Şimdi Ara

Millenicom ön başvuru iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk telekom, modem kurulumu yaptıktan sonra 2 hafta ftth aktivasyon için beklettiğinden dolayı, alternatif bakmaya başladım. @millenicom web sitesinden sorgulama yaptım ve ön başvuru oluşturdum. Genel mudurlukten biri aradı derdimi anlattım. VIP müşteri olarak iletiyorum hemen işlemlerinizi yapalım dedi. İyi bakalım dedim :)


    O günün akşamı türk telekom aradı ve başvurumu iptal ettirdim çünkü oturduğum yerde eve kadar fiber yeni gelmiş (yeni bina) ve santral işlemleri bitmemiş aktif gözüküyor ama aktif değil :) bende doğal olarak başka çözümlere yöneldim.


    6 kasımdan beri whatsapp, eposta ve telefonla ön başvuruyu iptal kaydı oluşturmama rağmen geri dönüş almış değilim. Türk telekoma başvuru gönderdiklerinden dolayı da tivibu ve voip başvurusu yapamıyorum, Türk telekom başka operatörden kaydınız bulunmaktadır diyor gidin iptal ettirin dediler. Böyle gereksiz bir döngüde kaldım, bu sorunu yaşayan ve çözüme ulaştıran başkası var mıdır?


    Turknette müşteri hizmetlerine bir kez işim düştü ve 4 gün MH ye ulaşamadığım için eski evimde gözü kapalı vdsl aboneliğimi iptal ettirmiştim ve bir daha bulaşmayacağım dedim, millenicom'da ön başvuruyu iptal etmemekte direndiği için kara listeme ekleyeceğim gibi...


    @millenicom @Alper_Karaer



    9 kasim saat 17:45 / eposta atarak daha hizli islem yapildigini ogrenmis oldum :) epostaya geri donus yaptilar ve surec iptal edildi.


    10 kasim / basvuru iptal edildi ancak turk telekoma basvuru göndermişler sanirim, turknet altyapi sayfasinda devam eden is emri uyarisini gosteriyor. 8 Kasımda yaptığım basvuruyu turk telekom bekleyen iş emri var diye reddetmisti, 10 Kasımda bir daha basvurdum yine red yedim :) basvuru yaptiginiz sirket iptal edebilir biz birsey yapamıyoruz diyorlar, gereksiz bir dongunun icine takılıp kaldim.


    Musteri hizmetleri var diyerek girdim işin icerisine sanıyorum ki bir daha ugramam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmonotselcuk -- 11 Kasım 2020; 0:30:18 >







  • 12 kasim / yeni musteriler için olan numarayi aradim, hanimefendiye derdimi anlattim. Kontrol etti ve turk telekom tarafina basvuru yapildigi icin fiber hizmet numarasi olusmus. Normalde 1 gunde iptal olmasi gerekiyordu sizinki 9 gundur beklemede gozukuyor dedi. Genel mudurluge ilettiler sonuc bekliyorum. 9 gundur hiçbir isp ye kayit olusturamiyorum, turk telekoma basvurdum sorun yok dediler 5 kez red yedi :))) bosu bosuna zaman kaybi olustu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edevletten görünüyor abonelikler

  • Keske edevletlik olsa, benimki onbasvuru site üzerinden. 1 saat sonra iptal ettirdim vazgectim diyerek. Onbasvuruyu iptal ettigim halde hicbir yere basvuramadim. 9 gun sonra millenicomdan biriyle gorustum fiber hizmet numarasi acmislar bana onuda iptal ettirdim, 4 kez turk telekom basvurum reddedildi. En son turk telekomdan bir cengaver cikti millenicom is emri acmis size dedi genel mudurlukle konuşup onuda iptal ettirdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozmonotselcuk K kullanıcısına yanıt
    Mail adresi neydi hocam? Ben de başvuru yaptım netspeed kullanıyorum normalde ama 3-4 gün internette problem olunca milleniye başvurdum ama o da 10 gündür geçiş yapamadı ayrıca telefonla kimseye ulaşamadım. Biraz kıllandırdı beni o yüzden ön başvuruyu iptal ettirmek istiyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siox Dia Mont kullanıcısına yanıt

    Merhaba ,

    İptal etmenizi istemeyiz. Pm üzerinden bilgilerinizi iletmeniz durumunda yardımcı olmak isteriz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.