Şimdi Ara

Microsoft, E3 2019’a dersini çok iyi çalışmış olarak çıkacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aschil kullanıcısına yanıt
    Artık her Xbox exclusive oyunu PC'ye gelecek, sormayın şunu artık. Zaten geçen sene PC'ye geleceğini de söylemişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Microsoft, bu seneki fuarda tam 14 Xbox’a özel oyun duyurusu yapacak.


    DLC ne alaka?
    14 özel oyunun içinde mevcut ex lerin dlc paketleride var..Örneğin Forza Horizon 4 ün dlc si bu 14 ün içinde. Sea of thefs in dlc si içinde.. Vs vs...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlke Kurtlutepe İ kullanıcısına yanıt
    pardon hocam
  • Xbox'a özel oyun yok ve hiçbir zaman olmayacak ki, niye konsol aldırsın? Her oyun PC'ye de çıkıyor ve daima çıkacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son dönemlerde bünyelerine kattıkları ekipler ve isimlere bakarsak artık Ex oyuna bakış açılarını değiştirmiş gibi görünüyorlar. Umarım biz oyuncular için doyurucu bir sunum olur.

    Bu arada Last Night'a ne oldu. Uzun süredir oyunla ilgili en ufak bir söylenti bile yok. :(
  • Xbox oyunları PC'ye çıkıyor neden Xbox alalım diyenler var. Açıkcası ben RDR'deki görüntüyü PC'de almaya kalksam minimum 6000-7000 liralık makine toplamam lazım. Kötü bir PC'niz var ise Xbox gayet mantıklıdır. Ancak iyi bir PC yanına tabiki PS alınır.
  • Neden hiç Twitter tr xbox hesabında herhangi bir cevap verilmiyor? İngilizce girdiğiniz zaman adamlar neredeyse herkes ile muhabet eder gibi konuşuyor. Burda neden böyle? Bir haber ya da birsey paylaşılıyor içerik olarak soru sorsan cevaplayan yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pufy kullanıcısına yanıt
    Buyur sor buraya ne soracaksın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pufy

    Neden hiç Twitter tr xbox hesabında herhangi bir cevap verilmiyor? İngilizce girdiğiniz zaman adamlar neredeyse herkes ile muhabet eder gibi konuşuyor. Burda neden böyle? Bir haber ya da birsey paylaşılıyor içerik olarak soru sorsan cevaplayan yok.
    Sadece Twitter değil, Xbox TR ekibi açtıkları diğer sosyal medya hesapları üzerinden kimseye cevap vermiyor. Ellerinden gelen tek bir şey kaldı, Xbox UK sayfasının yaptığı paylaşımları alıp, Türkçe bir kaç cümle kurarak kendi sayfalarında paylaşmak.

    Döviz bu seyirde devam ederse dükkanı kapatıp gidebilirler. Zira konsol satışını geçtim, kalıcı kardeşlik sistemi, P1 ve P2 hesap satın alma olayı dışında oyun alamaz olduk.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle, bu durum sadece biraz canımı sıktı. Şimdilik herhangi bir sorum yok. Zaten forum da sorulan sorular karşısında cevap bulamazsak tümden yardımlaşma kalan yer yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl E3'ün yaklaştığı zamanlarda Microsoft, Türkiye pazarını biraz hareketlendirmek istemişti. Hatırlarsınız çok ucuza konsol satıldı. 2000 tl'ye One X alınabiliyordu. Ardından exclusive oyunlarda Türkçe dil desteği hatta Türkçe dublaj olacak haberleri yapıldı. Bu gaz ile biz de One X + Gamepass aldık arkadaşımla. Bildiğim kadarıyla , şu ana kadar çıkan exclusive oyunlarda TR dil seçeneği bir tek Forza Horizon 4 oyununda var. Yani üzücü bir durum. Oyunlarda TR dil desteği konulu forum başlıklarında , tartışma genellikle iki noktada düğümleniyor. Birincisi yeterince oyun satılmadığı için destek gelmiyor. Diğerinde ise ingilizce öğrenin lütfen deniliyor. Gençlerinin çoğunluğunun ingİlizce bildiği ülkelerde bile oyuncu kendi dilinde oynamak isterse, bunu yapabiliyor. PS4 tarafına bakıyorum TR desteği gerçekten çok iyi. Kojima oyunu bile bu şekilde gelecek. Yani diyeceğim şu ki 2019 E3'te açıklanacak hatta yakın zamanda gelecek oyunlarda bile TR desteği olmayacak gibi görünüyor XBOX tarafında. Biraz kandırılmış hissediyor oyuncu kendini. Gamepass ile avunuyoruz :) İngilizce anlamak ile ilgili bir problemim yok ama artık oyunlarda TR dil desteği görmek istiyor insan. Kendi dilinde oynamak bir lüks olmamalı. İstatistiksel olarak, tam emin olmamakla birlikte, Türkiyede satılan her 10 konsoldan 7 si sanırım PS4. Microsoft bu pazarda çok yer bulamadı diye yatırım yapmaktan kaçınabilir. Haklıdır. Türkiye Xbox Twitter ve İnstagram sayfaları bile çok az içerik üretiyor. TR dil desteği soruları cevapsız kalıyor. ONE X harika bir konsol ve uzun yıllar kullanacağım. 2 yıllık gamepass aldım ama bir sonraki nesil konsollarda Rotamız PS5 olacak gibi. Umarım destek biraz olsun artar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: İlke Kurtlutepe

    Xbox'a özel oyun yok ve hiçbir zaman olmayacak ki, niye konsol aldırsın? Her oyun PC'ye de çıkıyor ve daima çıkacak.
    Eğer konsolcuysan bundan sanane? Sen zaten gene konsol alacaksın. Halo, GEOW, Forza PS'de var mı? Yok. Mesele bu kadar basit.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • motionremotion kullanıcısına yanıt
    Xbox Türkiye'nin geçmişine (Türkiye'de yaptıkları işlere ve ne zaman yapmaya başladıklarına) bakarsanız eğer, xbox one x dışında hiç bir zaman yeterli desteği sunmadılar. Eski xbox oyuncuları bilirler, xbox360 bile uzun yıllar sonra ülkemize ancak gelebilmişti.

    2 yıl önce yapılan röportaj'ın son 3 dk. sını izlemekte fayda var. 2 yıl içerisinde bir şey yapmışlar mı, yoksa yerlerinde mi sayıyorlar görebiliyoruz!





  • Ultratopkek U kullanıcısına yanıt
    O boktan oyunları PS'de olsalar da oynamam ki. Kaliteli hikayeli oyun yapsınlar da konsolu almak için bir sebebimiz olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dolar ve euro kuruyla xbox zaten pazar payını arttıramaz ama bir sonraki nesilde playstation da geriler. Uygun fiyatlı herhangi bir ithal eğlence aracı kalmayacak bu gidişle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Türkiye ekibi kadar vasat bir oluşum olamaz, hiç bir yaptırım güçleri yok yatarak para kazanan tayfa. Halo Türkçe alt yazı gelsinde takdir edelim. Forza yarış oyunu dublaj dediler onu bile yapamadılar sözlerine pek innanmamak lazım.
  • İlke Kurtlutepe İ kullanıcısına yanıt
    Bu sizin sorununuz, 50 milyon Xbox kullanıcısının değil

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 veya 3 tane şöyle güzel AAA ex duyurusu yapsın yeterde artar şuan. Xbox un tek ihtiyacı olan bu. Yazılım konusuna üzerine yok Live konusunda üzerine yok tek eksiği kaliteli ex yapım. Pc ye çıkıp çıkmaması dert değil sonuç olarak ex oyun her iki platformda onun. Varsa iyi bir pc in oynarsın bukadar basit. Tekrar ediyorum 2 3 adet kaliteli ex duyurusunu yapsın 2 3 gömlek koyacak üstüne xbox..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 5 Haziran 2019; 18:16:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence donanım olarak yeni makine göstericekler ama bu upgradeble birşey olacak ve xbox one ve xbox x destekleri uzun zaman daha devam edecek.

    Zaten daha XBOX one x için daha bekledikleri getiriyi sağlamadılar. Farklı bir dönem başlayacak pc ve custom çözümleri ile xbox devam edecek.

    Bunun yanında adam gibi EXC getirmeleri lazım. Haloyu güçlendirmeleri lazım. foreerunner falan çok sıktı çok. Adam gibi istila, korakor savaş istiyorum. Dev robotlarla savaşmak, görsel şölen yaşamak istiyorum.

    Make Halo Great again :))))


    Bir de Baldurs Gate 3 görsem sunumda oturup ağlarım.

    Kötü bir sunum geçerse zaten pse geçmeyi düşünen konsol oyuncuları için yolun sonu olur ve ps5i beklemeye başlarız.
  • Ms in e3 e cok iyi calistigi belli, ninja theory e online 4 vs 4 oyun yaptirtmislar.
    Edit: reddit teki iddialara gore bu oyun ninja theorynin ms tarafindan alinmadan cok once basladigi bir oyunmus ve bunun disinda ninja theoryden yeni bir oyun duyurulacagi kesinmis. Hadi bakalim gorucez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkayselcuk -- 8 Haziran 2019; 3:16:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.