Şimdi Ara

Millenicom internet hızım yerlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Akşam işten geldiğimde fark ettim sayfalar açılmıyor herşey çok yavaş yükleniyor, hızıma bakayım dedim 1.5mbit şaşırdım bildiğin magmaya inmiş, normalde 70-80mbit arası hızlar alıyorumdum. 100mbit e kadar sınırsız paketi kullanıyorum. Sonra millenicom kullanan başka arkadaşa sordum onda da aynı sorun. Millenicom a yazdım whatsapp üzerinden yok modem kapat 10dk bekle yok kablolu bağlan yok soğan suyunu sık yumartaya bula öyle bağlan saçma sapan bir sürü zaman kazanmak için şeyler istiyorlar. Neyse yaptık hepsini yine olmadı bu sefer dediler ki modeminiz bozuk. Foruma gireyim bakayım dedim herkeste birkaç gündür sorun varmış. Şuan başka sorun yaşayan var mı nedir bu durum anlaşılan genel bir sorun var ama olayı geçiştiriyorlar gibi hissediyorum.



  • Ben de Millenicom aldığım için pişmanım. 3 ay önce 100 MBPS prestij kampanyası için abonelik başladı. Bugün ilk kez bağlanabildim ve şaka gibi 10 MBPS hız alıyorum. Komik olan tarafı adsl olsa 4 MBPS upload alamazsın ama hız testinde 4 MBPS upload veriyor yani bilinçli olarak yaptıkları kesin.Millenicom internet hızım yerlerde
  • Anladığım kadarıyla şu an genel bir sorun var veyageçen günkü internet yavaşlatma olayı devam ediyor.

    Bende millenicom kullanıyorum ve bir kaç gün öncesine kadar 100 mbiti sorunsuz ve stabil kullanabiliyorken şu an aynı sizin söylediğiniz gibi yavaş.
  • Benim hızım şuan 50mbit civarına çıktı ama hala düşük eskisine göre. Adamlar birde modeminde sorun var başka modemle değiştirin demişlerdi. Ne kadar yalancılar yani anlamasak gidip başka modem aldıracaklar kim bilir kaç kişide alıyordur boşuna masraf. Arkadaşım aynı sorunu yaşıyor onunda mı modemi bozuk diyorum, arkadaşınız bizi bir arasın diyorlar. Ben soğudum başka bir servis sağlayıcıya geçmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.