Şimdi Ara

Megane 3 mü? Yeni Astra mı? Fluence mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
11.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Renault megane 3 kampaya sebebiyle en full modeli + navigasyon + pp + cam tavan fiyatı 43.160

    Renault Fluence kampanya sebebiyle en full modeli + navigasyon + deri döşeme + 17'' jant 46.760

    Opel astra cosmo 49.760 Tl

    Bu üç modelde dizel motora sahip.

    Sizce nasıl karar vermem gerekiyor. 2010 model Ford focus 1.6 dizel titanium aracım var. 45.000 km. Boyası ve kazası yok. Değeri düşmeden satmak ve aracı yenilemek istiyorum.



  • bence arabanz çok yeni ve hesaplı(dizel),degistırmenıze gerek yok ama illa öneri istıyorsanız astra dıycem,içi biraz dar ama 3 ünden en kalitelisi bu
  • bende olsam 2010 model focusumu satıp 2011 model araç almazdım.2 yada 3 yaşında olsa belki.ama yinede bende fikrimi yazıyım.astra daha bi alımlı duruyor.sadece motor konusu çok düşündürücü üzerindeki dizel motor o kasaya ufak kalıyor o konuda çok şikayet var ordan kaybediyor.fluence araba değil o ne öyle önden bak bişeye benzemiyor arkadan bak bişeye benzemiyor.arabanın kasası dört tekerlek üzerine emaneten oturtulmuş gibi duruyor.zaten piyasadaki lakabıda leylek.
    sonuç 1.3 95 hp dizel size yeterse astra yetmezse ondan bir miktar daha iyi bir performansı olan megane 3 derim.
  • Bencede alma. Altında ki araba çok da güzel bir araba yani.
  • Bugün yeni astrayı test ettim. Benzinli cosmo navigasyonlu modelini. Farlar harika, yolda gerderken konfor iyi seviyede. Ancak koltuklari beni hayal kirikligina ugratti. 50.000 tl verip o koltuklara binmek gercekten hos bir durum degil. O yuzden biraz sogudum arabadan. Megan'a da bakma firsatim oldu. Dogrusu donanimi cok cazip. Bir test surusu yapabilirsem onuda yazarim. Keske avrupadan ithal edilen modellerinden alabilseydim. Nyse kismet artik.
  • 2010 model aracı satıp 2011 model belirttiğiniz araçlarla değiştirmek banada pek mantıklı gelmedi. ama sürüş zevki olarak astranın renault'lardan daha iyi olacağını düşünüyorum.
  • Bence en mantıklısı Fluence olur.
  • fluence gore gore gozumuz alismaya basladi artik birde ust donanim paketinde olanlari oyle kotu gorunmuyor, birazcikta alcatilirsa hos bile gozukebilir bence.

    Deri koltugundan navigasyonuna kadar bogazina kadar dolu dizel fluence icin istenen rakam gayet guzel bence. Ben olsam ona giderdim.
  • Renault kalitesi ile yeni astra nın kalitesini karşılaştırmak resmen abesle iştigal olur.

    Renault megan veya fluence nin içerisine bindikten sonra (aklınıza gelecek her türlü detay için) astraya bindiğinizde zaten farklı segmentte bir araca bindiğinizi hissedersiniz. Astra çok daha kaliteli ve konfor sahibidir.

    Eğer maddiyat konusunda sıkıntı yok ise ne focus nede diğerleri, direk yeni astra. Sakın bunu marka fanatikliği şeklinde algılamayın, binin hak vereceksiniz.

    Not: Opel sahibi değilim, almayıda planlamıyorum. Ama karşılaştırılamaycak kadar fark olduğunu binen her insan söyleyebilir size.
  • Opel kaliteli marka eski arabam opeldi. Guzel kaliteli ancak 50000 tl lik arabaya o koltuk hic olmamis. Surus zevki son derece guzel farlar yol tutus harika ancak koltuk hic iyi degil. Sonucta koltuga oturup gdecegz ergonomik koltigun fiyati ise 3200 tl saka gbi.
  • Elinizdeki arabayı verip almaya değecek araçlar değil. Bir sürü fazladan para ödeyeceksiniz benzer bir arabaya
  • arabanızı kaça satacaksınız?
  • Siz kac veriyosunuz:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war3021 -- 25 Kasım 2010; 20:23:27 >
  • Önce ben sordum. :)
  • 37 civari
    5 yil garanti sonax camfilm park sensoru sonaxboya koruma .... :)
  • arkadaş 1 yılda 45.000 km yapmış 2. yıl sonu araç 90.000 km olur bence satması mantıklı, deger düşüşü açısından 20.000 km de yapılan bakımnedeniyle bende fluence öneriyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakiiin
    arkadaş 1 yılda 45.000 km yapmış 2. yıl sonu araç 90.000 km olur bence satması mantıklı, deger düşüşü açısından 20.000 km de yapılan bakımnedeniyle bende fluence öneriyorum.

    Sonunda bnm gbi dusunen biri cikti:) sagol kardesm :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: treex

    Renault kalitesi ile yeni astra nın kalitesini karşılaştırmak resmen abesle iştigal olur.

    Renault megan veya fluence nin içerisine bindikten sonra (aklınıza gelecek her türlü detay için) astraya bindiğinizde zaten farklı segmentte bir araca bindiğinizi hissedersiniz. Astra çok daha kaliteli ve konfor sahibidir.

    Eğer maddiyat konusunda sıkıntı yok ise ne focus nede diğerleri, direk yeni astra. Sakın bunu marka fanatikliği şeklinde algılamayın, binin hak vereceksiniz.

    Not: Opel sahibi değilim, almayıda planlamıyorum. Ama karşılaştırılamaycak kadar fark olduğunu binen her insan söyleyebilir size.


    neymiş astra nın bu üstün özellikleri?
  • fluence in en dolu versiyonu deri koltuklu şöyle seksi açılan navigasyonlu olanı alırdım. Göre göre gözümüz alıştı araca gerçekten
  • Rastgele bu şekilde yorumlar yapmak hakikaten ilginç.Renault olunca at çöpe,onlar bir şey bilmez falan...
    Test etmek gerekir,en basiti Astra güzel araçtır fakat onunda eksikleri vardır.
    Mesela Astradaki yalıtım Fluencenin yanından bile geçemez,Klima kapatmak için 3 kere tuş kullanmak işlevselse Astra çok işlevsel evet.
    Ben de bugüne kadar Renaultlara önyargılıydım fakat Fluence i çok beğendim,muhakkak yanlışları da var,süper araba değil ama bu sefer Reno sanki bir şeyler yapmış.

    Fordçular yumuşak ve hisli direksiyon görsün,lakalara girince midenizdeki yogurt ayran oluyor Focusta.

    Forumda Renault deyince çöp arabası boyutuna iniyor olay.Gerçekçi yorum yapalım arkadaşlar.Bu arabaların arasındaki fark dağlar develer değil artık.

    İnternet ortamında en samimi bulduğum bir test sürüşünü buradan okuyabilirsiniz.Karar sizin.

    http://forum.arabatercih.com/fluence-test-surusu-ve-izlenimlerim




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.