Şimdi Ara

Mobilite: Detaylı iPhone 6 analizi, Galaxy Note 4, Xperia Z3 serisi, BlackBerry Passport ve dahası... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
3
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sony'ye ayrılan süreye koptum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Programınız içindeki en gereksiz şey fiyat tartışması. Bir ürünün hangi fiyata alıp almayacağına bırakın kullanıcı karar versin. Eğer bir insan kullanmayacağı ürüne para vermek istiyorsa versin, değmeyecek ürüne para veriyorsa versin, bizi ilgilendirmez, kazıklanmak istiyorsa kazıklansınlar, hayat zaten yediğin kazıkların bileşkesidir. Bir musibet bin nasihatten evladır. Hangimiz almadı nokia nın ericsson'un beş para etmez telefonlarını. yok kızaklı telefon yok minicik ve radyosu var yok kapaklı telefon. ngace-t28, 6230-6550.....vs saymakla bnitmez. Onlar hakediyormuydu etmiyordu. Kime göre kullanıcıya göre. Şimdi siz dh olarak şu anda s.dragon 810 işlemci 4 gb ram 256 gb hafıza 32 mp os kamera 4000 pil 5,5 ekran telefon yapsanız, içinde sadece size ait 1-2 öldürücü özellik olsa kaç istersiniz? alana pahalı demek kolay. Günümüzde şirketler elde ettiği karlılıkla borsada değer-leniyor. en küçük hatalarında ve yanlış vizyona sahip ön yargılı at gözlüklü bir ceo su falan varsa 1-2 yıl içinde batma noktasına geliyor, hatta batıyorlar,nokia htc sony, ericsson bunlara örnek. Bir firma kullanıcıların ihtiyacını değil, yaptıklarına kullanıcı buluyorsa o firma büyük firmadır gelecekte ayakta kalacak olan odur. Şu anda bunu yapan apple dır. Örnek ipad. Ben ilk elime alıp kullanana kadar şaka gibi bir cihaz derdim asla pc nin yerini tutamaz derdim, doğru tutmadı ama kendine bir yer buldu.
    burada son devamı haftaya...




  • Elinize sağlık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    @ariftanis ne boş, ne cahil bilgisiz herifsin sen ya ?

    iphone 6+ 750 usd
    iphone 6 650 usd

    http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone6


    Şimdi bu ariftanis denen boş kafa o zaman neden 1500'lerden satılmıyor diye saçmalayacak.

    O yüzden söylediklerinize + olarak ben de bir şeyler ekleyeyim,
    @ariftanis gümrükten o mallar bedavaya girmiyor, devletin aldığı bir sürü vergi dışında ithalatçının da kar etmesi lazım falan filan diye bir sürü kalem uzuyor. İlla birine fiyatlar yüzünden giydirmek istiyorsan git siyaset bölümlerinde devlete giydir. Nasıl olsa orada herkes bir şeylere giydiriyor, yuvarlanıp gidersiniz. 1000 liralık telefonlara gelince, kimsenin kişisel tercihi seni ilgilendirmez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Face Of Melinda

    quote:

    Orijinalden alıntı: #Nobran

    Ondan sonra efendim hayat şartları kötü. Maaşlar yetmiyor. Devlet bize bahmiiiy. E benim güzel kardeşim sen maaşının 3 katı fiyata telefon alırsan ve 48394893 taksite bölüp bişey olmaz ufak ufak öderim dersen kusura bakmada aldığın maaş yaşaman için yeter teknolojiye yetmez aç kalırsın.

    Çok güzel noktaya değinmişler videoda ''bizim cari açığımızın ..., amerikanın ekonomisi alır başını gider'' güzel nokta tebrik ederim.

    Son sözüm ise tüketim çılgınlığına aldanıpta almayın/aldırmayın. 1 hafta önce aldığım telefon 4 yıllık kullanılmış 2. el bi telefon. Aylık maaşım 2200 tl. Ancak asgari ücret alanların bu telefonu almaları israftan öte günahtır kardeşlerim Allah kınar adamı. Zaruri ihtiyaç değil bu telefon altı üstü telefon yahu. 3.200 tl ne demek? Hey maşallah. Aferim Apple böyle kaz ordusu olursa yol yolabildiğin kadar helaldir sana.

    +1

    Hayat şartları gerçekten çok kötü.Hele son 3-4 senedir hepten aldı başını gitti.Karşı komşumuz 1100 tl maaş alıyor.90.000 tl kredi çekip evin kalan parasını vermiş.Krediyi 900 tl olarak 10 yıl ödeyecek.Vereceği faiz de cabası.
    Bunun dışında aşırı bir tüketim çılgınlığı var.Hava atmak için,kendini tatmin etmek için vs. bir şekilde her şeyi göze alıp kredi,borç,harç alıyor bir şekilde.Sonumuz iyi değil.Cari açık aldı başını gidiyor.

    Uzun zamandır kullanığım telefon patlama noktasına geldi.(Discovery) Hiç bir işlem yapamıyorum.Kendi kendine kapanıyor.Hiç uygulama yüklü değil takılıyor çünkü.Canıma tak etti sırf bu yüzden bir daha ki aya 6+32 gb alacağım gibi.Alırsam ömürlük kullananlardanım.


    Bi cihazı alıp daha taksiti bitmeden çıkan bir üst modelini alanlar tanıyorum çevremde. Aldıkları maaş 1200-1300. Akşamları ara ara oturuyoruz da birde diyolar ki maaş yetmiyor falan fıstık. Cebindeki telefon 2500 tl = 2x Maaşı yani. Sen aldığın maaşın %30-40'ının telefon taksitine verirsen yetişmez tabi. Ha bu telefonlar alınmasın mı? Alınsın aylık geliri 3-5 bin lira olanlar alsın paşa paşa kullansın. Ama asgari ücret hadi asgariyi geçtim alsın 2 bin tl maaş bu insanlar bence almasın yazıktır günahtır. Ben telekomda tekniker olarak çalışıyorum eşim kreş öğretmeni. Evimize ortalama 4-5 bin arası para giriyor. Kiramız yok ev babadan kalma. Borcumuz harcımız yok aile büyüklerimiz bütün düğün vs. masrafları karşıladı yaptı. Yani hep gelir hiç giderimiz yok zaruri ihtiyaçlar dışında.

    Şu telefonu alan çoğu kişiden durumum hallice daha iyi. Ancak afedersin ''it gibi çalışıp'' 3 ayda aldığınız maaş miktarını gidipte elektronik bir cihaza vermek çok saçma geliyor bana + mantıksız + akıl dışı. Yani bu cihaz herşeye elverişli, kırılabilir, suya düşebilir, bozulabilir.

    Ya uzatmanın alemi yok bi yandanda biz ne kadar yazarsak yazalım şartlanmış, programlanmış robotlar gibi alınacak bu telefonlar. Peynir ekmek gibi hemde. Üretmeden aşırı tükeden bir toplum, ülke olduk çıktık. Allah sonumuzu hayr eylesin ne diyeyim.

    Sonra niye gelişemiyoruz efenim? Gelişemezsin tabi. Sen totodan ter çıkana kadar çalışıp kazandığın parayı elin gavur ülkelerinin şirketlerine ödersen tıkır tıkır koyun gibi gelişemezsin. Kimse kusura bakmasın bu telefonu yada diğerlerini alanlar koyundur benim gözümde. Hemde güdülmeye en müsait koyun cinsi. Al yününü sat. Sonra büyüsün tekrar yol yününü. Kısır döngü.

    Böyle devam edin tüketim çılgını müslüman kardeşlerim. Yolunuz açık nasıl olsa çalışıp kazanıyorsunuz onlara parayı vermek için. Aferim size. :)




  • 3,5" ideali kim söyledi bilmiyorum ama, sonuçta zamanında ne söylendiği ne yaşandığı belli ve ortada. Merak eden açar tanıtımlara konuşmalara bakar istediğini öğrenir.
    Makine mühendisinin alüminyumla alakasının, bahsettiğimiz sektörden ne kadar farklı olduğunu diğer mesajımın edit kısmında açıkladım. Tekrar söyleme gereği duymuyorum. Ben Apple en iyisini bilir yapar falan da demedim. Deseydin ki Alüminyumla alakalı şu işi yapıyorum, şuna ilgim var şunu yaptım şunu biliyorum falan... Yok, makine mühendisiyim bilirim ben bunu deyip duruyorsun. Diyorum malzeme değil makine mühendisi diyorsun. Alüminyum alüminyumdur ama sizin sektörünüzün ona bakış açısı farklıdır diyorum, anlamıyorsun.
    YİNE DE EĞER, ALÜMİNYUMLA İLGİLİ LAFLARIM ÇOK KAFANA TAKILDIYSA, iOS UYGULAMA GELİŞTİRİCİLİĞİYLE UĞRAŞAN ADAMA iOS DANDİKTİR DEDİĞİNİ HATIRLATIRIM. BANA MI ÖĞRETECEKSİN iOS'i DAHİ ARKADAŞIM.




  • Adamlar mit den mühendislerle çalışıyo sen çıkıyosun alüminyumu bana öğretme diyosun ve kötülüyosun sen ömrün boyunca çalışsan o seviyeye gelemezsin

    Fakirler kötülemiş yani başka açıklaması yok. Paranız yoksa alanları kıskanmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üslup biraz ağır olmuş ama hak veriyorum piyasada yazılım konusunda atıp tutulcak son şirket appledır gerek ios, mac os olsun gerek son çıkan apple watch olsun gerçekten yazılım konusunda aşmışlar.
  • sunu anlamiyorum telefonla en zor ne gibi bir işlem yapiyorsunuzda 3000 tl bir telefon ancak yetiyor

    sadece tüketim çilginligi
  • Sohbetinizdeki Z3 Compact'ın mükemmel olduğu konusuna hepimiz katılıyoruz ama videoda Sony ve Z3 serisine ayırdığınız süre gerçekten hayret verici.

    Hani keşke başlığa yazmasaydınız Z3 diye 2 dakika için, atlaya atlaya da olsa izlemek zorunda kaldık.

    İyi çalışmalar.
  • Ne geyik dönmüş be şu eski muhabbetleri daha çok olsun her yerde snapdragon aplle samsung içimiz şişti
  • Şu girişteki TTNET reklamındaki sesi biraz daha açın. Yan binadan duyamıyoruz diye tepki geliyor.
  • bu program iyi güzelde 20dk iphone konuşmak anlamıyorum :D

  • Erdi'ciğim bir düzeltme yapalım, "göz var nizam var" diye bir deyim yoktur. doğrusu "göz var izan var" şeklindedir. Sevgiler.

  • Aldım mısır gevreğini mis gibi izledim [:

  • Şu programa Mesut Çevik'ide alın yav Erdi diyor o çizgiler çok amatörce orada Mesut olsa diyeceği şu çizgelere bak asfalt çizgileri daha ince. Bende Z2 var arkası cam ona rağmen kılıf kullanmıyorum.3000 TL'ye telefon alıp telefondan kalın kılıf kullanana gülerim.

    Sene 2014 2350 TL'ye satılan telefonda hala 16 gb depolama alanı var yazık android tarafında yine sd kart takıyorsun müzikleri videoları atarsın 12 gb sana yeter ama iosta güncelleme geldimi müzikleri videoları pc ye atarsın artık.

    İphone fiyatları cidden çok uçuk.3250 TL nelan? 3250 TL'ye 3 tane G2 alınıyor veya Z2+G2 alınıyor.Parası olan alabilir ama gösteriş yapacam diye yediği yemeğin parasından kısıp alıyorsa ben ona gülerim.Var öyleleri yemek yemeya parası yok elinde 5S var.

    İphone 6'nın 1810 mahlık bataryasını eleştirmenizi beklerdim.Z3C İphone 6'dan daha küçük ve 2600 mah bataryası var.


    Vestel umarım daha iyi telefonları daha uygun fiyata ülkemizde satışa sunar.

    Z3C neden testlerde yüksek skorlar alamıyor.Çoğu testte full hd ekranlı 801li telefonlardan düşük skorlar alıyor.720p 801'li alpha , compact tan daha iyi skorlar almış.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Erdi'ciğim bir düzeltme yapalım, "göz var nizam var" diye bir deyim yoktur. doğrusu "göz var izan var" şeklindedir. Sevgiler.

    İzan ne demek onu merak ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cedric...


    quote:

    Orijinalden alıntı: Roark

    Erdi'ciğim bir düzeltme yapalım, "göz var nizam var" diye bir deyim yoktur. doğrusu "göz var izan var" şeklindedir. Sevgiler.

    İzan ne demek onu merak ettim.

    "İzan" akıl, kavrama yetisi gibi anlamlara geliyor. Google'a "göz var izan var" yazarsanız ilk sonuç tdk çıkıyor zaten.
  • Dün bu sözde incelemeyi(Pardon adı Analiz!) ve rakip Türk sitesindeki bir incelemeyi izledim. AnandTech ve GsmArena'daki incelemeleri de bugün okudum. Rakip siteler, sizden çok daha iyi çalışıyor. Forum'un gücüne ve popülasyonun kalabalığına güvenerek mi böyle yüzeysel işler çıkarıyorsunuz?

    DH ekibinin inceleme yapabilmesi için sanırım 40 fırın+ ekmek yemesi gerekiyor. Ben üretici olsam, böyle yüzeysel geyik yapan, at gözlüğüyle dünyaya bakan insanlara hayatta cihaz göndermek istemem. Ya da gönderiyorsam da, iyice inceleme ve objektif olma şartı koşarım. Apple, Samsung, HTC vs beni zerre kadar ilgilendirmiyor, yapılan işten bahsediyorum.

    Biraz acımasız oldu farkındayım ama mühendislerin üzerinde onca emek vererek ortaya çıkardığı ürünlerini (marka/firma fark etmez) kağıt üzerindeki rakamlara bakarak harcayan bir "inceleme" ekibi, kendini toparlamadığı sürece bunu hak ediyor, kimse kusura bakmasın.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: iphoneunu satan bilge

    Dün bu sözde incelemeyi(Pardon adı Analiz!) ve rakip Türk sitesindeki bir incelemeyi izledim. AnandTech ve GsmArena'daki incelemeleri de bugün okudum. Rakip siteler, sizden çok daha iyi çalışıyor. Forum'un gücüne ve popülasyonun kalabalığına güvenerek mi böyle yüzeysel işler çıkarıyorsunuz?

    DH ekibinin inceleme yapabilmesi için sanırım 40 fırın+ ekmek yemesi gerekiyor. Ben üretici olsam, böyle yüzeysel geyik yapan, at gözlüğüyle dünyaya bakan insanlara hayatta cihaz göndermek istemem. Ya da gönderiyorsam da, iyice inceleme ve objektif olma şartı koşarım. Apple, Samsung, HTC vs beni zerre kadar ilgilendirmiyor, yapılan işten bahsediyorum.

    Biraz acımasız oldu farkındayım ama mühendislerin üzerinde onca emek vererek ortaya çıkardığı ürünlerini (marka/firma fark etmez) kağıt üzerindeki rakamlara bakarak harcayan bir "inceleme" ekibi, kendini toparlamadığı sürece bunu hak ediyor, kimse kusura bakmasın.

    Merhaba,

    Açıkçası yorumlarınızın hiç birine katılmadığımı belirtmek isterim. Çünkü, biz Mobilite'de hiç bir zaman cihaz incelemesi yapmayız, durum değerlendirmesi yaparız. Bunu, bir cihaz incelemesi ile kıyaslamak maalesef doğru değil. Kaldı ki, video bir sohbet programı olsa da verdiği bilgilerin kimisi bahsettiğiniz videolar da da yok, bundan emin olabilirisniz.

    Video inceleme kalitesine gelince, kendi adıma yaptığım işleri konuşmayı pek sevmem lakin yayınladığım videolar, yazdığım yazılar ortada. Herhangi bir içeriğimi alıp, istediğiniz yayın ile kıyaslayabilirsiniz. Ben her zaman buradayım, görüşlerinizi bekliyorum.

    İyi günler dilerim.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.