Şimdi Ara

MEB Onaylı Estetisyenlik Kursu - Kalıcı Makyaj Kursu - Protez Tırnak Kursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Royal Eğitim Kurumları olarak yılların getirmiş olduğu tecrübeyle estetisyenlik kursu, kalıcı makyaj kursu ve protez tırnak kursu gibi hizmetlerimizle hem kadın istihdamına hem de kozmetik sektörüne destek veriyoruz. Royal Eğitim Kurumları tarafından verilmekte olan mesleki kurslar iş garantilidir.

    Estetisyenlik Kursu

    Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından onaylı Estetisyenlik Kursu programımız kapsamında, uygun malzeme, araç ve ekipmanları bilinçli kullanarak; insan cildinin ve bedeninin daha canlı, genç, güzel gözükmesine ve sağlıklı olmasına hizmet eden güzellik uzmanları yetiştiriyoruz. Estetisyenlik kursumuz sonrasında katılımcılar MEB tarafından onaylı sertifikalarını almakta, ayrıca İŞKUR ile olan bağlantımız sayesinde ülkemizde çok sayıda bulunan ve istihdam açığı olan güzellik merkezlerinde stajyer estetisyen ya da uzman estetisyen olarak iş bulabilmektedir.

    Kalıcı Makyaj Kursu

    Modern kadın için makyaj neredeyse olmazsa olmaz hale gelmiş, günlük görünümün tamamlayıcısı olmuştur. Hanımlar makyajla yüzlerindeki güzel özellikleri vurgulamayı, hoşlarına gitmeyen özellikleri ise kamufle etmeyi amaçlarlar. Ancak, özellikle yoğun yaşayan kadınlar için makyaj yapmaya zaman ayırmak çoğu zaman sıkıntı olabiliyor. Üstelik hanımlar makyajlarına ne kadar özenseler de her zaman istedikleri sonucu alamayabiliyorlar ve kendilerinin yaptığı makyaj hiçbir zaman bir profesyonelin yaptığı mükemmellikte olamıyor. Bu sebeple ülkemizde kadınlar artık sıkça kalıcı makyaj yaptırmayı tercih ediyorlar. Biz de MEB onaylı bir başka eğitim programımız olan cihazlı Kalıcı Makyaj Kursu ile yetiştirdiğimiz kalıcı makyaj uzmanlarının, doğru yöntemler ve uygun malzeme/cihaz kullanımı ile kişinin doğal güzelliğini ortaya çıkartmayı, onu ideal bir görünüme kavuşturmayı öğrenmesini sağlıyoruz. Kursu başarıyla bitiren katılımcılar MEB tarafından onaylı sertifika almakta ve ülkemizde personel ihtiyacı olan bu alanda, rahatlıkla işe başlayabilmektedir.

    Protez Tırnak Kursu

    Pek çok kadın için ellerinin bakımlı olması, tırnaklarının düzgün olması önemlidir. Ancak bazen dış faktörler ya da tırnağın doğal yapısı sebebiyle sağlıklı ve estetik olması mümkün olmayabilir. İşte bu tür durumlarda kadınlar protez tırnak uygulamalarına ihtiyaç duyabilirler. Protez Tırnak Kursu kapsamında, katılımcılara akrilik veya jel kullanarak; estetik, doğal görünümlü ve sağlıklı protez tırnak yapma öğretilmektedir. Protez tırnak kursu sonunda katılımcılara sertifika verilmekte olup, protez tırnak kursumuz da diğer kurslarımız gibi iş garantilidir.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.