Şimdi Ara

Microsoft, Surface 2 ile iPad'e karşı savaş açtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forum windows fanları türemiş.işin zor diyen bile eksi yagmuruna tutulmuş.

    İşi kolay olsaydı muhatap almazdı.bakınız apple ve google windows tablet ve telefonları muhatap alıyor mu?rakip bile saymıyorlar,halbuki windows ve nokia sürekli sataşiyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkattack

    Forum windows fanları türemiş.işin zor diyen bile eksi yagmuruna tutulmuş.İşi kolay olsaydı muhatap almazdı.bakınız apple ve google windows tablet ve telefonları muhatap alıyor mu?rakip bile saymıyorlar,halbuki windows ve nokia sürekli sataşiyor


    Muhatap alıp almamaktan ziyade varlığını kabullenmek istemiyorlar desek daha doğru olur. Şu an elektronik kullanıcılarının belki %75 i Microsoft'un bir tableti olduğunun farkında değil. Apple çıkıp reklamlarında Surface'i gösterse Apple'dan çok Microsoft un işine yarayacak...

  • surface pro ipad fiyatında çıksın o zaman satış rakamları uçar ama şuan bir surface pro tr de 2000 tl. almak isteyen bi ton insan var ama fiyatı çok yüksek. RT demeyin o ölü doğdu :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: s_mail

    surface pro ipad fiyatında çıksın o zaman satış rakamları uçar ama şuan bir surface pro tr de 2000 tl. almak isteyen bi ton insan var ama fiyatı çok yüksek. RT demeyin o ölü doğdu :D

    Ölücü olun.Tüketicisinizdir ürünün fiyatının düşmesini istemek en doğal hakkınız da 128 gb ipad ile surface pro arasında pek fark yok.İkisi de aynı kapasite ile satılıyor.Üstelik bir surface pro nun malzeme fiyatıyla ipadin arasında epey fark var.

    Microsoft un tablet pazarında açıkcası pek başarılı olacağını sanmıyorum.Neden derseniz yine apple ı örnek vereyim.Dokunmatik ekranlı tablet formunda macbook air veya pro çıksa fiyatları da normal macbooklardan fazla olsa apple da başarısız olur ki gördüğünüz gibi uğraşmıyor.




  • dosya yönetimi, çoklu kullanıcı desteği, usb-şarj-ekran portu, klavye-fare desteği, herkesin alışık olduğu microsoft office, birden fazla uygulamanın aynı anda tek ekranda çalıştırılabilir olması, bu noktalarda surface 2 kesinlikle ipad'i ezer geçer.

    akıcı çalışmak konusunda ipad de surface 2 da aynı ayarda. ios ile windows rt karşılaştırılamaz bile.

    ipad'in önemli tek üstünlüğü app store'daki harika uygulama çeşitliliği.

    bu konuda da çok geçmez surface 2 arayı kapatır. uygulama geliştirme aracı visual studio süper. kullanılabilen .net dillerinin kolaylığı harika.

    surface pro zaten bildiğin pc olduğu için ayrı bir kategoride ama surface 2 ve devamında çıkacak surface modelleri yakında büyük pazar payı alacak gibi.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Sade olması hakkında fikrim yok ancak kesinlikle basit.O kadar basit ki büyütülmüş ayfon.Böyle koyun olmaya devam edin , bir gün tanışırsanız Windows cihazlarla fikriniz değişecektir.Adettendir : Macbook pro 2013 , Macbook Air 2010 , Asus Vivobook s550c , Lumia 1020 ve 920 kullanıcısıyım.


    Bu kadar paran olupta zamanımı haber altlarına yorum yazarak harcaman hata.

  • microsoft surface 5de çıkarsa ipad ile yarışamaz... çünkü ipad ismi bir kere fenomen oldu.. her tablete ipad diyen adam oldukça apple'ın sırtı yere gelmez.. taşa ipad yazsan satar o derece.. marka bağımlılığı yaratma konusunda apple akademik çevreye referans olmuş bir firma..

  • apple masaüstü sistemlere keşke bi el atsada şu microsoftun batışını geriye yaslana yaslana izlesem
  • surface 2 yi okuyunca temple run tarzı koşu oyunu sandım.
  • İpad in kemikleşmiş bir kullanıcı kitlesi varken Microsoft'un işi oldukça zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı okuyunca güldüm Eski surface neydiki yenisi bişeye benzesin hiç akıllanmıcak bu ms
  • Ürün ince ve hafif olmalı. Bataryası uzun gitmeli. Kaliteli ve güvenilir olmalı.
    Surfacenin 16:9 ekran oranı bile tercih edilmemesi için yeterli neden. Rakipleri bu kadar aptalken Apple'nin keyfi daha uzun müddet bozulmaz.
    Microsoft, Surface 2 ile iPad'e karşı savaş açtı
    Microsoft, Surface 2 ile iPad'e karşı savaş açtı




  • Bu da 3. video:



    Surface2 iyi güzel de niye ipad ile karşoılaştırıyorlar? Sen adam gibi ürününü yap, piyasaya çıkar. Millet aptal değil ki aradaki farkı anlayamasın.
  • Microsoft birkaç yıldır kendi kendine oynuyor zaten Bırakın oynasın.
  • Ipadden once neredeydi microsoft neredeydi nokia ? Olaydi da alaydik kullanici kitleleri cok farkli. Bu tip çirkefçe reklamlar sadece microsoft un kalitesini dusuruyo...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biri tablet diğeri ise bilgisayar tablet arası hibrit bir cihaz. Microsoft tablet pazarını halen anlayamamış. Böyle bir cihazı isteyen bir kitle olabilir ama hiç kimse ultrabook yada laptop u varken bunu almaz. Size katacağı hiç bir şey yok. Taşınabilirliği bir laptop ile aynı derecede. Zaten laptoplarda dokunmatik ekran var artık klavyeside bundan kat kat daha iyi laptopların zaten.
    Surface ne tablet ne laptop arada kalmış bir cihaz. Note serisi gibi yeni bir kategori yaratabilirmi hiç zannetmiyorum. Note cep telefonunun taşınabiliriğini tabletin büyük ekranı ile birleştiren bir cihaz. (Her ne kadar bir tablet kadar olmasada bir telefona göre büyük bir ekranı var). Surface ise dandik klavyesi olan bir laptop gibi. Ekranı çok büyük oyun oynamak için rahat değil. Taşınabirlirlik kötü. iPadde ki kullanım rahatlığı kesinlikle yok. Fiyatını düşündüğümüzde o kadar parayı buna vereceğinize ya gerçek bir tablet alın yada ultrabook alın bence.





  • Valla biraz zor yetismesi tablette apple iyidir microsofttan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Masterbronze12

    Biri tablet diğeri ise bilgisayar tablet arası hibrit bir cihaz. Microsoft tablet pazarını halen anlayamamış. Böyle bir cihazı isteyen bir kitle olabilir ama hiç kimse ultrabook yada laptop u varken bunu almaz. Size katacağı hiç bir şey yok. Taşınabilirliği bir laptop ile aynı derecede. Zaten laptoplarda dokunmatik ekran var artık klavyeside bundan kat kat daha iyi laptopların zaten. Surface ne tablet ne laptop arada kalmış bir cihaz. Note serisi gibi yeni bir kategori yaratabilirmi hiç zannetmiyorum. Note cep telefonunun taşınabiliriğini tabletin büyük ekranı ile birleştiren bir cihaz. (Her ne kadar bir tablet kadar olmasada bir telefona göre büyük bir ekranı var). Surface ise dandik klavyesi olan bir laptop gibi. Ekranı çok büyük oyun oynamak için rahat değil. Taşınabirlirlik kötü. iPadde ki kullanım rahatlığı kesinlikle yok. Fiyatını düşündüğümüzde o kadar parayı buna vereceğinize ya gerçek bir tablet alın yada ultrabook alın bence.



    Monster oyuncu laptopum var, 3.5kg, Surface Pro'm var 0.7kg, laptopun şarj adaptörü tabletten ağır, ikisinin taşınılabilirliği kıyaslanamaz bile :). Öğrenciyim, artık okula laptop yerine Surface Pro'mu götürüyorum. Bir laptop ile yapıp Surface Pro ile yapamadığınız birşey yok, Bilgisayar Mühendisliği okuyorum, Visual Studio mu kurup rahat rahat kod yazabiliyorum, Microsoft Office ile diğer işlerimi halledebiliyorum. Surface Pro'nun yanında gelen manyetik kalem ile OneNote'ta rahatlıkla ders notlarımı tutabiliyorum, PDF'leri, PPT'leri kalem ile editleyebiliyor, okuduğum yerlerin yanına not alabiliyorum. iPhone 4S kullanıcısıyım, etrafımda birçok iPad kullanıcısı var, benim telefonda yapamadığım onların tablette yapabildiği hiçbir şey yok. Surface Pro'nun fiyatı tabiki daha pahalı ama yapabildikleri ile fiyatını rahatlıkla çıkarıyor.





  • Bu çıkışlar sadece Apple'a yarar. Microsoft daha akıllıca stratejiler geliştirmeli .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: LegendM

    Tablette ipad in üstün olmasının tek sebebi app store

    Başka hiçbirşey değil,stabilite falan demeyin ios 7 ile resmen sı... apple

    iPad mini de ios 7.0.3 rezalet çalışıyor

    iPad Mini yaklaşık 4 yıllık cihazın donanımını kullanıyor.Stabiletemi kalacak 4 yıl sonra aç bakalım 4 yıl önceki android tabletlere.Bu android değil WP deme sakın çünkü 4 yıl önce WP tablet yoktu bile.En kolayından aç bir iPad 4'e bak iOS 7'de bide en son piyasaya çıkan WP tablete.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.