Şimdi Ara

Micra Passion CVT & Opel Corsa 1,2 Easytronic

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu araçlardan hangisi seçmeliyim sizce?

    Araç eşim tarafından şehiriçinde kullanılacak. Opel'in vitesi otomatikleştirilmiş manuel olduğundan geri kaçma ve vites değişikliklerini hissetme gibi sürüş dezavantajlarına sahip. CVT ise bildiğim kadarıyla çok başarılı bir otomatik vites. Yakıt olarak ikisinin teknik verileri çok benzer.

    Donanım olarak ciddi bir fark olmadığını düşünüyorum, fiyat olaraksa Micra 1.000 TL avantajlı.



  • güncel
  • hocam kesinlikle micra cvt yi tercih etmenizi öneririm.ben 2012 micra 1.2 cvt passion aldım.henüz bir hafta bile olmadı.araç gerçekten çok güzel.donanım olarak corsa biraz daha dolu olsada kullanım bakımından vites geçişleri kesinlikle hissedilmiyor.ayrıca corsa easytronic kuzenim de var müthiş yakıt tüketiyor.neredeyse 1.6 araç gibi.opel çok kaliteli bir araba ancak sorunsuz uzun süre binmek için kesinlikle nissan ı tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemcem84

    hocam kesinlikle micra cvt yi tercih etmenizi öneririm.ben 2012 micra 1.2 cvt passion aldım.henüz bir hafta bile olmadı.araç gerçekten çok güzel.donanım olarak corsa biraz daha dolu olsada kullanım bakımından vites geçişleri kesinlikle hissedilmiyor.ayrıca corsa easytronic kuzenim de var müthiş yakıt tüketiyor.neredeyse 1.6 araç gibi.opel çok kaliteli bir araba ancak sorunsuz uzun süre binmek için kesinlikle nissan ı tavsiye ederim.

    Yanıtınız için teşekkürler... Yeni aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanırsınız inşallah...

    Ben de biraz daha araştırdıktan sonra CVT ile easytronic'in konfor olarak çok farklı olduğunu öğrendim. Donanım olarakta Micra çok iyi, ve eski bir Opel kullanıcısı olarak Corsa'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. O yüzden Micra almaya karar verdim ve dün itibarıyla ben de artık bir Micra CVT sahibiyim :)




  • Çok iyi bir tercih.... corsa 1.2 easy de 2 hava yastığı var micrada 6 hava yastığı ekstaradan ,bluetooth,esp,üst ver. punchta dijital klima,ısıtmalı koltuk,şanzuman farkından bahsetmiyorum bile...
  • arkadaşlar peki micranın yakıtı nasıl bunu söyleyebilirmsiniz.
  • Dün itibari ile 63 km lik bir sürüş yaptım, bunun 40 civarı kilometresi çevre yolunda (gidiş ve aynı yoldan geliş) geri kalanı ise şehir içi, hafif trafikte idi. Sürüşü yapmadan önce sıfırlamıştım anlık tüketimi. Araç 4500 kilometrede 2011 Passion düz vites. Yakıt 97 oktan BP. Çevre yolunda genel olarak hızım 80-100 arasında, şehir içinde ise maksimum 65 genel seyir olarak 30-40 km lerde yol aldım. Passion serisi ortalama hızı vermediği için bir şey diyemeyeceğim. Sadede gelirsek şu andaki tüketim değerim 5.2 litre/100 km.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.