Şimdi Ara

--Mitsubishi L200'ü Olanlar Buraya-- (273. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.457
Cevap
20
Favori
1.007.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Dostlar Merhaba 2017 4×2 Tornado ile kabul buyurursanız aranızdayım.Sedan ve SW kullanım deneyimleri sonrası çok garip duygularla kullanıyotum aracı yaklaşık bir haftadır.
    Ankara'da yaşıyorum.Şu ana kadar Keşke dediğim olmadı.Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz.
    Bu süreçte siz üstaların engin görüş ve deneyimlerine müracaat etmem gerekecek.Göstereceğiniz yardımlar için şimdiden çok teşemkür ederim.
    İlk danışmak istediğim konu, şu sopa gibi kontak anahtarını
    sustalı modele kopyalatmak için bildiğiniz bir adres var mıdır ANKARA 'da.Aracı ilk aldığımda yaklaşık 3 ay kadar önce ivedik org.sanayinde bir kilitçiye gittiğimde ellerindeki klonlama ciihazında bizim 2015 sonrası modellerin anahtar tipi yazılım olarak yüklü olmadığından yaptıramamıştım.
    Ben anahtarı komple klonlatmak isterim,yoksa kimisi orj.anahtarın içini chip i çıkartıp sustalı bir kabuğa yerleştiriyor al sana sustalı şekline dönüştürüyor.Ancak bunların dış plastik kasa tarafı alalede,basit görünümlü....
    Bu işi orjinal kalitesinde yapan vr mıdır bildiğiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Var tabııkıde orjınal yapan olmazmı hıc dıs kabı orjınalı bıraz pahalıdır sadece..
  • Herkese merhabalar,
    Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. 2012 model L200 almak istiyorum. Piyasada olan araçlara bakıyorum da bazılarında uzun kasa olduğu yazıyor. Bu modellerin her hangi bir dezavantajı var mıdır? Sanırım çok fazla da üretilmedi ekstra uzun olanlar. Bilgisi olan varsa bu uzun şaseler hakkında bilgilendirirse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
  • Merhabalar, 2017 model 4x4 şirket aracı var.

    Üzerindeki androide uygulama yükleyemiyorum, geliştirici şifresi diye bir şifre istiyor(android apk sını atıyorum, yükleme kısmında bilinmeyen kaynakları açmam gerekiyor).

    Şifresini bilen var mıdır? Sanırım hepsi standarttır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende geçen hasta 2017 4x2 storm aldım ve araştırmam neticesinde 3 4 adet şifreye ulaştım bunlardan 61808683 ile uygulama kurulumuna izin verdi cihaz ve spotify kurdum. bir diğeri 1531020204 birde 7890 var. fabrika auyarlarına dönmek için en son yazıdıüğım şifreyi kullandım
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    4 yıl olmuş ancak başkasının da başına gelirse en azından bilgisi olsun.

    Bende de benzer bir sorun olmuştu 2017 model aracımda ve km 20000'den düşüktü. Aslında olay marş esnasında oluyor. Marş esnasında aracın modüllerine giden voltaj seviyesi çok dengesizleştiği için yada düştüğü için cihazlar tamamen kapanıyor ve açıldıklarında saatleri kaymış oluyor.

    Öncelikle benim de sorunum bu şekilde başlamıştı ancak daha sonra yolda giderken araçta aniden bütün lambalar yandı direksiyon sertleşti ve araç kendini koruma modu gibi bir şeye aldı(muhtemelen Engine Control Unit reset yemiş olabilir) gaz tepkileri falan da garipleşti. Kenara çekip kontak kapat aç yaptıktan sonra düzelmişti daha sonra aynı şeyi bir daha yaşadım ve servise gittim. Sorunun şarj dinamosu mu nedir öyle bir şeyin paslandığından kaynaklı olduğunu ve düzelttiklerini söylediler ki o gün bu gündür de böyle bir sorunla tekrar karşılaştırmadım. Bu tür bir durumda bir an önce servise gitmekte fayda var. Dediğim gibi seyir halinde bahsettiğim şey olursa Allah korusun çok sıkıntılı durumlar oluşabilir.




  • Merhaba,

    Aracımda gaza yüklenince veya motor soğukken kalkışlarda kara duman atıyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var?

    Not: Araçta DPF yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itopal -- 18 Eylül 2020; 16:53:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itopal

    Merhaba,

    Aracımda gaza yüklenince veya motor soğukken kalkışlarda kara duman atıyor. Bu normal mi yoksa bir sorun mu var?

    Not: Araçta DPF yok.
    yağ bakımı ne zaman yapıldı? bakım vakti geldiyse yapıyor olabilir
  • Merhaba arkadaşlar, mitsubishi asx'imi satıp 4x4 l200'e geçmeyi planlıyorum. Araç şantiye ve arazide kullanılacağı için 4x4 performansı önemli. 110-120bin tl bandına araç bakıyorum. Sizlere birkaç sorum olacak:


    1- Bütçem 2009-2012 model aralığındaki araçlara yetiyor. Bu model aralığındaki pickupları düşünürsek l200 mantıklı mı? Hilux, navara ve ranger'ın aynı modeldeki rakiplerine nazaran mantıklı bir seçenek olur mu?

    2- Kaç bin km'ye kadar l200 almak mantıklıdır? Motorun rektefiyeye girmesi ortalama kaç bin km civarında olur?

    3- Kronik sorunları vs var mıdır? Aydın Didim'de yaşıyorum usta sıkıntım var. Ustası vs rahat bulunur mu?

    4- Yakıt olarak diğer rakipleriyle karşılaştırdığımızda ekonomik mi?

    5- Diferansiyel kilidi olan intense modeli haricindeki paketler bana arazide sıkıntı yaşatır mı? İllaki kilitli olanı mı almam lazım?


    Şimdiden cevaplayan herkese teşekkürler





  • Selam dostlar bende artık l200 lü olarak aranıza katıldım. araç 2019 yeni kasa l200 30 cm yükseltme var 315 75 16 m+s lastikler bana bu araç hakkında ne önerileriniz olur iyi kötü yanları nelerdir yedek lastigi çalınıyormuş diye okudum çıkardım tavsiyelerinizi ve bi hayırlı olsunu unuzu alırım teşekürler hepinize şimdiden

  • Arkadaşlar Fiat Fullback Rock 4x4 2016 modeli alacağız yıllık vergisi hakkında bilgisi olan varmı? Yada tahmini rakam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StarkSan S kullanıcısına yanıt

    Mtv hesaplamasında pikaplar 4x4 olunca kamyonet olarak değil otomobil sınıfında hesaplanıyor maalesef. Motor hacmi ve yıla göre otomobil MTV'si gibi internetten hesaplatabilirsiniz.https://mtv.hesaplama.net/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srdr_52 -- 6 Ocak 2021; 1:58:24 >
  • Selamlar, 2008 model L200'ün anahtarlığını değiştirmek istiyorum. Sustalı yaptırabileceğim usta tavsiyeniz var mıdır, istanbul içinde ?

  • 2008 Model L200 için hangi motor yağını tavsiye edersiniz.Castrol turbomax 15w 40 veya liqui moly touring hightech 15w40,bunlardan hangisi iyidir.

  • 2021 4X4 Blizzard ile aranızdayım bende arkadaşlar.İlk izlenimlerim araç arazide tam bir canavar.

  • Herkese Merhaba;

    2018 model L200 Tornado manuel vites araç kullanıyorum

    Aracı karavan çekmek için kullanıyorum fakat bir sıkıntım var.

    Özellikle karavan takılı iken(1140 Kg) özellikle 2000-2500 devir aralığında motorda ses ve titreşim problemi yaşıyorum. uzun yol kullandığım içi çok yorucu oluyor. Hatta pedallar bile titriyor.

    Servise doğal olarak karavan takılı değilken götürdüm fakat bir arıza bulunmadığını her şeyin normal olduğunu söylediler.

    Yükte iken bunun olabileceğini, motorun zorlandığı söyledi Usta.

    Bu kapasitedeki bir aracın bu ağırlıkla zorlandığını düşünmek bana açıkçası garip geliyor.

    Benzer bir sıkıntı yaşayan ve fikir sahibi olan var ise paylaşmasını rica ediyorum.


    [DHVIDEO=63119]




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soydan. -- 23 Ağustos 2021; 12:3:20 >




  • Soydan. kullanıcısına yanıt
    Merhaba araç 4x2 mi? L200 ün lastik basıncını arttırıp deneyin özellikle yük vuracağınızda arka iki tekerin barını arttırırsanız araç rahatlar.

    Hız arttıkça titreşim artacağından çektiğiniz yüklü cismin uzunluğu da çok etkilidir. Hatta yükün en ağır kısmı çeki demirine ne kadar yakınsa o kadar az titreşim ve savrulma yapar. Eğer 4x4 modu var ise araçta bu modda çok daha az titreşim olur yük varken.

    Çekme karavanın uzunluğu ne kadar? Karavan 2 lastikli mi 4 lastikli mi? Arka 2 ön 2 lastikli ise de daha az titreşim yapar. Bunların hepsi birbiri ile bağlantılı aslında, çekilen cismin uzunluğu, çekilen cismin ağır noktasının çeki demirine uzaklığı, çekilen cismin kendini yerde taşıyıp taşımaması (4 lastikli kendi yükünü kendi çekmiş oluyor). Hatta müsait bir zamanda aracınızın kasa kısmına 1 ton yük vurup deneyin, arabada titreşim varsa hızlandıkça ve 2000-2500 devirde o zaman mekanik bir problem var demektir, ama sıkıntı yoksa size söylediklerime bir bakın isterseniz. Ayrıca çekme karavanın lastiklerini büyütürseniz de titreşim azalabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 269270271272273
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.