Şimdi Ara

Mobilite: Apple'ın yeni mağazasında başımıza gelenler ve dahası... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
443
Cevap
20
Favori
15.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tok saticinin hali baska oluyor Erdi Bey :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi dinlerken size yapılan saygısızlığa sanki kendime yapılmış gibi sinirlendim yemin ediyorum... Geçmiş olsun diyorum... Açık söyleyeyim sırf ios ve mac os için apple ürünü kullanıyorum ama lanet olsun alternatif yok yoksa hiç işten bile değil değiştirmek...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    quote:

    Orijinalden alıntı: fx57

    quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Türkiye'nin en büyük forum sitesinin haline bak , çabaladığı şeylere bak... İnanılmaz kalitesiz ve basit bir forum sitesi olmaya başladı donanımhaber...Ben Türkiye'de sadece ve sadece DonanımHaber ve Mynet'i kullanıyorum internette.Diğer siteler benim için sadece araç oluyor. Aynı olayı , ShiftDelete yaşamış , adamlar böyle birşey yapmıyor.

    Sizin bu Apple ile alıp veremediğiniz nedir arkadaş ? Bu kadar mı düştü DonanımHaber ?

    6 yıldır bu forumdayım ancak inanılmaz kötü gidiyor son 1 yıldır.Önce Apple'a laf atacağınıza açın da alt yapınızı düzeltin.Her dakika kasıyor , kitleniyor , çöküyor .Yakın bir zamanda , yeni kaliteli ve seviyeli bir forum arayışına geçeceğim. Bu kafayla 1 sene sonra , çocuklarla yaparsınız incelemeyi.

    Merhaba, iyi sabahlar.

    Bilmeden ya da eksik bilgi ile yorum atmışsınız.

    Basına özel mağaza gezisinde böyle bir sunum yapan tek gazeteciydim, başka kimse böyle bir çekim yapmadı dolayısıyla diğer hiç kimse aynı muameleyi görmedi çünkü herkes sunum sonrası kısa sürede mağazayı terk etmişti. Ben ise oraya içerik üretmek için gittim, yoksa emin olun sadece mağaza görmek için harcayacak bol vakte sahip değilim.

    Apple'a laf attığımız yok, yaşadığımız bir olayı dile getiriyoruz. Bence sizin bu olayı ele alış tarzınız yanlış.

    Belki Apple tutkunuzdan dolayı ana resmi görmekte zorlanıyorsunuz, şöyle düşünün. Birini davet ediyorsunuz gel benim ürünümü çek, mağazamı gez ve okuyucularına aktar diye, daha sonra da kısa kesmeni istiyorum işini bitirmen umrumda değil diyorsunuz.

    Apple hiç çağırmayabilir, çağırıp video da çektirmeyebilirdi ki bunlar bir yere kadar anlayışla karşılanabilir, ama çağırıp, video çekimine izin verip daha sonra saygısızca davranmaktan bahsediyoruz burada.

    Siz ise hala Apple laf atmaktan bahsediyorsunuz, olacak iş değil.






    Sanada günaydın ;

    Ben , forumda son zamanlarda olanlardan sonra bunun kesinlikle sürpriz olduğunu düşünmeyenlerdenim.Ben burada Apple'i veya Apple ürünlerini kesinlikle savunmuyorum ve aksine yazdığım gibi ; Benim için internet dünyasının en değerli sitesi olan DonanımHaber'in bu tutumlardan dolayı , kendilerini kötü hissetmesinden mutlu değilim... Sizin yaşadığınız aynı olayı 'SHIFTDELETE' muhabiri de yaşıyor , ancak onlar çıkıpta hiç bir şekilde böyle bir haber yapmıyor.

    Benim burada ifade ettiğim durum ; Forumun tutumu... Ciddi anlamda Donanımhaber , geriye gidiyor.Ne kadar büyük bir WEB SITESI olduğunuzu unutmuş gibi hareket ediyorsunuz.Yüzbinlerce hatta milyonlarca üye ( HAYRAN ) var , Türkiye'nin en çok ziyaret edilen web sitesi halindeyiz , ancak bu şekilde yapılan haberler , reklamlar sizin herşeyden öte BERRAKLIĞINIZIN KALMADIĞININ , SUYUN BULANIKLAŞTIĞINI GÖSTERGESİ... Bakın , anlayışla karşılıyorum , ürünleri inceleme isteği , etkinliklerde olma isteği vs ama Apple , size ürün göndermek zorunda değil , sizden özür dilemek zorunda da değil ve herşeyden öte size çok iyisiniz diye değer vermek zorunda da değil...

    Evet , belki bir sorun yaşamışsınız ama bu davranış her neyse sizin de Ana resmi görmenizi engelliyor. 30-35 tane basın mensubu gelmiş ve yine sizin isteğiniz doğrultusunda incelemeye izin verilmiş ve hatta cihazın büyük bir bölümünü izlediğimiz videoda tamamlamış görüyoruz ( Gerçi teknik detay bilmem ben ama ) , bunlar bile yeterliyken , neden bu tutum ?

    Ben son olarak ; DonanımHaber'in bu olaylar ile ilişkili kalmasını istemiyorum , böyle bir forumun bu tür şeylere ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum !

    Merhaba,

    Neden anlamak istemediğinizi çözemedim. Öyle bir yazmışsınız ki, Apple'ın etkinliğine gitmek için talepte bulunmuş ve orada bir ayıp işlediğimiz için bu muameleyle karşı karşıya kalmışız gibi bir tablo ortaya çıkartmışsınız.

    Bir önceki mesajımı anlamamış görünüyorsunuz dolayısıyla daha da basit ifade etmeye çalışacağım. Haklsınız, Apple bize ürün göndermek, toplantılara çağırmak zorunda değil.

    Ancak; bir gazeteciyi mağazasına davet ediyor ve çağırdığı editör yapacağı çekim için onay alıyor ise, işini bitirmesini beklemek, firma çalışanı olarak bir ayıp işlediyse ya da saygısızlık yaptıysa özür dilemek zorunda. Bu her firma için geçerli bir durum.

    O gün mağaza etkinliğine gitmek için talepte bulunan biz değiliz onlar, o zaman insani seviyede asgari misafirperverliğini de göstermeli. Bu arada sürekli başka yayını referans göstermeye çalışmayın, benim katıldığım gün, o yayın kuruluşu yanlış bilmiyorsam mağazada da yoktu. Olsa bile, diğerleriyle benzer şekilde benim gibi çekim yapmadı. Açıkçası şahsen, sadece mağaza gezecek türden bol vakte sahip bir editör değilim. Her aşamasında izin alınmış bir çekimin manipüle edilmesinden bahsediyorum burada.

    Sizi anlıyorum, Apple'a toz kondurmamaya çalışıyorsunuz ama burada anlattıklarım bireysel bir görüş değil, bir firmanın bir gazeteciye yaptığı ayıptır. Eğer bunu bile marka fanatikliği seviyesinde görmezden gelebiliyorsak, malesef diyecek daha fazla sözüm yok.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • Apple çalışanları tek kelimeyle terbiyesizlik yapmış. Ne yapsın garibanlar? Erdi beyin tek renk tişört giyen ve 'Her zamanki gibi mükemmel(!) bir ürünle daha karşınızdayız.' diyerek konuya giren biri olmadığını anlayınca elleri ayaklarına dolanmış :)

    Bu arada aklımdan geçen bir şeyi paylaşayım. Donanımhaber ailesi olarak bilişim basınının Örümcek Adamları gibisiniz. O kadar candan, o kadar bizdensiniz ki ister istemez size kanımız kaynıyor. Bu şekilde uzun yıllar daha bizi bilgilendirmeniz dileğiyle...
  • Sonuna kadar haklısınız donanım haber olarak. Eğer biz tepkimizi büyük kitleler halinde ortaya koymassak ve adamların kapısının önünde yatarsak bir ürün almak için ki bu ürünede ihtiyacımız olmadığı halde sırf bende var demek için, kusura bakmayın ama adamlar bizi sallamaz. Onların düşüncesi benim adım apple, üstüne elma koyar b*ku bile satar kapımın önünde yatırırım milleti.....

  • Erdi'yi tanımışlar

    Şaka bir yana lafı açılmışken söylemeden geçemeyeceğim. Apple ile ilgili testleri izlediğimde, bir Apple kullanıcısı olarak Erdi Bey'in görüşlerini uzun zamandır doğru bulmuyorum ve izlerken sıkıldığım için sanırım son 1 yıl kadar oldu takip etmemeye başladım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hot_shark

    Erdi'yi tanımışlar

    Şaka bir yana lafı açılmışken söylemeden geçemeyeceğim. Apple ile ilgili testleri izlediğimde, bir Apple kullanıcısı olarak Erdi Bey'in görüşlerini uzun zamandır doğru bulmuyorum ve izlerken sıkıldığım için sanırım son 1 yıl kadar oldu takip etmemeye başladım.

    Merhaba,

    Haklsınız, rasyonel bir editör olduğumu, artısına artı, eksisine eksi dediğimi, Retina 5K iMac ve iPad Air 2'deki A8X işlemcisine beğenimi dile getirdiğim gibi, kasa bükülmesi gibi problemleri de detaylı bir şekilde ifade ederim. Ürünü sadece iyi yönleri ile ele almaksa söz konusu olan, işte o malesef benim yapamayacağım bir şey. Amaçları sadece Apple aşığı bir editör komünitesi oluşturmak ise, ben dışarıda kalmayı yeğlerim.

    Takip meselesine gelince, son 1 yılda yaptığım tek test zaten iPhone 6 incelemesi oldu.

    http://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/iPhone-6-video-inceleme-Tum-detaylari-mercek-altinda.htm

    İncelemenin niteliği ve kalitesi ortada. Daha iyi bulduğunuz bir inceleme varsa, tabi ki onu takip etmekte özgürsünüz.

    Teşekkürler.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • erdi sen aslında hata yapmışsın.

    seni üstüne basa basa kaç dakika sürecek diye sıkıştırdıklarında, çok kısa sürecek, o kadar kısa sürecek ki inanamayacaksınız diyip tası tarağı toplayıp çıkıp gidecektin.

    hatta ben olsam tabiri caizse itin kıçına sokar öyle çıkar giderdim mağazadan.

    kim aga apple? nasıl bir kibir bu arkadaş? sektörolsun gitsin yani.
  • fx57 kullanıcısına yanıt
    Rasyonel olduğunuza ben katılmıyorum. Taraf tuttuğunuzu da düşünmüyorum, incelemeleriniz objektif ama yaptığınız yorumlar ve tespitler bana fazla öznel geliyor. Çünkü ben de aynı cihazı kullanıyorum ama tespitinizi duyunca yok artık diyorum. 6 incelemesinde bahsettiğiniz konuları biliyorum ama izlemek istemedim bahsettiğim sebeplerden ötürü. Sadece bir takipçinin fikrini daha bilin istedim.

    Başarılar.
  • Her iki türlü de çok üzücü bir durum ama ortada basın mensuplarını takmayan bir firma mı var, yoksa kullanıcılarının ürünler hakkında gerçekleri öğrenmesini istemeyen bir firma mı var belli değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlara bakabildiğim kadarıyla söylüyorum kimsenin tarih dikkatini çekmedi mi acaba? 2100 yılından bildiriyorum. :D



  • Sanırım tarih yanlış olmuş Erdi bey. :) Video için teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 27 Ekim 2014; 9:26:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Türkiye'nin en büyük forum sitesinin haline bak , çabaladığı şeylere bak... İnanılmaz kalitesiz ve basit bir forum sitesi olmaya başladı donanımhaber...Ben Türkiye'de sadece ve sadece DonanımHaber ve Mynet'i kullanıyorum internette.Diğer siteler benim için sadece araç oluyor. Aynı olayı , ShiftDelete yaşamış , adamlar böyle birşey yapmıyor.

    Sizin bu Apple ile alıp veremediğiniz nedir arkadaş ? Bu kadar mı düştü DonanımHaber ?

    6 yıldır bu forumdayım ancak inanılmaz kötü gidiyor son 1 yıldır.Önce Apple'a laf atacağınıza açın da alt yapınızı düzeltin.Her dakika kasıyor , kitleniyor , çöküyor .Yakın bir zamanda , yeni kaliteli ve seviyeli bir forum arayışına geçeceğim. Bu kafayla 1 sene sonra , çocuklarla yaparsınız incelemeyi.

    Apple tutkusu denmiş ama senin ki "FAnN BOY" olmakla alakalı dostum , daha önce herhangi bir Apple ile ilgili mağazada çalıştın gibi geldi bana.




  • Şu haberlerden sonra donanım haber de haber takip edilmemesi gerektiğini bir kez daha anladım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim 3gs vardı ios 5.1 yükledikten sonra göçtü..servisine götürdüm..tamir edemediler..2 yıl 3 ay kullandığım bir cihazdı..parasıyla yeni bir cihaz vereceklerini söylediler..büyük konuşmayım ama asla bir iphone almam..apple gibi firmalar bizi 3. sınıf ülke olarak görüyorlar.. İPHONE ASLA ALMAYIN....hem kazık hem de diğer hiç bir cihazla çalışamıyor..nasıl bir mantalite anlamadım..

  • Yaşasın Samsung ve koreli dostlarımız...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu olayda bile Apple'ı savunmuş bazı fanboylar. Apple bu fanboyların yüzlerine tükürse yarabbi şükür diyecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri odaklılığın temel prensibi, işini yaparken karşılaştığın sıkıntıları müşteriye şikayet etmemektir. Çünkü müşterinin bu konuda birşey yapabilmesi mümkün olmadığı gibi, böyle şikayetler duymaktan da hoşlanmaz. Forum kullanıcıları olarak burada müşteri biziz. Haberi yaparken karşılaştığınız olumsuzlukları, ya da ikram eksikliğini dinlemek bize birşey kazandırmıyor. Aksine büyük çoğunluğu zaten sağ duyu sahibi olmayan kullanıcı kitlesinin fitilini ateşliyor. Elinizdeki medya gücünü firmalarla sorunlarınızı çözmek için araç olarak kullanabilirsiniz. Ama burada üslup çok önemli. Bu tavırla bir özür alabileceğinizi zannetmiyorum. Hatta olayı tek taraflı yansıttığınız ve söz hakkı tanımadığınız için mahkemelik bile olabilirsiniz. Keşke karşı tarafı da dinleme imkanımız olsa. Belki olay sadece dil probleminden kaynaklı bir yanlış anlamadır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: dellino


    quote:

    Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

    Türkiye'nin en büyük forum sitesinin haline bak , çabaladığnı şeylere bak... İnanılmaz kalitesiz ve basit bir forum sitesi olmaya başladı donanımhaber...Ben Türkiye'de sadece ve sadece DonanımHaber ve Mynet'i kullanıyorum internette.Diğer siteler benim için sadece araç oluyor. Aynı olayı , ShiftDelete yaşamış , adamlar böyle birşey yapmıyor.

    Sizin bu Apple ile alıp veremediğiniz nedir arkadaş ? Bu kadar mı düştü DonanımHaber ?

    6 yıldır bu forumdayım ancak inanılmaz kötü gidiyor son 1 yıldır.Önce Apple'a laf atacağınıza açın da alt yapınızı düzeltin.Her dakika kasıyor , kitleniyor , çöküyor .Yakın bir zamanda , yeni kaliteli ve seviyeli bir forum arayışına geçeceğim. Bu kafayla 1 sene sonra , çocuklarla yaparsınız incelemeyi.

    Mynet dedi ya la.

    Ben küçükken okey oynamaya oynarken kız bulmak için mynet girerdim de hala açık mı o site? acayip boş konuşuyorsunuz Apple fanlığı yeter artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 27 Ekim 2014; 9:46:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ULYSES

    Müşteri odaklılığın temel prensibi, işini yaparken karşılaştığın sıkıntıları müşteriye şikayet etmemektir. Çünkü müşterinin bu konuda birşey yapabilmesi mümkün olmadığı gibi, böyle şikayetler duymaktan da hoşlanmaz. Forum kullanıcıları olarak burada müşteri biziz. Haberi yaparken karşılaştığınız olumsuzlukları, ya da ikram eksikliğini dinlemek bize birşey kazandırmıyor. Aksine büyük çoğunluğu zaten sağ duyu sahibi olmayan kullanıcı kitlesinin fitilini ateşliyor. Elinizdeki medya gücünü firmalarla sorunlarınızı çözmek için araç olarak kullanabilirsiniz. Ama burada üslup çok önemli. Bu tavırla bir özür alabileceğinizi zannetmiyorum. Hatta olayı tek taraflı yansıttığınız ve söz hakkı tanımadığınız için mahkemelik bile olabilirsiniz. Keşke karşı tarafı da dinleme imkanımız olsa. Belki olay sadece dil probleminden kaynaklı bir yanlış anlamadır.

    Argo ya kaçacak ama kusura bakma diyeceğim. Yok devenin nalı.
    Şirkette mi çalışıyorsun? Dil den kaynaklı derken bizim bilmediğimiz? Erdi'nin kaçırdığı bir noktaya mı değiniyorsunuz?

    Not
    Kim ne derse desin Apple kapitalizmin dibine vurmuş bir firmadır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.