Şimdi Ara

Meslek Lisesi Staj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben özel bir sektörde staj görüyorum muhasebede ama dayanamıcak sınıra geldim sabahları 5 gibi kalkıyorum 6 da servise biniyorum 7.30 gibi anca varıyoruz iş yerine zaten 7.30da iş başı haftada 3 gün 1.30 saat yol gidiyorum iş başlayınca çok baskı uyguluyorlar beni rahat bırakmıyorlar 2 dk telefona baktığımda bile telefonumu alıyorlar yaptığım iş ise verdikleri faturaları sıraya dizmek felan bilgisayara bazı işlemleri girmek felan kendileride iş yapıyorlar ama salla pati iş yapıyorlar genelde sıkıcı işleri ben yapıyorum benim olmadığım günde işleri yapmıyorlar geldiğimde hepsini bana yıkıyorlar hani rahat bıraksalar her neyse illa kafanı kaldırmıcam işten 15 tatildede geliceksin diyorlar gitmek zorundamıyım bilen varsa söyleyebilirmi birde ben artık staj yerimi değiştirmek istiyorum yer bulamazsam okulda yapıcam okulda staj nasıl oluyor bilen varmı ? yardımcı olursanız sevinirim artık stres sahibi oldum okulu bırakıcak dereceye geldim şimdiden teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacast -- 21 Aralık 2014; 19:38:54 >







  • sömestre tatilinde gelmek zorunda değilsin. sadece okul açık olduğu günlerde çalışman gerekiyor. sömestre için, dosyanda bulunan izin kağıdını götürüp imzalat yeter. imzalamazlarsa bile, sömestre tatili için devamsızlık alınmaz.

    eğer stajını okulda yaparsan, işletmede beceri eğitimi ders saatlerinde, okulda bulunman gerekiyor. büyük ihtimalle okuldaki getir götür işlerini yaparsın.
  • Bence fişini sıkıp devam et o süreçler çok yorucu.
    Belki de gideceğin yer de sana aynı şekilde davranacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumunuz için teşekkür ederim bırak ygsye çalışmayı okuldaki sınavlara bile çalışamıyorum çok uykusuz ve yorgun oluyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.