Şimdi Ara

MERCEDES W211 E320 V6 PRİNS Mİ TELEFLEX GFİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. 2003 model E320 aldım .250000 km de. Lpg taktıracağım. Teleflex ve Prins arasında aldım. Ankara da ikamet ediyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.



  • aracınızı öncelikle iyi günlerde kullanın. benim aracın 2011 honda civic aldığımda bende sizin gibi kararsız kalmıştım. prins mi yoksa teleflexs mi taktırsam acaba diye. ozaman araştırıp teleflexsin daha iyi olduğunu öğrenip bu lpg kitini taktirdım. 3 yıldır kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim. ancak 1 yıl önce telefleksin brc tarafından satın alındığını duydum. eskisi gibi enjektörlerinin ve diğer parçalarının kalitesizleştiğini söylediler ne kadar doğrudur bilemiyorum. ama ben isizn yerinizde olsam prins marka lpg kiti taktırırdım. mercedes uyan en iyi kit prins markadır.

    birde 2003-2004 model sizin aracınızdan 3-4 aydır bende bakıyorum. sizden ricam aracı kaça aldınız ve sürüş keyfi olarak sizce nasıl. bildiğiniz üzere 2.el araç fiyatları son zamanlarda çok arttı. özellikle türkiye de e320 gibi vergisi yüksek araçların bile fiyatları abartılı hal aldı. sizce bu fiyatlara bu keyfi yaşamalımıyız. çünkü alıp 3-4 sene kullandıktan sonra hem elden çıkartmamız diğer araçlara göre sıkıntılı olacak. birde bu araçlarda src beyin arızası belli bir km nin üzerin de patlak veriyor. sizin aldığınız araçta src beyni değişmiş mi bilginiz varmı.
    tekrar iyi günlerde kullanmanız dileğiyle cevabınızı ve araç hakkında detaylı bilginiz varsa yardımınızı rica ediyorum.




  • Teşekkür ederim. Araca Vialle lpsi kiti taktırıyorum. Arabadan çok memnunum. İlk sahibinden aldım. Size bir araç önerelirim. Takip ediyorsanız ilanları, sanırım sizde farketmişsinizdir o aracı.
     MERCEDES W211 E320 V6 PRİNS Mİ TELEFLEX GFİ Mİ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan süresi dolmuş ama bende favori olarak kayıtlı. Sahibi şu an Zürih de. Bende telefon numarası var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali_ihsan_ergin

    İlan süresi dolmuş ama bende favori olarak kayıtlı. Sahibi şu an Zürih de. Bende telefon numarası var.

    Hocam numarayı aradınız mı hiç, aracın durumu nasıl bilginiz var mı?
  • Aradım görüştüm. Aracı 3 ayrı kanaldan sigorta, servis ve emniyet kayıtlarından araştırdım. Araba kupon. O zaman maddi olarak gücüm yetmedi. Bir hafta sonra para işini hallettim. Bu sefer sahibine ulaşamadım. Adam yurtdışındaydı zaten. Adamın Annesinin arabasıymış. İlandaki numara eşinin. Eşi haftaya bende Zürihe gideceğim demişti,o da şimdi Zürihte sanırım. Adam bana mesaj attı. Soracağınız birşey varsa babından. Sonrada fiyatı 80000 tl ye yükseltti ilanda. Demeye kalmadı ilanın süreside doldu. O zaman ankardaydım. Şu an istanbul tarabyadayım. Araba burnumun dibinde biryerlerde. Ama nasip değilmiş. Yalnız araba elagance. Avantgart değil. Şimdi aldığım arabadan daha temiz ama benim aracım kadar dolu değil. Yine imkanım olsaydı onu alırdım. Çok temiz. Hem içide bej. Rengide güzel.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce 78000Tl yazmıştı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.