriye" doğru gideceğimizi hiç düşünmemiştim. İnsanoğlu tam bir hayal kırıklığı. Uğraştığımız işe bak. Varsa yoksa seks. Genci yaşlısı herkes ergen gibi. Geldiğimiz nokta bu. Idiocracy film değil belgesel.

  • cırt gibi

  • Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+


    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+


    Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+Apple TVyoutube
    Some secrets cannot be contained. Monarch: Legacy of Monsters premieres November 17 on Apple TV+ https://apple.co/_Monarch Following the thunderous battle between Godzilla and the Titans that leveled San Francisco, and the shocking revelation that monsters are real, “Monarch: Legacy of Monsters” tracks two siblings following in their father’s footsteps to uncover their family’s connection to the secretive organization known as Monarch. Clues lead them into the world of monsters and ultimately down the rabbit hole to Army Officer Lee Shaw (played by Kurt Russell and Wyatt Russell), taking place in the 1950s and half a century later where Monarch is threatened by what Shaw knows. Based on the Monsterverse from Legendary, and starring Kurt Russell, Wyatt Russell, Anna Sawai, Kiersey Clemons, Ren Watabe, Mari Yamamoto, Anders Holm, Joe Tippett and Elisa Lasowski, this dramatic saga — spanning three generations — reveals buried secrets and the ways that epic, earth-shattering events can reverberate through our lives. Subscribe to Apple TV’s YouTube channel: https://apple.co/AppleTVYouTube Follow Apple TV: Instagram: https://instagram.com/AppleTV Facebook: https://facebook.com/AppleTV Twitter: https://twitter.com/AppleTV Giphy: https://giphy.com/AppleTV Follow Apple Films: Instagram: https://instagram.com/AppleFilms Twitter: https://twitter.com/AppleFilms More from Apple TV: https://apple.co/32qgOEJ Apple TV+ is a streaming service with original stories from the most creative minds in TV and film. Watch now on the Apple TV app: https://apple.co/_AppleTVapp Subscription required for Apple TV+ #Monarch #Trailer #AppleTV
    https://www.youtube.com/watch?v=JLHsM4bpfxY



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 17 Ekim 2023; 12:14:57 >




  • dizi başlamış dublajı olacak mı acaba

  • İlk iki bölüm bence baya iyiydiMonarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+ 

  • idare eder, yoklukta izlenir

  • Bende ilk bölümü beğendim fakat CGI masraflarına yetişebilecekmi bunlar? Godzilla da görecekmiyiz acep yoksa önceki filmlerden flashback verip duracaklarmı?

  • Ben diziyi çok beğendim.Ama bu dizi bir godzilla dizisi değil.Godzilla evreninde geçen ama godzillanın (şimdilik) pek görünmediği bir yapım.Arada farklı yaratıklarda görünmüyor değil.Bu da diziyi izlenir kılan etkenlerden birisi.

  • 3.bölüme kadar ancak dayandım.Kurt abinin hatrına bile izlenmez.

  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

    evet ben de 3 bölüm izledim ama gerçekten çok kötü dizi.

  • Anna Sawai çok seksi hatun ya. İnsan Japon veya Koreli hatunla evlenesi geliyor. Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+ 


    diziyi ben beğendim 4 bölüm bitti.


    Bu arada Anna Sawai, FX'in yeni dizisi Shogun'da da başrol konumda sanırım. Kendisini Giri / Hiji ve Pachinko dizilerinde tanımıştım. Birden bire baya yükseldi hatun. Aşırı çekiciliği var sektörde olmasına şaşırmamak lazım. Monarch: Legacy of Monsters (2023) | Apple TV+ 

  • Şuana kadar sanırım 7 bölüm oldu anlatılan hikayeyi 4 bölüme çok rahat sığdırabilirlermiş aslında, Daha'da iyi olurmuş, Güzel ve akılda kalıcı sahneler olsada çok fazla değil tabiki.

  • Asahi Breweries kullanıcısına yanıt

    1.55 boyunda. Kamera sadece suratı çekerse sıkıntı olmuyor ama geniş açıya geçtiğinde çocuk gibi duruyor.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.