Şimdi Ara

Mehmet Ekici konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mehmet Ekici konusunda Muharrem Usta'yla el sıkışıldı.10 milyon euro dahi verse ki veremez Fenerbahçe'ye satılmayacak.Mehmet Ekici'nin de Fenerbahçeli olduğu falan da yok.İlk Fenerbahçe'yle görüştüğü için söz vermiş sanırım.Transferde iki ihtimal kaldı;
    1) Mehmet Ekici Beşiktaş'la anlaşacak.Sezon sonuna kadar Trabzonspor'da oynayıp gelecek sezon Beşiktaş'ta şampiyonlar liginde oynayacak.
    2) Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye gitmek için sezon sonunu bekleyecek.6 ay boyunca maça çıkarılmayacak.Sezon sonunda Fenerbahçe'ye free imzayı atacak.Tabi o zaman Fenerbahçe almak isterse.Fenerbahçe'ye şuanda 10 numara ihtiyacı var sezon sonunda Ekici'yi istemeyebilirler.

    Özet olarak her türlü kazanan Beşiktaş.Biz bu adamı istiyoruz iyi futbolcu ama asıl amaç bu devre Fenerbahçe'ye göndermemek.Bu da olacak zaten.Mehmet Ekici ne yaparsa yapsın bu devre Fenerbahçe'ye gidemez.Sezon sonu istediği takıma gidebilir.







  • Mehmet Ekici'yi alamayan Fenerbahçe de 1.5 milyon euroya 10 numara arayışlarına yakında başlar.Tabi bulabilirler mi şüpheli
  • bunların hepsinin sonunda ise siz yaptığınız çirkeflikle anılacaksınız bu kadar basit

    şimdi gelip bana topuz eto olayını falan anlatmayın tamamen farklı olaylar boş yapmaya gerek yok

    Başkanlarınız siyasileri bi yere kadar işin içine sokabilir

    Aziz Yargıtaydan korktuğu için sesini çıkartamıyor ama bu devran böyle devam etmeyecek

    Yakınad Ali koç gelince neler olacak tahmin edemiyorum

    Tayyip Tüsiad başkanı olmasını istiyor Ali Koç'un ama zor

    Tayyibe cevabı basit;

    Mehmet Ekici konusu




  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    Sen ne saçmalıyorsun arkadaş?Aynen siyasileri sokuyoruz işin içine.Twitter'da okuduğun saçma duyumlarla gelme şuraya.Bir siyasi Mehmet Ekici'ye Beşiktaş'a git derse onun diyecek sözü kalmaz bu ülkede çoktan imzayı atar.Öyle bir şey yok ama birkaç güne imzayı atar Ekici.Yakında görüşme olacak hatta olmuş da olabilir bu akşam.
  • Fenerbahçeye yakın kaynak olan Alper Aslan bugün bir twit atmış Ekici Beşiktaşa gitmek için ikna oldu diye.



    Bence biz alırsak sezon sonuna kadar Ts de oynamasın,bize gelsin Talisca olmayınca 10 numara can çekişiyor Oğuzhan ve Tolgay ile.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım 2. şık olur.Sezon sonuna kadar beklesin sezon sonu gitsin Fener'e.Daha iyisini almamız lazım Ekici'yle falan olmaz 10 numara.8 numarada daha iyi 2 oyuncumuz var zaten
  • sonrada gelip karakterden bahsetmiyorlarmı bayılıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Cruyff -- 15 Ocak 2017; 5:11:1 >
  • efendi beşiktaş
  • Anladığınız dilden konuşuyoruz işte ne güzel.Başkanınızın Aziz Yıldırım'ın bu ülkeye getirdiği dilden.Beşiktaş almasın diye kaç futbolcuya milyonlar verip elinizde patlamasını izlediniz sayamadım artık.
  • La adam her dilde beşiktaşı istemiyorum feneri istiyorum diye bağırıyor. Siz de nasıl bir omurga varsa hala ekici de ekici.



    Alın da başınıza çalın la bu nasıl bir kulüptür Adamların transfer politikası fenerbahçe
  • Bizim rızamız olmadan bundan böyle fenere bu lig de yerli futbolcu almak çin işkencesine dönecek. Bir yerli futbolcu için fenerbahçe de oynamak kariyeri açısından her zaman risk oluşturur hepsi bunun farkında, daha çok para alıyor olmalarının sebebi de bu, ancak bu şekil de tercih ediyorlar. Bu lig de önce Beşiktaş tan teklif bekleyecekler sonra gs den olmadı fenerden bir teklif var ise paraya bakacaklar. Beşiktaş bir futbol okuludur, bu futbol okulundan gelip geçmiş olanların kariyerleri orta da, şu an Türkiye liglerin de en çok yerli teknik direktör Beşiktaş futbol okulundan mezun. Kısaca artık parayı verenin düdüğü çaldığı devir bitti, hem parayı daha çok verip hem de Beşiktaş dan izin alma devri başladı.
  • Bir de fenerlilerin bu halleri yokmu. mehmet topuz olayi farkliymis nesi farkli. 2 yil sozlesnesi olmasi neyi degistirir. Kulubu satis cikardigini acikladi. Fb ne veriyorsa ayni bonservisi verdik. Oyuncu besiktsi tercih etti. Ne oldu. Siyasi falan sokmaktan bahsedenler o sene kayseri buyuksehir brlediye bskaniyk iliskilerine baksin. Ya fenere satin ya da oyuncuyu kadri disi birakin dediler. Bu ulkede karakterden falan bahsedecek son iki takimdan biri fb. Bosuna zirlamayin. Bjk transfer calimi atinca mest oluyordunuz. Biri de demis bjk trnsfer politikkasi fb diye. bedava alacagimiz diegoyu rvp yi milyon eurolar verip aldiniz. 2 yildir kime talip oldiysak talip olan takim taraftarina bak sen. Baskanin kizdormadimlar q7 yi alipkiralarim diyordu. Size bundan sonra hakettiginiz dilden konusacaz. Zaten maddi gucunuz yok. Bundan sonra kime talipsen talip olup fiyat arttiracaz. Bakalim nasil transfer yapabiliyorsun. Efendi besiktas.




  • Mehmet Ekici nedir? Türkiye'nin en büyük takımlarının peşinden koştuğu, paylaşamadığı topçuya bak. Lig ölmüş gömeni yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andres Escobar

    bunların hepsinin sonunda ise siz yaptığınız çirkeflikle anılacaksınız bu kadar basit

    şimdi gelip bana topuz eto olayını falan anlatmayın tamamen farklı olaylar boş yapmaya gerek yok

    Başkanlarınız siyasileri bi yere kadar işin içine sokabilir

    Aziz Yargıtaydan korktuğu için sesini çıkartamıyor ama bu devran böyle devam etmeyecek

    Yakınad Ali koç gelince neler olacak tahmin edemiyorum

    Tayyip Tüsiad başkanı olmasını istiyor Ali Koç'un ama zor

    Tayyibe cevabı basit;

    Mehmet Ekici konusu

    Tayyip Tusiadı sevmez ayrıyetten Koçları da sevmez. Koçlar da Tayyibi karşısına almaya çekinir. Sırf çekindiklerinden bir zamanlar yalısında Aydın Doğanla birlikte başbakanın kim olacağını belirleyen kudretli damatları İnan Kıraçı bile şirketlerinden şutladılar.

    Cem Uzanla Aydın Doğanda bir zamanlar ülkenin tiranlarıydı ama bu işler iki maliye müfettişi yollamaya bakar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    La adam her dilde beşiktaşı istemiyorum feneri istiyorum diye bağırıyor. Siz de nasıl bir omurga varsa hala ekici de ekici.



    Alın da başınıza çalın la bu nasıl bir kulüptür Adamların transfer politikası fenerbahçe





    Beşiktaş almaya hevesli değil olsaydı şimdiye kadar bu iş biterdi. Trabzon adamı ne size ne de Galatasaraya vermek istemiyor.

    Beşiktaşın transfer politikası var ama sizin yok asıl. Beşiktaşın anlaştığı yabancı oyunculara bile sonradan dahil olup 2 katı maaş teklif edip bonservissiz anlaşılan oyunculara bile yüklü miktarda bonservis ödeyip alan takımsınız. Diego - Van persie gibi.

    sezon başından beridir de Sosanın kapısında yatıyorsunuz ayrıca.




  • Bence Ekici'nin aklı fenerde. Bize gelmek isteseydi şuanda formayı giyerdi ama hala transfer gerçekleşmedi. Fenere gitmesini Trabzonspor engelliyor bence şu zamana kadar. Yazık. Fenere gidip yedek kalıp kulübede çürüyüp 3-4 yıl sonra anadolu kulüplerine dönmek istiyor.
  • Ekici gelir mi gelmez mi bilmem ama Eto'o olayında bence hiç şüphe yok ki Fb etkiliydi.Fb bize aklınca kumpas kurdu.Ekici Fbye gider gitmez bunu bilemem ama yoluna taşı koyduk.Fb kendini böyle herkesten üstün görmeye devam ederse daha çok bu duruma düşer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

    La adam her dilde beşiktaşı istemiyorum feneri istiyorum diye bağırıyor. Siz de nasıl bir omurga varsa hala ekici de ekici.



    Alın da başınıza çalın la bu nasıl bir kulüptür Adamların transfer politikası fenerbahçe





    Transfer politikası Fenerbahçe Geçen sene Van Persia bedavaya Beşiktaş A geliyordu. Sacı beyaz adama 5,5 verip aldınız. Skrtel Beşiktaş istedi 3-4e biten işi, 6ya bitiren sizdiniz. Hala utanmadan konuşuyor

    Ekici ne zaman hangi kanalda feneri istiyorum, fener forması ile foto atmış acaba. Adam hiç bir resmi açıklama yapmadı. Medya kafasına göre yazıp çiziyor




  • Aziz yıldırım hiçbir zaman biz efendiyiz demedi. Efendilik lafla sözle olmaz beyler. Efendiyseniz ona göre davranacaksınız tüm Türkiye duruşunuzu tebrik edecek. Bu olaylardan sonra da efendi bjk tişörtü giyip piyasa da dolaşmayın gülerler adama :)
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Sen efendiyi cok yanlis anlamissin. Tam olarak efendilige uygun davraniyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.