Şimdi Ara

Modem ve Router Direkt Prizden Kapatılıp Açılırsa Bozulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,


    Öğrenmek istediğim şey başlıkta da yazdığı gibi modem ve router'ı kendi düğmelerini açık bırakarak direkt prizden açıp kapatırsam bozulurlar mı? Prizden derken fiş çekerek değil, prizin anahtarını aç-kapa yaparak. Sebebi ise şöyle:


    Kablonet Netmaster Infinity 401 modem ve buna bağlı TP-Link Archer C3150 Router'a sahibim. Infinity 401 Bridge modunda (bir süre önce anlayamadığım bir sıkıntı yüzünden) ve tüm ağ trafiği TP-Link Router üzerinden sağlanıyor (hem kablosuz, hem de 4 port kablolu ethernet). TP-Link'in açma-kapama düğmesi en dandik olanından, hani şu bastığınızda basılı kalır ve cihaz açılır, tekrar basarsınız ve düğme geri gelir ve cihaz kapanır ya, onlardan (bir adı varsa da bilmiyorum). Bu düğmenin bozulacağını cihazın kutusunu açtığım ilk anda anlamıştım ve nihayet bozuldu.


    Şimdi açmaya çalışırken birkaç kez basmak zorunda kalıyorum tutturana kadar. Biraz önce aynı şekilde açmaya çalışırken cihaz kendini resetledi nasıl olduysa. Kablolu internet bile gitti, tekrar yoluna sokmak için biraz uğraşmak zorunda kaldım.


    Bu nedenle bu soruyu soruyorum. TP-Link'i açık bırakıp direkt prizden aç-kapa yapabilir miyim?


    Kablonet modemin düğmesi sıkıntısız ama aynı şekilde onu da çalıştırıp çalıştıramayacağımı öğrenebilirsem kafam rahat olur.


    Saygılarımla... @TP-Link Türkiye








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.