Şimdi Ara

Messi- Ronaldo rekabeti bitmiştir. Teşekkürler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15-17 yıldır devam eden rekabet sonunda bitti.


    Messi


    35 yaşında dünya kupasında müthiş goller, asistler... Meksika maçında takımı ipten alması, Avustralya maçında takımı kurtarması, Hollanda , Hırvatistan maçlarında müthiş asistler.. Finalde 2 gol...

    En zor zamanda takımını sırtladı, sorumluluk aldı.

    PSG'de penaltısız 20 gol 21 asist.

    Amerika'da lig sonuncusu takıma kupa aldırdı.

    Mükemmel bir son...



    Ronaldo:


    Hem MANU'da hem Portekiz'de yedek kalıp ağladı.

    Arabistan'da bile lider takımı şampiyon yapamadı.

    Real Madrid'den ayrıldıktan sonra kazandığı 1 tane bile büyük kupa yok.



    Ronaldo Real'den ayrılınca gerçekler ışık hızında ortaya çıktı. Benzema bile Ballon Dor aldı ama Ronaldo alamadı. Yine de çok iyi futbolcu, hakkını yiyemem.





    Tivibu Sporyoutube
    🐐Lionel Messi'nin 8. Ballon d'Or ödülünün ardından yaptığı açıklamalar #HayataEnerjimizVar #BallonDor Tivibu Spor www.tivibuspor.com.tr https://twitter.com/tivibuspor https://www.facebook.com/TivibuSpor https://www.instagram.com/tivibuspor
    https://www.youtube.com/watch?v=Lo3ZC4-ORmg&ab_channel=TivibuSpor







  • Messi sanki hakederek aldi. Adamin nasil bir lobisi varsa MLSden bile Altintop aliyor. PSG taraftari hakaret ederek kovdu Messiyi. Madem PSGde uçtu niye hakaret ederek kovdular? Dünya kupasinda da Fifa ve Katarin lobisi sayesinde 5 penalti atti, izlemesek müthiş oynadi diye yutturacaksiniz.


    Lewandowski ve Haalandin Altintoplarini çaldi Messi efendi. Onlara da Gerd Müller diye bir ödül uydurdular. Sneijderin Altintopunu da çalmişti zamaninda.


    Messi bunun acisini çeker. Bu kadar ah almanin, hirsizliğin acisi Messi efendiden çikar.

  • Güldürdün. 

  • Messi sanki hakederek aldi. Adamin nasil bir lobisi varsa MLSden bile Altintop aliyor. PSG taraftari hakaret ederek kovdu Messiyi. Madem PSGde uçtu niye hakaret ederek kovdular? Dünya kupasinda da Fifa ve Katarin lobisi sayesinde 5 penalti atti, izlemesek müthiş oynadi diye yutturacaksiniz.


    Lewandowski ve Haalandin Altintoplarini çaldi Messi efendi. Onlara da Gerd Müller diye bir ödül uydurdular. Sneijderin Altintopunu da çalmişti zamaninda.


    Messi bunun acisini çeker. Bu kadar ah almanin, hirsizliğin acisi Messi efendiden çikar.

  • Benzema bile derken?


    Benzema ikisinden de iyi yalnız

     

  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt
    bütün ödüllerin tarihlerini dünya kupasını içine alacak şekilde değiştirip duruyolar.

    takvim yılına göre olan ödülü sezona göre olacak şekilde değiştiriyolar. sezona göre olanı takvim yılı yapıyolar.

    hatta bi sene sonra Messi'ye tekrar ödül verebilmek için eski takvim kurallarına göre başarıyı dikkate alıyoruz dedikleri de oldu. hiçbir futbol başarısı olmayan dönemi için ödül adayı yaptılar Messi'yi.

    benim asıl eleştirdiğim konu ise insanların bu anket ödüllerini futbol başarısı olarak görmeleri. tarih Ekim 2023, Messi'nin dünya kupasında kazandırdığı maçlardan beri neredeyse 11 ay vakit geçmiş, ve Messi ABD'de emekli ikramiyesi alma gezintisinde, ama Avrupa'daki haber kanallarına bakıyosun: "Messi futbolun zirvesinde" diye manşet atıyolar bugün. komedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 1 Kasım 2023; 13:11:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/shaolyzz/status/1719632286067445811

    Özetlemiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kenshin12 kullanıcısına yanıt

    Messi dünya kupasını Fransa'nın elinden aldı. PSG hangi ülkenin takımı? Fransa... Sanırım olayı anladın.



    Messi müthiş bir performansla WC aldı. Meksika, Avustralya, Hollanda, Hırvatistan, Fransa maçlarında şov üstüne şov yaptı. Gerçekleri kabullen. Adam ABD'de son sıradaki takıma kupa aldırdı. PSG'De penaltısız 41 gole katkı yaptı.



    Bu iş bitti. Messi Ronaldo'yu yendi.

  • yav kardeşim 5-6 sene önce de aynıydın hala aynı kafa. Askere gittin geldin büyümedin bi. Asil Türk Kanı mıydı önceki ismin.


    Ben Ronaldoyu daha çok sevsem de en üst arenada daha başarılı bulsam da bu işin yadsınamaz şekilde Dünya kupası tarafı var. Pele-Maradona-Messi bunlar dünya kupası aldılar. Şimdi tabi olay şuraya geliyor bir oyuncu dünya kupası alabilecek bir milli takımda değilse ne yapacak en iyisi olamayacak mı? Mesela İbra atıyorum. En iyisi değil de tabi burası önemli.


    Ronaldo 2018 itibari ile Messiyi rekabetten silmişti. Messi 2015den beri aldığı büyük kupa yoktu. Cl nin en çok gol ve asist yapanı da ronaldo. Ama insanlar her zaman dünya kupasını hatırlayacak. Ballandor kimsenin umurunda değil. İnternetin yaygın olmadığı dönemlerde insanlar için bir anlamı vardı. Şimdi herkes her şeyi görüyor bir anlamı yok

  • Arjantin finalde elendiğinde (ki sanırım o yıllarda Ronaldo'nun istatislikleri de çıldırmıştı) Almanya finali akşamı forumda inanılmaz bir Messi ile alay etme akımı oluşmuştu. o zaman Messi'yi savunmuştum, o takımla finale geldikleri için.

    kim ne derse desin takım çok önemli abi. o zamanlar takımın gerisi yetersiz olduğu için Almanya'yı yenemediler. 2022'de ise McAllister olsun Enzo olsun takımın beyni olan merkez orta saha inanılmaz iyiydi. solda DiMaria, ileride Alvarez falan derken cidden iyi bi takım olmuşlar ve kupayı alabildiler sonunda.

    ama dediğim gibi benim için (2022 kazanılamasaydı bile) benim gözümde Messi'nin daha önceki finali zaten kupayı almak gibiydi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    2014 arjantini de aşırı iyiydi. Messi o kadroda gruptan sonra hiçbir şey yapmamıştı.


    Garay-Demicelis-Zabaleta defans hattı. Prime Di Maria- Higuain tamam çıldırtan bir adam ama Lautarodan daha kötü değildi. Messi azıcık top oynasa Arjantin o kupayı alırdı. Mascerano-Lavezzi falan vardı.


    2022kadrosu daha iyiydi evet ama 2014 kadrosu da iyiydi

  • 2014 te rakip güçlüydü ama 2022 kadrosunu çok iyi yapan ana etken, futbolda takımın en önemli mevkisi olan orta saha ortasıda Mac Allister ve Enzo gibi oyuncuların World Class performans sergilemiş olmaları. gerçekten takımın göbeği çok önemli.

    meseka geçen Bayern maçında dedim GS atak oynamalı çünkü Bayern orta saha ortası çürük diye, cidden atak oynayınca Bayern topu tutamadı. sonrası ayrı mevzu ama futbolda maça hakim olmak istiyorsan orta saha göbeği "idare etmelik" oyuncular olmayacak. isterse diğer mevkilerin tamamı world class olsun, orta saha ortası "idare eder" oyuncular olurlarsa aynı seviyede ama orta sahası güçlü rakibe üstünlük sağlayamıyosun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Kasım 2023; 0:8:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • defans yaparak büyük turnuvalar kazanılabilir. Arjantin almanya karşısında da defasn olarak yapması gerekeni yaptı. 110 dakika hatta önceki tur ve hatta ondan önceki tur bu takım gol yemedi. Orada da messi çıkıp büyüklüğünü konuşturmalıydı. Maradona olsa 2 tane yazar almanyayı evine yollardı Bence




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 4 Kasım 2023; 1:6:46 >
  • valla o yönden haklısın. zaten yukarıda da yazdım 2022'de de son iki maçta Messi birincil değil ikincil planda etki etti maçların kazanılmasına.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    ben turnuvadan önce arjantin kupayı alacak demiştim. Mesisci arkadaşlar öyle dememişim turnuva kazanılınca arjantin iyi demeye başlamışım gibi saçma iddialarda bulundular. Ancak bakıyorsun defanshattı süper bir takım Romero-Otamendi-Martinez-foyt-Molina


    Orta saha zaten mcallister enzo önümüzdeki 10 yılın en iyileri. De paul de çok iyi. Forvet hattına bakıyorsun. Messi-Alvarez-Dybala içlerindeki en kötüsü olan lautaro kadar bile forveti yoktu hiçbir milli takımın. Hücum hattı en iyisi Arjantindi. Orta saha en iyilerden. Defans da gayet iyi. Kaleci de iyi kaleci.


    Sonuç şaşırtmadı. Diğer favoriler de Fransa idi final gördü zaten. Portekizde takımdaşlık yok demiştik. İspanya da forvetsizlikten gitti.


    Ve işte tüm bu olayların içinde Messi çok iyi performans verdi ama tüm turnuva boyunca sirküle mi etti hayır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-68B1DC32C -- 4 Kasım 2023; 13:45:53 >
  • quote:

    ben turnuvadan önce arjantin kupayı alacak demiştim. Mesisci arkadaşlar öyle dememişim turnuva kazanılınca arjantin iyi demeye başlamışım gibi saçma iddialarda bulundular.

    forumun insan kalitesi çok düştü zaten yaa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • portugal airport is that way, and where's ronaldo? he's crying in his car! poor ronaldo.

    geçen sene bugün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.