Şimdi Ara

miele s 8310 vs. nilfisk power allergy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • forumu uzun süre gezdikten sonra bu iki makineden birini almaya karar verdim. eşim toz torbalı olmasın dese de ikna etmek üzereyim ve bu iki cihaz arasında kaldım.

    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/MIELE-S-8310-2200-W-Toz-Torbal%C4%B1-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge-Bordo,103452,465739,1097491.html?langId=-14#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1 miele

    http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/NILFISK-Power-Allergy-2000-W-Elektrikli-S%C3%BCp%C3%BCrge,103452,465739,1036389.html?langId=-14#kullan_C4_B1c_C4_B1-yorumlar_C4_B1 nilfisk

    miele de hepa filtre yok, süpürgemarketten uyumlu hepa filtre ve 20 toz torba alsam 449+38+40=527 tl ile en az 1 yıl masraf yapmadan bu güzel makineye sahip olabiliyorum.

    nilfisk'in hepa 13'ü var güçleri birbirine çok yakın, onu da gg'dan bonus kampanyası ile 509 tl'ye alabiliyorum. 40 lira da 20'li toz torbası desek 549 tl ediyor.

    birbirine çok yakın maliyetli ve özellikli bu iki cihazdan hangisini neden seçmeliyim, kulllanan forumdaşlardan yorumlarını bekliyorum, teşekkürler.







  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    Nikfiskle ilgili yorum yapamam ama çok kaliteli makineler ürettiğini be alanların memnun olduğunu biliyorum.ben miele s8310 kullaniyorum ve çok memnunum.miele ile ilgili aklina takilan varsa yardim edebilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    meddah hocam teşekkür ederim pm attım miele ile ilgili, nilfiks ile ilgili kullanan bir forumdaştan da yorumlarını alabilirsem süper olacak




  • fakir seçimi iyi bir seçim olmayabilir. bu fakir sadece tr de satılan muhtemelen fakir tr tarafından çinde ürettilen bir süpürge. çin de ürettirilmesinden ziyade önemli olan husus fakir markası altında süpürgenin 400 tl ye satılması tüketiciye ekstra yük bindirme arayışı rahatsız edici olan. bu tüketiciyi kandırmaktan başka bir şey değil. saygılarımla.
  • yorumlar için teşekküerler, axelfoly hocam makine iyi olabilir ama fakir ile ilgili başımdan geçen bir iki olumsuz olay bende markaya karşı bir önyargı oluşturdu. ben miele s 8310 için eşimi de ikna etmeyi başardım. bugün gidip yakından canlı canlı da bakacağız, ondan sonra fikrimiz netleşir diye düşünüyorum.
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    miele en iyi seçim. dönüp arkanıza bakmayın bile.
  • dün akşam mağazalar kapanmadan miele s 8310'u yakından görmek için mediamarkt'a gittik eşimle. gayet güzel bir cihaz gerçekten. biz gittiğimizde bir aile daha bakıyordu. 599 tl etket koymuşlar, biz dedik internet mağazanızda öyle değil fiyat, satıcı 499'dan vereceğini söyledi ve elinde sarısı vardı. internet satışında enteresan şekilde bordosu 499 sarısı 449 tl. biz 449'a vermezse almayacağımızı söyledik bir tane kalmıştı, sonra diğer ailede vazgeçti, akşam akşam iki satıştan oldular. eve gelip internetten siparişi verdik. makineyi çok beğendik gerçekten orada deneme şansımız da oldu. pazartesi veya salı elimde olacak ev performansını da yazarım. yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür ederim. bu arada ürün miele'nin kendi online shopunda 759tl'den satılıyor ve internette ben en uygun 650 tl'ye bulabildim, düşünenler varsa mediamarkt'daki fiyatı kaçırmasınlar derim.
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.güzel tercih olmuş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    üstad hayırlı olsun. emin olun iyi bir seçim yaptınız ve iyi bir fiyata aldınız.
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    Dostum hayırlı olsun makine geldi ise bir ön inceleme isteriz.
  • yarın elime geçecek, mağazadan teslim almak istediğim için biraz uzadı süreç, ilk temizlikten sonra inşallah detaylı izlenimleri yazarım.
  • Sayın Legolas192, süpürgenizi iyi günlerde kullanınız, hayırlı olsun. Aynı süpürgeyi 1 ay önce ben de aldım ve çok memnun kaldım. Her yönüyle mükemmel. Süpürgenize Miele servisi arayıp 4 kutu orijinal toz torbası sipariş ettiğinizde 135 TL ödeyerek, 2 yıl olan garanti süresini 5 yıla çıkarıyorsunuz. Bir kutuda 4 adet toz torbası, 1 motor koruma filtresi ve bir de airclean filtre oluyor. Bunu 4 ile çarpın. 5 yıl torba ve filtre ile filan uğraşmıyorsunuz. Bilginiz olsun istedim.
  • teşekkür ederim, meddah hocamla da konuşmuştuk bunu garantiyi 5 yıla çıkartmayı düşünüyorum ben de. miele mh aradığımda sadece 135 tl ye satılan paketi aldığımda uzadığını söylediler. mediamarkttaki satıcının haberi yoktu bu garanti uzatma işinden, tereddütte kalınca irtibatta olduğu miele yetkilisini aradı ve mediamarktlardan 4'lü paket değl de ayrı ayrı 4 tane toz torbası paketi alırsak da garantinin uzayacağını söyledi telefondaki yetkili. bu şekilde ücret 116 liraya geliyor satın alacakların bilgisi olsun. 10 20 lirasında değilim ama sıkışık bir döneme denk geldi o yüzden makineyi de torbaları da mediamarkt'tan alıp taksitlendirmek bana daha mantıklı geliyor şu an için.
  • sancılı bir ürün teslim sürecinin ardından dün akşam miele s8310'umuza kavuştuk, haftasonu kullanımdan sonra detaylı olarak deneyimleri paylaşacağım inşallah, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  • legolas192 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.umarim memnun kalirsiniz biz ailecek çok memnunuz.ayrıca inceleme yapmaniz çok faydali olur alacak arkadaşlar için.saygilar efendim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: legolas192

    sancılı bir ürün teslim sürecinin ardından dün akşam miele s8310'umuza kavuştuk, haftasonu kullanımdan sonra detaylı olarak deneyimleri paylaşacağım inşallah, yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

    Üründen memnun musunuz hocam? Aparatları kullanışlı mı hortum kalitesi iyi mi acaba?
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt
    geç cevap için kusura bakmayın hocam, üründen son derece memnunuz 2 seneden fazla oldu ilk günkü memnuniyetle kullanıyoruz. gayet kaliteli bir ürün...
  • S 8310 u da herkes tavsiye etmiş ürün piyasada yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.