Şimdi Ara

MEGAN 2 YAKIT POMPASI???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar, arabada 3-4 gündür arka koltuk tarafından bir uğultu gelmeye başladı, seviste gösterdim yakıt pompası olması gerekenden fazla ses yapıyor dendi, muhtemelen değişecek, acaba bu konuda bilgisi olan varmı, araba daha 13 bin de bu km de normalmi pompanın arıza yapması, yada başka bir sebebi olabilirmi



  • araç kaç model kaç km de garantisi bitmimi? yakıt pompası karka koltuğu kaldırınca hemen alyında oradan ses geliyorsa pompadandır serviste fiyat nekadar dediler?
  • Arkadaş benim yakıt pompası da ses yapıyordu. (vw polo) Pek umursamadım. Bir akşam park ettim. Ertesi sabah çalışmadı. Servis çağırdım, pompa arızalı yerinde değişemeyiz, lifte kaldırmak gerekiyor vs. vs dedi. Mecburen çekiciyle servise götürdük. 540 ytl fatura çıktı.
    Yani bence pompa işini ihmal etme..

    Ek bilgi:
    Servisin dediğine göre hileli (solventli) benzinler pompaların baş düşmanı.
    Pompanın içindeki plastik aksamı eritiyormuş. Benzin alınan yeri çok iyi seçin diyorlar.
  • araba 2006 sedan 13 bin km de, garantisi devam ediyor, bugün serviste 2 tane pompa taktırdık (daha doğrusu pompnanın şamandırasını değiştirdiler) her ikiside sesli çalıştı, hatta daha fazla ses gelmeye başladı desem yeridir, usta benim yapacak bir şeyim yok dedi, ben de pazartesi için başka bir servisten randevu aldım tekrar göstereceğim, en son benzini her zamanki yerimden değilde başka bir yerden almıştım, bilmem benzindenmi, arabada resmen uçakların ilk kalkışlarındaki ıslık sesine benzer ses gelmeye başladı, haydi hayırlısı
  • Valla ne diyeyim 6 aylık Megane yolculuğuma bugün son verdim ve inanın çok çektim. Hiç yolda kalmadım ama en son alt takım inşaat işçilerinin çıkardığı sesler gibi sesler çıkarmaya başlamıştı. Bütün kış konsoldan gelen(SAĞ tweeter ve gösterge) seslerden teybe yüklendim, enjeksiyonlardan çekmediğim kalmadı.. Aslında araç benimken fanatiklik yapabiliyorum gerçekleri bile bile, en ufak şeyde savunuyordum ama 25 milyar verilen bir arabadan da daha fazlasını beklemk hakkım olsa gerek. Kaçak benzin bir plastiği normal benzinden daha fazla aşındırabiliyorsa, normal benzin de uzun zamnada aşındırır. Sen adam gibi yap da millet rahat rahat binsin..En ufak sorunda ya yakıt olur sorun yada kullanıcı. İyi de hırsızın hiç mi suçu yok..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.