Şimdi Ara

Merhabalar - HELP ME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hepinize merhaba, ben motosiklet kullanan ve dağ taş tepe demeden motosikletiyle gezen birisiyim, ve bu gezilerimde beni en cok keyiflendiren şey eve gelip gezdiğim yerlerin fotograflarına bilgisayarımda bakmak ve bunları başkalarıyla paylaşmak. Bu işi başarıyla yapan siz başarılı fotografcıların yazılarının bir kısmını sitemizde gözlemledim. Siz bu işten anlayan arkadaşlar bana güzel fotograflar cekebilecegim bir makina hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Örneğin bugun bi ara neredeyse gidip OLYMPUS SP 550 modelli bir makina alıyordum fakat almadan önce bu işi internette bir araştırayım dedim. Ne dersiniz alsamıydım, iyimi yapardım, fiyatıda 520 ytl idi. Yada alternatif olarak bana ne tavsiye edersiniz? Örneğin panosanic fz8 de aynı fiyatlarda idi. 2. el bir makinada bakabilirim tabi ama bir türlü aradıgım ekonomik fiyatlı 2. el makinaların oldugu bir sitede bulamadım? Bu konudada yardımcı olursanızda sevinirim. Yada bana ille güzel fotograflar yakalamak için boyle optik zoomu agır buyuk bir makina almana gerek yok,sen motorcu adamsın söyle kucuk olan su makinayı kullan cok güzel fotograflar cekebilirsin diyebileceginiz daha basit makinalarda varmı? Bana zamanınızı ayırıp yardımcı olursanız sevinirim.







  • Merhaba

    Olympus marka makineler hakkında bilgi sahibi değilim. Fakat fiyatı yurtdışı fiyatlara göre uygun sayılır.
    Amatör bir kullanıcı olduğumu belirterek, yazdıklarınızdan yola çıkarsak, size; sizin düşündüklerinizden boyut olarak daha küçük, bas-çek tarzı, 10x optik (15x e kadar çıkan)zom, 4x dijital zom, 28 mm. Geniş açılı Leica lens, optik görüntü sabitleme, kaliteli video çekim gibi özellikleri ile Lumix TZ3'ü tavsiye edebilirim.
    Ayrıca karar vermeden önce alacağınız makinenin bir başlığı varsa eğer örnek fotoğrafları inceleyip, görüşleri de okuduktan sonra kesin kararınızı vermenizi tavsiye ederim.
    İkinci el de alabileceğinizden yola çıkarak garanti aramadığınızı tahmin ediyorum. Yurt dışından almayı düşünürseniz eğer buradan yada G.G. tarzı sitelerdeki güvenilir satıcılardan alabilirsiniz.




  • Çok teşekkür ederim. Teknoloji nasıl bir hastalık böyle ya. Dün tekrardan Bir araştırma yapıp almışken bir kere alıp uzun süre boyunca kullanabilecegim birde çektiğim resimlere baktıgımda gördüğüm güzellikleri hayranlıkla anımsayabileceğim bir fotograf makinası benim aradığım. Neyse Dün olimpos sp 550 nin yerine sizinde söylediğiniz gibi spot olan sp560, yada panasonic fz 18 alma kararına vardım. İnternette araştırdıgım kadarıyla özellikle fz 18 cok iyi bir makina. Fakat onun yerine fz 50 cok cok mukemmel bir makina diyorlar fakat oda bana fazla büyük geldi. Şimdilik son kararım fz 18.
  • merhaba canon g3 ü biliyomusun tam senlik bir makine bende motorcu ve dağcıyım tdm 850 kullanıyorum yamahanın ve 2 ay önce trabzon ve rize yaptım
    söylemesi ayıp süperdi ve 3 set makineyle gittim ama en hoşuma giden canon g3 bunda 2.0 diyafram var ben fotoğrafçıyım ve elimde 8 10 adet makine var bu canon sana gider istersen bi düşün

     Merhabalar - HELP ME


     Merhabalar - HELP ME




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.