Şimdi Ara

Media Rubic Video Pazarlama Ajansı Ne İş Yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Media Rubic uzun yıllar geleneksel medyada televizyon programları ile faaliyet gösteren Berba Yapım çatısı altında, dijitalin gücünü ve dijital pazarlamada video içeriğin önemini öngörerek; dijital pazarlama, sosyal medya, video ve animasyon konularında faaliyet göstermek için kurulmuş bir markadır.

    Media Rubic video ajansı olarak; yıllar boyunca geleneksel medyada edindiğimiz tecrübeyi, dijitalin hareketli yenilikçi ve modern yapısıyla harmanlıyor; çağa uygun ve kaliteli video içerikler üretiyoruz. Video ajansı olarak, müşterilerimize başta kurumsal tanıtım filmleri ve ürün tanıtım filmleri olmak üzere, dijital dünyada pek çok platformda yayımlayarak hedef kitlelerine erişebilecekleri videolar çekiyoruz. Ürettiğimiz videolarda amacımız çözüm sunduğumuz kurumların etkili ve yenilikçi yöntemlerle potansiyel müşterilerine ulaşmalarını ve istedikleri mesajları aktararak, anbean rakiplerinin önüne geçmelerini sağlamaktır. Alanında tecrübeli bir video ajansı olarak, video çekimlerine başlamadan önce sizinle birlikte videonun hangi formatta olacağına karar verir, sonra da yaratıcı bir senaryo ile kısa ama etkileyici filmler çekeriz.

    Animasyon

    Animasyon filmleri son yıllarda oldukça popülerleşti ve her sektörde, her alanda kullanılabiliyor. Deneyimli bir animasyon ajansı olarak, hayal gücü ve yeteneğin sağladığı özgürlük ile herhangi bir kısıtlama olmadan, en zor ve sıkıcı konuların bile basit ve esprili anlatılabildiği animasyon filmleri çekiyoruz. Animasyon Ajansı olarak verdiğimiz hizmetleri çalışanlarınız için hazırlayabileceğimiz animasyon eğitim filmleri, istediğiniz mesajları net olarak aktarabileceğiniz whiteboard animasyonlar, animasyon tanıtım filmleri, sosyal medyada yoğun ilgi gören stop motion videolar, sosyal medya animasyon içerikleri ve alt bant motion grafikler olarak özetleyebiliriz.

    Sosyal Medya Yönetimi

    Alanında uzman bir sosyal medya ajansı olarak, doğru strateji ve araçlarla potansiyel müşterilerinizle aranızdaki duygusal bağı kuvvetlendiriyor ve onları gerçek müşterilere dönüştürmek için çalışıyoruz. Sosyal medya yönetimi kapsamında işe sosyal medya stratejinizi oluşturarak başlıyor; ardından akılda kalıcı olmanız ve rakiplerinizden ayrılabilmeniz için her mecranın dinamiklerine uygun, özgün, sıra dışı, dikkat çekici içeriklerle fark yaratmanızı sağlıyoruz. Ayrıca Dijital Medya Ajansı olarak sosyal medya stratejisi ışığında, uygun mecralarda, o mecranın kriterlerine ve görsel ölçülerine uygun reklamlar vererek bilinirliğinizi de artırıyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.