Şimdi Ara

MEGANE COUPE 1.6DCİ GT LİNE PİYASASI VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Megane Coupe 1.6dci gtline almak istiyorum uygun fiyatta olan bir ilan sahibi ile anlaştım fakat aklımda cidden çok karışık. 2012 model 20bin km 53binTL'ye Megane coupe 1.6 gt line sizce 2-3 yıl sonra satmak istesem satılır mı yada renault hep diyor 0 alırken arabalarınızı her zaman alabiliriz vs diyor.Arabayı çok beğeniyorum fakat bu 2.el piyasası aklımı karıştırıyor.Sahibindene baktığımda zaten bu ilanı koyanlara küfür etmek istiyorum 2012 yılında 0 full modeli 65 olan arabayı 73 e satmaya çalışıyorlar o ayrı bir sıkıntı.Sorun açık ve net 2-3 yıl sonra bu arabayı satmak istesem çok zarar eder miyim ?Kafam çok karışık dh halkı yardım edin.



  • Piyasada fazla talep görmeyen bir araç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor, donanim, fiyat üçlüsü iyi. Fakat araç Coupe, elden zor çıkar. İyi düşünmek lazım. Hiç sevmesem de ikinci el ve Coupe diyince en mantıklı Scirocco gibi.

    Not: Megane 2 dci kullanıcısıyım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxl567 X kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle söyliyeyim 1.2 120 edc Captur ve 1.6 110 Fluence var ailemde aktif olarak kullanıyorum Renault'u cidden çok seviyorum özellikle edc şanzımanına hayranım bu yüzden Renault benim için ilk tercih Renault'dan başka bir araba olucaksa fiyat sebebiyle Leon olabilir .Scrioccoyu bedavaya verseler almam tamamen çakalların elinde gezen her paçasıyla oynanmış bir araba ayrıca yakıt tüketimi çok yüksek.Cidden arada kaldım 3 sene sonra sizce elden çıkartabilir miyim arabayı yoksa yok pahasına mı satarım yardım ederseniz iyi olur .
  • Alınır keyifle binilir. Zaten düzgün kombinasyonlu araçların tuttuğunu görmedim ben Türkiye'de piyasaya çok takılmayın.
  • Reno her zaman satar takma kafana. En kotu 1-2 bin lira zararın olur. Türk toplumun ilk araçları genelde reno olduğu için sempatileri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.