Şimdi Ara

Mercusys (Tp-Link ) MR70X AX1800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • amazon
    Mercusys MR70X, AX1800 Mbps Kablosuz Dual-Band Wi-Fi 6 Router
    https://www.amazon.com.tr/Mercusys-Mr70X-Ax1800-Dual-Band-Router/dp/B08ZMRQ61Z

    500mbit ftth internet için modemi değiştirmeyi düşünüyorum. fiyatına göre donanımı çok iyi duruyor. Kullananlar varsa deneyimini paylaşabilir mi .Oyun , wifi kapasitesi, genel özellikleri vs tavsiye eder misiniz yada maksimum 1500tl civarına farklı bir modem öneriniz var mı ?




  • Yazılım tarafına bir şey diyemem kullanmadım ama donanım olarak fiyatına göre iyi bence. Bir kere mt7621 tabanlı olması güzel. En azından ne olduğu belli. Bir de bu cihaza (mr70x, mr1800x) muhtemelen OpenWrt firmware desteği gelecek. O zaman bu modelin adını epey duyarız. Ama Wi-Fi ax standardına için giriş seviyesi cihaz. Şimdi 500 Mbps veya 1000 Mbps internet için konuşuyorsak bence bu cihaz yakışmaz. Zaten bütçe 1500 civarına çıkıyorsa rahatça daha üst segment modellere bakabilirsiniz. O bütçe için fiyat/performans olarak xiaomi ax3200 modeli var mesela 1200-1300 TL civarına. mt7622 tabanlı ARM mimarili quad core işlemcili, 256 ram'li falan. Çok daha güncel ve güçlü kalır bunun yanında. Ama yok daha az para vereyim derseniz mr70x modeli de sizi üzmez diye düşünüyorum seçim size kalmış.

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    cevap için teşekkür ederim hocam

  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    hocam birde bilginiz varsa bir şey danışmak istiyorum. eve fiber ortalama 20 gün içinde gelecek ben o süre zarfında mevcut dsl modemimi wan portu üzerinden ethernet kablosu ile bu routera bağlasam acces point olarak kullanabilir miyim . üretici firma özelliklerinde var diyor ama bir yorumda buna güvenerek alan birinin acces point özelliği olmadığını ve bu nedenle iade ettiğini okudum. ona göre zam gelmeden alıcam malum günlük zam geliyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless_king -- 22 Aralık 2022; 17:6:43 >
  • fearless_king kullanıcısına yanıt

    Bu tarif ettiğiniz durum olur tabii ki neden olmasın ki. Fiber gelinceye kadar wan’dan bağlarsanız router olarak, lan’dan bağlarsanız access point olarak çalıştırırsınız. O yorumu yazan kişi başka bir şeyi mi kastetti bilmiyorum ama zaten böyle temel bir özelliği de olmasa ne işe yarayacakmış bu cihaz? Sadece biblo gibi duracak mı? Hatalı bir yorum olmuş bence. Uçmayan uçak gibi bir şey 


    Zamlar konusunda haklısınız maalesef... Amazon.com.tr’de en son baktığımda indirimle 700 tl civarına satılıyordu eğer stok bitmediyse değerlendirin bence. İade, garanti gibi konularda da rahat olursunuz hem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ldskool kullanıcısına yanıt

    uçmayan uçak   doğru söylüyorsunuz router sonuçta :) . Amozon'dan 720 tlye aldım hocam .

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.