Şimdi Ara

Mazda BT-50 yenilendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mazda'nın sınıfında iddialı Pick-Up modeli Mazda BT-50, hızla gelişen otomotiv sektörüne uyum gösterebilmek için tepeden tırnağa yenilendi. Daha modern çizgiler, daha konforlu iç mekan ve daha kuvvetli bir şasiye kavuşan Yeni BT-50, Hırvatistan'ın Dubrovnik şehrinde düzenlenen Avrupa Lansmanı ile tanıtıldı. Bizde MYNET olarak Avrupa'nın değişik ülkelerinden gelen basın mensupları ile birlikte yeni BT-50'yi Dubrovnik'te test etme imkanını bulduk.

    Yeniden bir yapılanmaya giderek ürün gamındaki modelleri tepeden tırnağa yenileyen Mazda, Mazda 6 ve Mazda MX-5'i güncellemişti. Bunlara ek olarak ülkemizde de satılmaya başlayan Mazda'nın kalabalık şehirleri düşünerek geliştirdiği modeli Mazda 2 de güncel Mazda ürün gamındaki yerini almıştı. Bu doğrultudaki adımlarına bir yenisini daha ekleyen Mazda, şimdi ise Pick-Up segmentindeki iddialı oyuncusu BT-50'yi yenilede.

    Daha şık dış hatlar, yakıt verimliliği ile ön plana çıkan kuvvetli motor, Off-Road özellikleri yüksek güçlü şasi ve kaliteli malzemelerden üretilmiş konforlu iç mekana sahip olan Yeni BT-50, segmentinde oldukça iddialı bir araç olarak göze çarpıyor.

    http://otomobil.mynet.com/haberler/737-mazda-bt-50-yenilendi







  • fotolarıda ben ekleyeyim
     Mazda BT-50 yenilendi
     Mazda BT-50 yenilendi
     Mazda BT-50 yenilendi




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.