Şimdi Ara

microsoft outlook hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar herkese iyi forumlar kolay gelsin.
    Microsoft outlook konusunda yardıma ihtiyacım var , yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    Konuyu kısaca anlatayım;
    X adında bir şirket var . Bu şirketinwww.x.com diye bir sitesi var ve çalışan personeline @x.com ile biten outlok mail hesabı yaratılmış durumda yazışmalar ve office kayıtları vs bu adreslerde paylaşılıyor.

    1 - Bu kullanıcıların mail ile konuştuklarını ve paylaştığı belgeleri site kurucusu veya 3. bir şahıs görebilirmi ?

    2 - Mesela abc@x.com mail adresim var bu adrese yeni gelen ve daha önce gelmiş olan silmediğim bütün mailleri herhangi bir bilgisayarda outlook 'a girdiğimde görebilirmiyim yani hotmail gibi silmediklerim saklanıyormu?

    Eğer saklanmıyorsa ;

    3 - Şuanda outlook hesabını kullanmış olduğum bilgisayar açılır açılmaz mavi ekran hatası verip tekrar resetleniyor güvenli modda bile açılmıyor.Windows onarma ile de sorunu çözemedim sanırım tek çare format atmak fakat içersinde outlook gelen kutumda önemli bilgiler mevcut ben bu maillerin yedeğini " d " birimine nasıl kopyalarım ?
    windows onarmayı açtığımda dos sistemi geliyor karşıma burdan outlook ' un maillei kaydettiği bölüme girip copy komutuyla d birimine atabilirmiyim acaba ?
    Bana kangi komutları yazmam gerektiğini söylermisiniz rica etsem çok önemli benim için bu maillere tekrar ulaşmam gerekiyor....
    Yardımcı olan veya olmaya çalışan bütün arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim....







  • 1. Mail sistem yöneticisi istediği takdirde maillerinizi görebilir.(Etik birşey değildir fakat teknik olarak mümkün.)

    2. Kullanmış olduğunuz sisteme göre değişiklik gösterir;
    * pop3/smtp ile bağlıysanız, maillerin bir kopyasını sunucuda bırakmıyorsanız başka bilgisayarlardan girdiğinizde, yeni gelen mailler haricini göremezsiniz.
    * Pop3/smtp bağlantıda da maillerin bir kopyasını sunucuda bırakacak şekilde ayarlanmışsa, başka bir bilgisayardan profil ayarlarınızı yaptığınızda mailleriniz gelecektir.
    * Ms exchange bağlantısı kullanıyorsanız, başka bir bilgisayardan outlook profil ayarlarınızı yaptığınız taktirde maillerinizi görebilirsiniz.

    3- Yine kullanmış olduğunuz mail sistemine göre değişiklik gösterebilecek bir durum,
    * pop3/smtp ile bağlıysanız, mailleriniz ".pst" uzantılı dosyalarda tutulur. .pst uzantılı dosyaları aratarak maillerinizi bulabilirsiniz.(varsayılan olarak : "C:\Documents and Settings\profilismi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook" burada yer alır.) !!pop3/smtp bağlantıda maillerin bir kopyası sunucuda bırakılmıyorsa .pst dosyasını mutlaka almanız gerekir.!!
    * Ms exchange bağlantıda profiliniz "cahche mode" seçilerek kurulduysa mailler ".ost" dosyasında tutulur, bu dosyayı mail sistemine dışarıdan bağlanıyorsanız(vpn,rpcoverhttp vsvs.) almanız yararlı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimkoz -- 23 Nisan 2010; 10:56:25 >




  • teşekkür ederim verdiğin bilgiler için evet pop3 kullanılıyor ve başka bilgisayardan hesabıma girdiğimde sadece yeni gelenler görülüyor 3 seçeneğe yönelerek dos tan copy yapıcam sanırım ?
  • dos üzerinden yapabilirsiniz,
    cd üzerinen başlatılabilen linux dağıtımları var, onlarla yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.