Şimdi Ara

Mimarlık Bölümü İçin Tavsiye Pc’ler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar. Bu sene mimarlık bölümünü kazandım bir laptop almam gerekiyor. Biraz araştırdım ama daha deneyimli birileri varsa onların da görüşlerini almak istiyorum. Kafamda monster ile msi var. Yani beni 5 yıl götürecek ve 3D max gibi programları sıkıntısız çalıştıracak laptop tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kardeşim merhaba öncelikle hayırlı olsun.Üniversite hayatında başarılar dilerim 4.sınıf mimarlık okuyorum 2-2.5 sene kadar önce dell inspirom 7557 serisini aldım gtx960m onu kullanıyorum.Kasasında ufak tefek sorunlar yaşadım ama memnunum.Şuan piyasada 7577 serisi var ona bakabilirsin.Ama eğer bütçen varsa msi tavsiye ederim.Bizim bölümde çok kullanan var ve herkes memnun servisi gayet ilgili.Ssd mutlaka olmalı en azından 128 gb yine bütçen falan varsa 256 gb daha iyi olur.Ekran kartıda gtx 1060 üzeri tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iburak23 -- 6 Ekim 2018; 13:52:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle çok teşekkür ederim , uzun süre götürecek bir bilgisayar arıyorum tavsiye üzerine dell bilgisayarlara da bakacağım en önemli şey ekran kartı herhalde bizim bölüm için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emresaygin2 E kullanıcısına yanıt
    aynen öyle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.