Şimdi Ara

Mobil telefon pazarında son sıralama nasıl şekilleniyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kullanım kolaylığını, sağlamlığını ve iletişim teknolojilerini ilk kullanan şirket olmasını göz önüne alırsak NOKIA liderliği hiçbir zaman devretmeyecektir. Küçük bir örnek vereyim: Bluetooth, edge, hsdpa gibi iletişim teknolojilerini- walkman vs. değil- orta segment telefonlara ilk uygulayan şirket kimdir? NOKIA!!!
  • Arkadaşlar babamın yıllardır söylediği bi cümle vardır.Nokia çoban telefonudur çünkü nokia kullanıcılar unutmayın başka telefon kullanamaz hep sorun yapar bilmiyorum der veya sen bu telefonu nasıl kullanıyosun der bilmem ne.Nokia kullanımı kolay olduğu için hep alt gelir grubuna yapar telefonlarını ve bu yüzden hala serilerinde 6600 dan beri aynı menüyü kullanmaktadır.O yüzden benimde fikrim bu yöndedir.
  • Nokia %50'lerden %36'lara kadar inmiş. Görünüşe göre inmeye devam edecek. Nokia'yı orta sınıfta en çok Samsung öldürüyor. Üst sınıfta ise RIM ve Apple öldürdü bile çoktan.
    Dolayısıyla Samsung çok başarılı
    SE Batacak muhtemelen. Symbian işletim sistemi kullanmaları bittiklerinin kanıtıydı zaten.
    Apple her sene katlana katlana artıyor, pahalı ve tek modelle. Gerçekten müthiş.
  • arkadaslar pazar payi önemli anliyorum, kullandigim markanin birinci olmasini isterdim ama bi örnek veriyim ben bi SE aldim o ana kadar nokia kullanan arkadaslarim kardeslerim tanidigim onlarcasi su anda SE hayrani. eger ilk siralarda olsaydi fiyat bakimindan da yukarda olurdu AYAKKABI gibi bi telefona 1milyardan fazla para vermektense avuc icinde hosca duran bi telefona 600 milyon vermeyi yegelerim.
  • htc evo krallığa çok yakın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Centauri

    Nokia %50'lerden %36'lara kadar inmiş. Görünüşe göre inmeye devam edecek. Nokia'yı orta sınıfta en çok Samsung öldürüyor. Üst sınıfta ise RIM ve Apple öldürdü bile çoktan.
    Dolayısıyla Samsung çok başarılı
    SE Batacak muhtemelen. Symbian işletim sistemi kullanmaları bittiklerinin kanıtıydı zaten.
    Apple her sene katlana katlana artıyor, pahalı ve tek modelle. Gerçekten müthiş.






    özellikle samsung bu sene dokunmatik modelleriyle vurdu nokia yı..

    nokia 5800 gibi dandik resistive ekranlı bastırmatik modeller çıkartırken samsung çok ucuza capcasitive ekranlı dokunmatik modeller çıkardı.. hem tasarım olarak hem de kullanım kolaylığı olarak dokunmatikte nokia ya fark attı resmen




  • Nerden nereye vay be.
  • bence apple öne çıkmaya başladı nokia yı yener

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.